Man ved at man har fået en pre-teen når....

Hummel TEX støvler

Mange er lige nu igang med den store beslutning omkring vinterstøvler til børnene, hvis man da ikke allerede har været ude at investere. Jeg får rigtig mange spørgsmål om Hummel TEX støvlen, så derfor vil jeg da rigtig gerne fortælle jer lidt om den her.

Julius og Lucas har begge fået den model der hedder 63-411 – hummel Stadil Super High Tex JR. Jeg faldt for de farvede detaljer hvor Lucas har fået den blå udgave og Julius den grønne. Denne model har 3 velcrolukninger og er 100% vandtæt.

Sidste år var første gang Hummel havde TEX støvler på markedet, og også sidste år havde begge drengene støvlerne.

Vinteren 2011/2012 var varmt og våd. Det var ikke meget sne og kulde vi oplevede, så det satte store krav til ungernes vinterstøvler og vandtætheden. De fleste vinterstøvler er vandtætte, men det er jo til sne og slud – ikke som en gummistøvle.
Alligevel må jeg konstatere at vi på intet tidspunkt havde problemer med TEX støvlen fra Hummel. Den holdt tæt og varm hele vinteren igennem, hvilket jeg måske i mit inderste ikke rigtig havde turde håbe på.

Derfor har der heller ikke været den midste tvivl hos mig om at drengene igen i år skulle have vinterstøvler fra Hummel.

Hummel vinterstøvler

Se hele udvalget af Hummel TEX støvler på boozt.com
 

I år er Hummel TEX støvlen kommet i 3 forskellige modeller og ialt 12 farver – hvilket også kan ses som et udtryk for hvor populær den var sidste år, hvor den kun var i 1 model og 4 forskellige farver.

63-409 – Hummel Stadil Super High Moccasin Boot JR

Øverste række i ovenstående billede er den nye model af TEX støvlen hvor der kun er en enkel velcrojustering øverst. Derudover er støvlen lukket og derfor en rigtig god støvle til de mindre børn, som dermed ikke skal bøvle med at få spændt alle 3 velcrojusteringer. Modellen er lavet i skind.

I kan finde Hummel stadil Super High Moccasin Boot JR lige her. Den fås i str. 26-38 og koster 699,75 kr.

63-410 – Hummel Stadil Super High Wool JR

Mellemste række er modellen med farverige detaljer og 3 velcrolukninger. Det typiske spørgsmål jeg får er om denne støvle så ikke nemt trækker vand ind pga. lukningen. Og nej det gør den ikke. Støvlen er under velcrojusteringerne lukket og forseglet som I kan se på nedenstående billede. Modellen er lavet i en kombination af skind og nylon.

I kan finde Hummel stadil super hig Wool JR lige her. Den fås i str. 26-38 og koster 649,75 kr.

Hummel vinterstøvler

63-411 – Hummel Stadil Super High Tex JR

Den nederste række viser modellen der ligeledes har 3 velcrojusteringer og den store forskel i forhold til modellen med farverne er at denne er lavet i skind.
Den har ligesom den farvede model forseglingen under de 3 velcrojusteringer, som er med til at sikre vandtætheden.

I kan finde Hummel Stadil Super High Tex JR lige her. Den fås i str. 26-38 og koster 749,75 kr.
Fælles for alle 3 modeller og alle farver er:

 1. Støvlerne indeholder en 100% vandtæt membran
 2. Membranen er placeret mellem foret og overlæderet
 3. Der er membran i hele støvlen
 4. Der er anvendt en forseglende tape (seal-tape) over membranens sammenføjninger

Modellerne har yderligere gennemgået diverse tests for vandtæthed på testcentret ?Satra? I England, for at sikre at membranen bibeholder sin vandtæthed.

 

Jeg håber I har kunnet bruge denne lille guide til Hummel TEX støvler – og selvfølgelig at I også har lyst til at give jeres børn Hummel vinterstøvler i år ;0)
Jeg kan ihvertfald varmt anbefale dem og hvis I har nogle spørgsmål må I endelig bare stille dem i kommentarfeltet herunder.

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

 Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
 
 

5 kommentarer

 • Jeanette

  Hejsa
  Er faldet rigtig meget for de blå hummel støvler, men kan ikke finde dem nogen steder.
  Ved du hvor man kan købe dem.
  Vh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  De er fede. Jeg har bare hørt, at foret ikke er tyk nok eller går langt nok ned til at gå som en varm vinterstøvle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Rikke,

   Der er to typer når man snakker foer. Det uldne foer, som virker lækkert og varmt. Og så er der selve membranen.
   Det uldne foer i Hummel støvlerne er rigtigt nok ikke nede i det nederste af støvlen, men membranen som gør støvlen vandtæt, gør at børnene også holder varmen om fødderne.
   Mine egne drenge har både et par Hummel vinter sneakers og 1 par Sorel eller Kamik støvler. Sorel og Kamik er generelt alt alt for varme til den danske vinter, men på virkelig kolde dage er de geniale. Derfor skifter vi mellem de to par og Hummel støvlerne er geniale til en helt alm. dag i skole f.eks. men ofte vælger drengene også at have dem på til leg ude i sneen og jeg har på intet tidspunkt oplevet at de frøs eller havde kolde fødder.
   Med støvler som Sorel og Kamik eller bare generelt de canadiske støvle typer, skal du huske at de først rigtig er geniale når vi når ned i lave minusgrader – her er de til gengæld også uovertrufne :0)
   Håber ikke jeg forvirrer dig mere nu?
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved at man har fået en pre-teen når....