Vinderne af Reima vinterstøvler

Dagens mor – &Bagger, Black colour, Ganni

Det er efterhånden noget tid siden jeg har vist jer et dagens af mig selv, så det får I da lige her :0)
Sådan her har jeg set ud i dag, med nyfarvet hår og et par nykøb.

Dagens morDagens morDagens morDagens morSweatshirt fra Ganni // Nederdel fra &Bagger – 800 kr. // Sko fra New Balance – 799 kr. //
Halskæde fra Black Colour – 250 kr. // Ur fra Daniel Wellington //

 

Dagens – med nyanskaffelser og nyt hår

Min skønne barndomsveninde har åbnet sin egen butik: www.TineMaj.dk, og der har jeg erhvervet mig 2 nye ting. Den fede nederdel fra mærket &Bagger. Den folder så fint foran, og er på en eller anden måde bare stadig en helt almindelig sort nederdel bagfra. Derudover kunne jeg ikke stå for halskæden fra Black Colour, som jeg ikke kendte til før – men som faktisk laver en del fede accessories til fornuftige priser.

Hvis ikke I kender www.TineMaj.dk, så er det helt sikkert et besøg værd ;0)

Jeg dressede dagens sæt lidt ned med sneakers fra New Balance og sweat fra Ganni. Jeg elsker kontraster i min påklædning og stil, så sneakers passede perfekt for at skabe lidt kontrast til et ellers fint sæt. Ellers tror jeg også jeg havde følt mig alt for fin og overdressed til en helt almindelig dag på kontoret :0)

Håret er også nyt for jeg har nemlig været forbi min yndlingsfrisør, hvor jeg ikke har været i lidt for lang tid. Faktisk ikke siden det her indlæg blev lavet: Yndlingsfrisør
Dengang fik jeg lyse striber i, i anledning af at det var sommer. Nu er håret tilbage i de mørke lokker, men jeg synes godt nok det er mørkt nu….. Skal lige vænne mig til det ;0)

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

8 kommentarer

 • Christine

  Hvor ser du bare godt ud Pernille 🙂
  Hvir er det en fed hårfarve du har fået – har slet ikke nået at fået snakket med sig på jobbet og rost dig hår 😉 Så får du den lige her istedet.

  Kram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak søde Christine :0)
   Jamen jeg ser dig jo næsten heller ikke mere nu du sidder på 1. sal ;0) Men kan se du er kommet online på sitet. Så smukt :0)
   Kram P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Agerskov Jensen

  Hold da op, hvor er du smart, hvem der bare så sådan ud til dagligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smart 🙂 Håret klær dig, ligeså fint som det smarte tøj : )
  Rigtig god aften herfra 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åhh tak, hvor er I søde :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Engelbrecht Kohls

  Det ser brand godt ud…:O) Hold da op et lækkert sæt tøj og håret er på ingen måde for mørkt…:-) Vauuuu det er super super flot…:-) Gad godt eje den nederdel..:-) Må lige ind og kigge på den..:-) Så er det bare lige spørgsmålet om manden synes der skal bruges flere penge i december – men hvad han ikke ved…….;)

  Rigtig god aften herfra..:-)

  De bedste hilsner
  Mona 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Så er du da klar til julens fester . Du ser knald godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Vigsø Christensen

  Håret klæder dig virkelig godt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Reima vinterstøvler