Plus Fine på Smartgirl

Brian & Nephew – NYT mærke

Julius har fået lov at teste et par kollektionsprøver fra et af vores nye mærker; Brian & Nephew, som snart er at finde på smartkids.dk
Brian & Nephew er et belgisk mærke med stor inspiration fra denim stilen. Sejt, råt og vintage. Fede sweatshirts med budskaber som herover: “I make people happy” og seje jeans i alle mulige farver og vaske.

Jeg er selv helt vild med den grønne sweat som vi har fået lov at teste ;0) Synes tit statements på børnetøj bliver helt forkert, men den her er bare lige i øjet. Den kommer vi til at bruge rigtig meget herhjemme.
Eneste ulempe er snorene, som er lige lovlig lange. Jeg har vendt den med sælgeren som garanterer, at det der bliver leveret ud til butikkerne nu her – ER justeret. Dvs. ingen farlige snore eller andet.
Vi må bare lige selv sikre dem der er på vores kollektionsprøve.

Jeans’ne er helt normale i str. og måske sådan lige det mindste til Julius. Han har fået dem i str. 8 år – og er faktisk gået op i str. 134/9 år – 140/10 år i det meste andet. Sweat’en er dog rigelig stor.

Shorts’ne vi også har fået lov at teste – må vist lige vente lidt til det bliver lidt varmere ;0)

Der kommer selvfølgelig også fede nyheder til pigerne.
Hvad synes I om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plus Fine på Smartgirl