Konkurrence - Vind billetter til Sommerland Sjælland

Knuthenborg Safaripark

Forlængede weekender er altså fantastiske :0)
Og faktisk har jeg måtte indse at de helligdage man egentlig måske tog lidt for meget for givet – ja dem skal man altså sætte pris på.

Jeg har nemlig fundet ud af at man i Sverige ikke har helt de samme helligdage som vi har her i Danmark :0) Jo vist, vi har faktisk når man tæller sammen måske 1 mere end i DK – men jeg skal altså lige vænne mig til at det ikke er en selvfølge at jeg har fri samme dage som Hr. mand og drengene mere.
Således havde jeg da taget for givet at jeg havde fri i fredags, og med glæde sagt ja til at deltage i den officielle sæsonåbning af Knuthenborg. Hr. mand havde taget noget ekstra arbejde ind og skulle derfor arbejde fredag – lørdag, så vi havde planlagt at jeg og drengene brugte dagen i Knuthenborg sammen med Mormor.
Fordi jeg jo så egentlig ikke havde fri, måtte jeg tage mig en fridag fra arbejde :0)

 

Knuthenborg Safaripark

Vi var så heldige at vi var blevet inviteret i Knuthenborg til den officielle sæsonåbning af vandrutshebanen “Congo Splash”.
Knuthenborg ligger lidt over 2 timers kørsel fra hvor vi bor, men jeg synes det er sådan et dejligt sted – så det kunne jeg ikke lade gå fra mig :0)

KnuthenborgKnuthenborg

Vores dejlige mormor på 70 år, var frisk på en tur i den nye Congo Splash, så hun tog da lige drengene med op og de havde en fest som I sikkert kan se.
Man kan risikere at blive temmelig våd, som i kan se på Julius :0) Han sad i midten, men mormor og Lucas var stort set ikke våde – de sad forrest. Heldigvis var vi forberedt, så drengene havde ekstra tøj med.

Knuthenborg

Ved “Congo Splash” rutchebanen er der lavet den mest fantastiske naturlegeplads, og faktisk tror jeg at vi kunne have brugt hele dagen i dette område. I søen ved legepladsen var der kæmpestore grønne frøer, som vi havde en fest med at finde. De blev nemlig forskrækkede og bange når vi nærmede os. Legepladsen var bare så helt igennem fantastisk med rig mulighed for leg.

Det var virkelig et hyggeligt arrangement, hvor vi blev mødt med overdådig brunch til at starte dagen på – og så var det rart at hilse på hende her, hende her og ikke mindst dem her og selvfølgelig en masse andre blogkollegaer.
Efter brunchen var der officiel indvielse af “Congo Splash” og efterfølgende guidet safari tur rundt i parken. Det var rigtig rart med den guidede tur, hvor man fik ting af vide om parkens historie og ikke mindst dyrene.
Jeg kan varmt anbefale at man tjekker dagens program, hvis man planlægger en tur til Knuthenborg. Man kan bl.a. møde op til dyrenes fodring, hvor der også er en guide som fortæller lidt om dyrene og sådan generelt om parken.

Herefter kunne vi bruge resten af dagen i parken, og vi var både inde i tigerskoven, til ulvenes fodring, hos klappe-gederne, på abe-tur og inde i fugleparadiset.

Vi kørte hjemmefra fredag morgen kl. 7 og vi var først hjemme igen omkring kl. 18 om aftenen.

Vi havde virkelig en dejlig dag, og jeg tror vi er nødt til at komme på besøg igen en dag hvor Hr. mand også kan tage med. Så tror jeg vi selv skal pakke picnic kurven og spise frokost i parkens områder som indbyder til selvsamme ;0)

Knuthenborg

   

3 kommentarer

 • Gode billeder, du har taget. Vi var også med St. Bededag. Lidt sjovt bagefter at læse og se, hvordan vi hver især har opleve parken og besøget.
  Jeg er ikke så meget “med i blogosfæren” endnu til at jeg kunne kende folk, og har derfor slet ikke fået hilst på nogen bloggere under arrangementet. Men det kan jo være, der kommer en anden lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih det ser sjovt ud! Har ikke været der siden jeg var 4, men vi har talt om det.
  Tak for fine fotos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser bare så skønt ud. Jeg sad og fulgte med på Instagram i løbet af dagen og ærgrede mig sindssygt meget over, at jeg måtte takke nej. I stedet sad jeg på uni og skrev opgave 🙁 Øv! Men sådan er det jo i perioder…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Vind billetter til Sommerland Sjælland