Sidste chance - Spar 15% på Daniel Wellington

Get the look – Julius #7 // Someday Soon

T-shirt fra Someday SoonLIGE HER

Julius 11 år

Denne flotte fyr er blevet 11 år idag. Egentlig ret utroligt eftersom vi andre ikke er blevet en dag ældre……..

ELLEVE ÅR!!!!! Ej men altså

I dag har vi hygget hjemme, hvor jeg havde tilladt mig en hjemmearbejdsdag – dog med besøg af Mini A Ture hjemme i privaten. Det er nemlig sådan at Julius´fødselsdag jo altså altid falder lige i den periode jeg har allermest travlt. Jeg er ved at færdiggøre indkøbet til Forår/sommer 2016 (SS16) for boozt.com og det betyder enormt stramme tidsplaner for at jeg kan nå at få alle ordrer i hus inden de forskellige mærkers deadline.
Så det var skønt at jeg kunne lokke nogle herud i privaten, så jeg også kunne nå at være lidt sammen med mit fødselsdagsbarn.

I morges spiste vi morgenbrød sammen alle 4, og så drog drengene ellers i skole.
Er I klar over hvor PINLIGT det kan være at have fødselsdag? Jow jow når man bliver 11 år – så kan jeg godt røbe at der faktisk er ret meget der er pænt pinligt :0) Som f.eks. at bære sin egen fødselsdagskage hen til skolen……
Hmmmmm…….

T-shirt fra Someday SoonLIGE HER // Bukser fra Someday SoonLIGE HER 

Bukserne fra Someday Soon er forresten nogle af de bedste sweatpants vi nogensinde har haft til drengene. De sidder bare helt perfekt, så selvom det bare er en “kedelig” sort buks, så er den virkelig lækker med rigtig god pasform. Kan bestemt anbefales også selvom de måske ikke lige har det blikfang som deres mange fede t-shirts har ;0)

 
 
Indlægget indeholder affiliate links
 
 
 
 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance - Spar 15% på Daniel Wellington