Vores historie - Del 19 // Fødselsberetning Julius

Så gik der sommerferie i den….. Sommer i DK

Vi er som så mange andre gået på sommerferie, og har faktisk været det i mere end 1 uge nu. Men det har betydet helt og aldeles lavt gear – og derfor nærmest stilstand her på bloggen. Men jeg fornemmer også at der ikke er så meget gang i den herinde uanset? Mon ikke vi er mange der forsøger at geare helt ned?

Der er ingen tvivl om at jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv det sidste halve år (som jeg også har været en lille smule inde på LIGE HER), og derfor er jeg blevet bedre til at skære alt det fra der kan stresse mig og ikke mindst at tage én dag af gangen. Og jeg har det bedre end nogensinde, så det virker og det kan i den grad anbefales.
Det er nu ikke fordi jeg har en masse der skal skæres fra, men i det sekund jeg mærker at noget stresser mig eller går mig på – så lader jeg det ligge og tænker lige en ekstra gang over hvorfor det lige er at jeg stresser over det. Når jeg så vender tilbage til “problemet” så kan jeg mærke at jeg kan anfægte det på en helt anden og meget mere konstruktiv måde.

 

Sommer i DK

Sommerferie for os i år, er totalt nede i gear herhjemme i Danmark. Vi elsker at rejse om vinteren hvor Danmark bare er trist og grå.
Må dog indrømme at vi plejer at være en anelse mere heldige med vejret end vi er i år, men pyt – vi nyder det og slapper af. Kamera og computer har så godt som været gemt væk, men vi har da fået taget en lille smule billeder ;0)

Sommer i DK

Drengene har slået telt op i vores have og sover derude hver nat. Walther kan slet ikke have at de ligger derude, så han sidder og piver ved døren indtil han får lov at komme ud til dem. Så Walther er blevet deres lille vogter ude i teltet og de synes vist alle 3 at det er helt igennem fantastisk.

Sommer i DK

Vi har også været en tur ved stranden, men det var kun familiens absolutte vandhunde der kom i :0) Julius enddog ret optimistisk med snorkel und alles.
Her kunne jeg altså godt savne det gode varme vejr fra sidste år, hvor vi nærmest dagligt var ved stranden.

 

Hundefødselsdag – Walther 1 år

Og så har vi prøvet noget nyt :0) Walther er nemlig blevet 1 år og i den forbindelse var vi inviteret til hundefødselsdag hos den familie vi har købt ham af. Alle hvalpene fra kuldet var inviteret, og Walthers mor, søster, bror og moster var med. Det var simpelthen så hyggeligt og ikke mindst sjovt at se de andre hvalpe igen.
Der blev serveret kolde sodavand, Asti, danske jordbær, vandmelon og senere grillede pølser og islagkage.


På krabbejagt i Rørvig med Scrunch-bucket og Scrunch-Net fra Andemors Verden
 

Den anden dag var vi i Rørvig og fange krabber med gode venner. Det er så hyggeligt – også selvom Lucas ikke helt havde tålmodighed og ret hurtigt opgav. Og også selvom der virkelig var mange mennesker i Rørvig.
Hvis I skal på de kanter, så kan det anbefales at gå lidt væk fra mængden og pladsen lige forrest på havnen, hvor der er sådan en tømmerflåde man kan gå ud på for at fange krabber. Der er altid så ekstremt mange mennesker lige der – specielt her i højsæsonen. Gå istedet lidt ned ad bådbroerne og find et spot hvor der ikke er nær så mange. Så er der altså lidt bedre chancer for at fange noget ;0)
Som regel er der fiskerester oppe ved fiskehuset, men de var alle taget da vi var der. Det var dog ret nemt at finde fiskerester som andre havde smidt i vandet, som vi fiskede op og brugte istedet. Så opgiv ikke, hvis du kommer til Rørvig og bare tænker hold nu op med mennesker – det går aldrig godt ;0)
Det kan sagtens lykkedes alligevel ;0)

 

Jeg håber også I nyder sommeren, hvorend I befinder jer.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores historie - Del 19 // Fødselsberetning Julius