Konkurrence - HOUNd Pipe jeans

Mors dag – Gave inspiration

Mors dag

Det her er min mor med mig da jeg var helt lille <3 (Det ene billede er min far med på)
Dejlige billeder fra slut 70’erne :0)

Egentlig har vi aldrig gået super meget op i Mors dag, for jeg synes den er så kommerciel at jeg ikke helt ved hvad jeg skal mene om det. Tanken om en dag hvor man hylder mødrene er da fantastisk – bevares, men jeg synes bare på en eller anden måde at det bliver så påtaget.

Stødte på dette indlæg i dag hos Julia Lahme: Mors dag og de tanker der følger
Synes egentlig at det er tankevækkende at kvinden der “opfandt” dagen faktisk fortrød fordi den var blevet så kommerciel…..

 

Mors dag – Min mor

Herhjemme har jeg aldrig fået gaver fra drengene på mors dag. I tilfælde af at jeg havde, så havde det været deres far der havde været ude at købe noget for dem. Jeg ved fra mine venner og bekendte at sådan foregår det i de fleste hjem og Facebook er da også idag et stort gaveræs hvor man kan følge med I hvor begavet mødrene er blevet. Jeg synes tanken er enormt sød, og jeg glæder mig oprigtigt over at høre om det, men omvendt så ærgrer jeg mig ikke over at det ikke er noget der sker herhjemme. Jeg ville da helt sikkert elske det, såfremt det skete – selvfølgelig, men det fylder faktisk ikke det store for mig. Jeg glæder mig dog enormt meget over at høre om lidt anderledes gaver, glæder fra mors dag end de sædvanlige blomster og chokolade ;0)

Mors dag

Min egen mor begyndte så småt at få noget da jeg nåede den alder hvor jeg selv kunne finde ud af at give hende noget – og det håber jeg da også at drengene vil ende op med en dag :0)
Som regel har det bare været den sædvanlige lille ting, intet fancy.

Efter jeg selv er blevet mor, har mit forhold til min egen mor også forandret sig til det dybere.
Jeg er efternøler og min mor fik mig i en sen alder. I dag er min mor 69 år gammel og jeg ynder at give hende noget som giver en dybere mening. Noget som jeg virkelig af hjertet har lyst til at give hende.
Da hun i februar blev 69 år, inviterede jeg hende til modeshow hos min veninde Tine-Maj der har en super fin netbutik med lækkert tøj til kvinder i alle aldre. Hun nød arrangementet og jeg nød at bruge koncentreret tid med hende.

Mors dag

Sidste søndag troede jeg det var mors dag og i min stress fik jeg foræret min mor et chokolade hjerte….. (Åhh ja hvor originalt)
Min mor gjorde mig bevist om at det altså først var idag og GISP så vågnede jeg lige. Jeg måtte da finde på noget lidt mere originalt end det skide chokolade hjerte…..

En af mine søde kollegaer, har en mor der laver de mest fantastiske kager. Hun arbejder bl.a. med at lave kagekurser, som afholdes i Slagelse. Jeg fik den ide at jeg da skulle invitere min mor på sådan et.
Så JEP – det har hun såmænd fået i dag. En invitiation til kagekursus hos Kræmmerhuset i Slagelse.
Måske kommer vi hjem med sådan en kage her:

Kagekursus

Kagebilledet er lånt fra Charlotte’s blog som I kan finde lige her: Charlottes Cupcake Bakery

Charlotte afholder kagekurset hos Kræmmerhus Slagelse. I kan læse meget mere om deres kagekursus her: Kræmmerhus

Jeg har tilmeldt min mor og jeg til Festkagekursus del 1, og det koster 350 kr. inkl. alt. Kræmmerhus Slagelse har også en række andre kage arrangementer – så tjek deres hjemmeside ;0)

 

Mors dag – Hvordan har I fejret det?

Hvad med jer? Har I fået noget fra jeres børn?
Og ikke mindst hvad har I forkælet jeres mor med? Måske kan vi finde en masse inspiration til næste år ;0)
Del endelig, og også gerne selvom du har fået den gængse blomst eller chokolade ;0) Det er vel tanken der tæller?

 

 

1 kommentar

  • Jeg har en sød kæreste, der har givet mig blomster fra den 3årige 😉 Jeg blev glad og overrasket, for det var slet ikke ventet. De stod foran døren, da i kom hjem fra en lang dag med barnedåb i familien.
    Min egen mor gav jeg også blomster. Det er tanken, der tæller. Jeg forsøger altid at skrive noget andet og mere i kortet end “glædelig mors dag”.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - HOUNd Pipe jeans