300613 - Dagens Julius i vendbar Cost:bart jakke

Ticket – ny tøj kollektion SS14

I sidste uge var jeg hos Ticket to Heaven for at købe ind til foråret 2014. Jeg er nemlig allerede i fuld gang med at købe ind til næste forår, og sådan er det altid med mit job. Konstant ser vi ca. 8-12 måneder frem i tiden når vi beslutter hvad der skal være på hylderne ;0)

Til min store overraskelse, så lancerer Ticket igen deres tøjkollektion – og jeg synes virkelig den har ramt noget helt rigtigt. Især på drengene, hvor jeg fandt flere styles som mine egne drenge da ikke kan leve uden ;0)

Nedenfor ser I en række af mine favoritter til både drengene og pigerne. Men husk, tøjet er først i butikkerne til foråret 2014.

Alt tøjet kommer til at gå fra str. 2-12 år og alle de viste styles har jeg selvfølgelig købt hjem til Smartkids.dk

 

Ticket – ny tøj kollektion – Drengetøj

Ticket - ny tøjkollektion - drengetøjTicket - ny tøjkollektion drengetøj

Ticket – ny tøj kollektion – Pigetøj

Ticket - ny tøjkollektion - PigetøjTicket - ny tøj kollektion pigetøj

Hvad synes I om Tickets tøjkollektion?

 

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

300613 - Dagens Julius i vendbar Cost:bart jakke