Dagens mor - &Bagger, Black colour, Ganni

OnePiece til Børn – Den fedeste jumpsuit

OnePiece til BørnOnePiece til BørnOnePiece til BørnOnePiece til børnJulius i OnePiece jumpsuit (Gave)- 799,75 kr.
 

Som jeg har skrevet om tidligere, så er jumpsuit’en et sikkert hit herhjemme efterhånden. Primært til hygge tøj, men også en enkelt gang imellem som helt almindelig dagligdags tøj for drengene. Vi har efterhånden prøvet en del mærker og nu har Julius også været så heldig at modtage en OnePiece jumpsuit.

OnePiece er den originale jumpsuit, opfundet af 3 norske fyre – som i 2007 fantaserede om at lave det ultimative slappe-af-tøj.
OnePiece Jump In blev til og de tre venner droppede alt og investerede alle deres sparepenge i at realisere en idé, de mente var unik og genial. De lavede de løstsiddende ud i ét sweatsuits med hætte, i blød, tyk bomuldsfleece i mange forskellige farver og mønstre.

Enten hadede man eller også elskede man jumpsuit’en, og debatten gjorde den bare endnu mere populær. Takket være den massive debat i de sociale medier blev OnePiece Jump in et kæmpe trend i Skandinavien i 2010 og er altså nu også at finde til børn.

Der findes helt sikkert stadig folk der hader jumpsuits, men der findes også rigtig mange ligesom os der elsker dem ;0)
Jeg har altid lagt vægt på at børnetøj skal være behageligt og rart for børnene at have på, og det må jeg i den grad sige at en jumpsuit er – og drengene elsker deres jumpsuits.

I forhold til OnePiece, så er det klart den mest lækre og gennemtænkte jumpsuit vi har prøvet. Den koster lidt mere end mange andre mærker – men den er det så helt sikkert værd.
Den er syet så den er lidt baggy, men med god elastik i ben og ærmer, og mit bud er at den derfor kan passe i noget længere tid end de andre vi har haft. Og så har den originale OnePiece bare rigtig mange fine detaljer og kvaliteten er ikke til at kimse af ;0)

Det er den ultimative beklædning til ungerne i juledagene og du kan stadig nå at få den leveret inden jul, hvis du ikke kan leve uden ;0)

Størrelsesvejledening til OnePiece

OnePiece til Børn

OnePiece til børn fås i str. 2-3 år og op til str. 10-11 år. Dvs. de kører i dobbeltstørrelser og dækker således over 2 str.

Det forvirrede mig lidt i starten, da Julius f.eks. er en str. 10 år. Derfor tog jeg til at starte med en str. 10-11 år, hvor den bare var alt alt for stor. Primært på benene, som I kan se på billederne og det overraskede mig meget.

Jeg forsøgte derfor at måle str. 10-11 år op imod str. 8-9 år, og fandt ud af at benene varierer næsten 10 cm, mens ærmerne kun variere ca. 2 cm.
Julius som ligger imellem de 2 str. passer altså str. 8-9 år perfekt. Så I skal være opmærksomme på at de er store i str. og har dit barn generelt problemer med benlængden på bukser, så vil jeg råde jer til at tage str. mindre end I ellers ville have gjort.

 

Vind valgfri OnePiece

OnePiece til børnSe det store udvalg af OnePiece til børn på SmartKids.dk
 

Konkurrencen er slut

Jeg udlodder i samarbejde med OnePiece, en valgfri OnePiece jumpsuit til børn fra SmartKids.dk til en af jer heldige læsere.

For at deltage skal du:

Konkurrencen er slut

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med links til den OnePiece Jumpsuit du ville vælge. Links skal være SmartKids.dk, hvor du finder alle OnePiece der kan vælges imellem her: OnePiece til børn
Husk at tjekke at den str. du skal bruge også er tilgængelig ;0)

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder allerede på onsdag d. 27. december  :0)

 

Præmien gælder kun til OnePiece til børn på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

128 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor - &Bagger, Black colour, Ganni