Vind - Name it uld

3. december – Drillenissen

Drillenisse

I dag havde drillenissen været forbi og virkelig givet den gas :0) Drengenes strømper var TOMME, for de havde jo slet ikke tænkt på nissen de sidste dage og den havde ingen grød fået. Desuden havde de ikke rigtig hørt efter og været søde i går, søndag. Og det skal man jo være for at få gaver af nissen.

Følgende stod drengene op til:

– Deres Tripp Trapp stole var rullet ind i toiletpapir
– Deres julesokker var taget ned og hængt op i lampen over spisebordet
–  Havregryn spredt ud på deres dækkeservietter
– Brev fra nissen om at han vil have risengrød
– Rød mælk

De var virkelig sure og skuffede over det da de vågnede og fandt ud af at der ingen gaver var idag. Men det blev ret hurtigt afløst af et mysterium om hvad den nisse egentlig havde foretaget sig og hvor den dog havde fået alt det toiletpapir fra :0)

De fandt ret hurtigt ud af at de hellere måtte opføre sig ordentligt og ikke mindst sørge for at nissen får noget grød.
Så Julius har skrevet et brev til nissen og sørget for at der står risengrød klar til ham :0)

Har du gode råd til drillenisser, så skriv dem gerne i kommentar herunder. Jeg samler senere alle gode råd i et samlet indlæg ;0)

Drillenisse

Til aften fik drengene igen lov at se begge afsnit julekalender, selvom det medfører at de først kommer i seng kl. 20.30.
Jeg synes det er det samme hver år. Alle ønsker de sender dem noget før. Hvorfor kan man ikke det DR og TV2?

Til gengæld falder de altså ret hurtigt i søvn når de så ligges ind :0) DET er en fordel ;0)

Trætte børnTrætte unger ser julekalender på TV2 – Hvorfor skal det være så sent?
 
 
Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
 
 

8 kommentarer

 • Sanne Terp

  Sidste år havde vi også en drillenisse – eller rettere det var nissen fra børnehaven der var hjemme på besøg. Den lavede også den klassiske med at farve mælken med frugtfarve – og havde hældt kakaomælk i en anden mælkekarton. Så byttede den om på nogle billeder eller hængte dem på hovedet samt lagde en masse julekugler rundt i potteplanterne og hængte toiletpapir op i lamperne over spisebordet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kirckhoff

  Vi ser julekalenderne på nettv, så kan ungerne se julekalender mens jeg laver aftensmad. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Trine Røjkjær

  Hi hi elsker også drillenissen 😉 her har vi dog kun søndagsgaver men på samme princip men man skal tænke på nissen og opfører sig ordentligt , ellers 😉 så har den parret strømperne forkert i strømpeskuffen , lagt kartofler i deres sko /støvler, lagt bamser eller andre sjove ting i skoletaske eller penalhus…
  farvet mælken , som du også har gjort , bytte om på deres legetøj, jamen her får den også hele armen i dec, det er så hyggeligt 😉 Men kunne som du og masser af andre forældre i DK ønske mig at de julekalender kommer noget før , måske skulle vi oprette en fb side i protest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Drillenisser er hyggelige. Her har nisserne farvet mælken blå ( læs frugtfarve i mælkekartonerne). Mht julekalender kan de hentes før tid på nettet: Gratis

  TV2:
  1.Send en SMS med teksten “SputnikSony” til 1234.
  2.Gå ind på dette link – play.tv2.dk/tilbud/sony/
  3.Tryk på “1 måned til 0 kr.”
  4.Vælg “Kampagnekode” som betaling.
  5.Indtast koden som du fik tilbage på SMS.
  – du kan bare strime via ipad, iphone til tv’et, hvis vi har den mulighed eller via macen eller pc med hdmi kabel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Her har drillenissen tryllet mælken blå (frugtfarve i mælkekartonen) – så ungerne skyndte sig at lave grød til nissen til søndag, så de kunne få adventsgaver og vi har tjekket skålen til morgen på loftet og nisserne havde spist det (læs: min mand måtte op kl. 02 i nat og tømme den, da vi glemte det inden vi gik iseng). Med hensyn til julekalenderne er jeg helt enig inde blir sendt for sent, men de kan hentes gratis på nettet før sendetid, det før vi her hjemme:
  Du henter TV2 sådan her:
  1.Send en SMS med teksten “SputnikSony” til 1234.
  2.Gå ind på dette link – play.tv2.dk/tilbud/sony/
  3.Tryk på “1 måned til 0 kr.”
  4.Vælg “Kampagnekode” som betaling.
  5.Indtast koden som du fik tilbage på SMS.
  Og vupti så kan de hentes og pcen tilsuttes bare tv’et

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Vorum

  Her havde julemanden/nissen glemt sin hue, den første nat – til to små pigers store forbavselse. Endnu er vi ikke nået så langt med drillerierne, mine piger er lige fyldt tre, og det er overvældende nok, det med gaver og artiglisten indtil nu 🙂 Men jeg er med på en lytter! Risengrøden er sat på loftet i dag – selvom de dårligt turde gå derop, efter at have set bamses julerejse på Ramasjang!!!!!!! Den nisse er altså farlig synes de!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Forslag til drillenisser… Så snart der kommer nytårs ting køber jeg et læs og pynter nytår mellem alle juletingene. —- toiletpapirs i hele huset…. Bytte rundt på mine drenges dyner mens de sover ( har tre drenge ) vin gummier i cornfleks pakken … Gemme alle skoene som normalt står i entreen … Putte strømper i ærmerne i deres jakker. Avis kugler i deres skoletaske/børnehavetaske … Puha jeg kunne blive ved 😉 elsker at se deres ansigt når de ser hvad Nissen nu har fundet på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Laurine Kassebeer

  Nogle af drillenisse hittene jeg kan huske fra jeg var barn:
  Havregryn eller risengrødsris i støvlerne om morgenen, stolene stablet oppe på spisebordet, far og mors nattøj er blevet byttet om i nattens løb, så mor har fars nattøj på og omvendt, skattejagt i huset efter gaven fra nissen.
  Det er så hyggeligt med drillerrier.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind - Name it uld