Running sushi - og roulade....

Vinderen af Katvig

KatvigKatvig
Find hele Katvig Classics kollektionen på SmartKids.dk
 

Så er der fundet en vinder i Katvig Classics konkurrencen, hvor en heldig læser har vundet 2 valgfrie dele fra Katvigs Classic kollektion. Tusind tak for alle jeres søde og sjove kommentarer omkring hvornår I første gang stødte på Katvig. Det er nogle som jeg personligt har nydt at læse og høre om, og jeg ved også at folkene bag Katvig har fulgt med i alle jeres historier på sidelinien :0)

Den heldige vinder havde skrevet følgende kommentar:

Første gang jeg stiftede bekendskab med Katvig var faktisk til mig selv. De havde sådan nogle fede trøjer i limegrøn og mørkegrøn med de klassiske æbler ? den var super skøn, men desværre var min bedste veninde også faldet for den samme, så vi måtte koordinere hvem der havde sin på hvornår..
Men den nye kollektion er jo fantastisk ? og det synes jeg også de mellemværende har været. Det er fantastisk god kvalitet og passer min datters figur godt.

Faktisk husker jeg godt selv den grønne stribe – den havde jeg faktisk også selv ligesom Julius havde den i både T-shirt, heldragt og sommerdragt :0) Måske vi også er heldige at den grønne kommer igen ;0)

Vinderen af Katvig Classics er:

 

Katrine Frisgaard Gunnersen

 

Katrine har fået direkte besked via email.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Running sushi - og roulade....