Dagens Julius - Hummel og HOUNd

Dagens mor – Pailletkjole på en mandag

PailletkjolePailletkjole

Jeg har været så heldig at få lov at teste denne pailletkjole fra ForHer, som måske bedre er kendt for mærkerne ForKids og Stjerne børnetøj.

Jeg havde i starten lidt svært ved at style den smukke kjole som er besat med pailletter all-over, men jeg overbeviste mig selv om at hver dag er en fest og krøb i den sidste mandag.
Jeg satte den sammen med min sorte blazer fra Nümph og et par helt nye cowboy støvletter med nitter fundet til bare 100 kr. under januar udsalget – de er købt hos Moss Copenhagen.

Kjolen var såmænd super at have på og jeg synes egentlig jeg fik dresset den lidt ned med cowboystøvlerne og min blazer og store sorte tørklæde. Den har en fed detalje med at være længere bagtil.

Desværre har jeg taget en del på igen, som jeg nu kæmper lidt med at smide igen. Så jeg vil skåne jer for billederne af mig i bare kjolen :0) Det var vitterlig ikke et kønt syn :0)
Tabte mig sidste år hele 12 kg. og nu kæmper jeg seriøst for at de ikke kommer på igen. Hvorfor er de kg. så nemme at få på, når de er så forbandede hårde at smide igen??? Giver ikke mening! BUM.

Hvad synes I ellers om kjolen? Kunne I selv finde på at bære pailletter til hverdag?
Jeg ELSKER glimmer og glitter ;0)

 

4 kommentarer

 • Christine

  Hvor er du fin Pernille 🙂
  Hvor er de bare fede de støvler, dem kunne jeg vildt godt tænke mig. Men kan se de ikke er på deres hjemmeside 🙁 Øv! De er da for fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej de er desværre nok solgt. Det var vist et knald tilbud til de sølle 100 kr. :0)
   Men de har tit nogle ret gode ting synes jeg :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anede ikke hun også lavede voksen tøj, jeg elsker også glimmer og glitter og hellere end gerne til hverdag, hver dag skal være en “fest” ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej, det er vist også ret nyt. Glæder mig til at se hvad der ellers kommer ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Julius - Hummel og HOUNd