Dagens mor i 2nd one jeans og Ganni

Mine ekstra kilo……

Jeg beklager på forhånd hvis nogle af jer føler jer stødt over dette indlæg. Det er ikke min intention at støde nogle eller på nogen måde ændre på andres opfattelse af deres krop ;0)

 

Den skindbarlige virkelighed om de ekstra kilo

Siden jeg lavede mit første indlæg omkring min vægt herinde har jeg modtaget meget blandede beskeder. Flere af jer, mener at det er fuldstændig useriøst og at jeg på ingen måde har hold i at jeg vejer for meget.

Andre af jer mener at man skal være tilfreds med sig selv og ikke mindst sin krop – og at man skal gå for sit mål.

Fælles for alle de henvendelser jeg har fået fra jer, har været at I på ingen måde har set mig som overvægtig :0)
Tak for det – jeg skjuler det også så godt jeg overhovedet kan.

Nu er det bare sådan at stort set intet af mit tøj passer super godt mere. Jeg kan stadig være i det, men det er godt nok stramt og på ingen måde behageligt. Derfor har jeg besluttet at tage kampen op mod de ekstra kilo der i vinterens løb har sneget sig ind på mig IGEN….

De billeder jeg viste i dette indlæg er som jeg normalt vil fremstille mig selv her på bloggen. Samme dag tog jeg nedenstående billeder – og ja, jeg har samme tøj på – har faktisk bare taget den yderste top af ;0)

ekstra kilo

De faste læsere herinde ved måske at jeg er høj (183 cm), og jeg har altid formået ved vægtøgning at vægten fordelte sig forholdsvis jævnt på min krop. Jeg kan derfor nemt tage 10 ekstra kilo på uden nogen bemærker det.

Lige pt. har vægten dog sat sig ret meget på min mave samt lår og røv.
Det betyder at samtlige af mine bukser strammer noget så gevaldigt.

ekstra kilo

Jeg har fornemmelsen af at de fleste af jer der læser med her på bloggen er mødre. Og som mor kender du sikkert til problemet med maveskindet efter en graviditet. Det er bare et ømt område på ens krop og man vil for alt i verden ønske at det var stramt og spændstigt igen….. Jeg var ekstremt stor i begge mine graviditeter (vejede faktisk over 100 kg. – GISP) og min mave har jeg aldrig rigtig formået at få strammet op efterfølgende.
Jeg har tabt alle mine graviditetskilo begge gange, ret hurtigt pga. amning – men bestemt ikke pga. motion.
Faktisk har jeg slet ikke haft overskud til motion før for ca. 2 år siden.

ekstra kilo

For ca. 2 år siden begyndte jeg at gå til boksning og med motion fik jeg også lyst til en sundere livsstil. Jeg tabte mig på ½ år hele 12 kg. – og jeg var flyvende. Nu er de 12 kg. kommet snigende på igen – og det behager mig på ingen måde.
Min livsstil er ligeså langsomt kommet tilbage til det gamle stadie og motionen er gået fra 2 gange boksning om ugen til max 1 gang hvis jeg overhovedet er kommet afsted.

Da jeg er så høj som jeg er, er jeg også automatisk oppe i nogle store størrelser i tøj. Jeg bruger lige pt. str. 42/XL i alt mit tøj – det meste tøj laves kun til str. 42/XL !!!!! OG DET FUCKING STRAMMER :0(

Jeg er ked af at sige det, men jeg er simpelthen nødt til at tage mig sammen, før det for alvor tager overhånd.

ekstra kilo

De sorte bukser jeg har på, på ovenstående billeder var mine yndlingsbukser for 1 år siden. De sad som smurt på mig og var virkelig behagelige. Nu kan jeg ikke engang holde ud at have dem på :0(
Men det skal jeg bare igen – og det er mit mål!!!!

Bukserne er fra Fiveunits og de er i str. 32 som er den største str. de laver. Jeg har hørt en lille fugl synge om at de begynder at lave dem i str. 33 også – og spørg mig lige om jeg jublede da jeg hørte det. Måske var der håb for at jeg igen kunne komme ned i mine elskede fiveunits.
Men ved I hvad? Jeg skal FANME ikke op i en str. 33 – jeg skal ned i de bukser der ligger og venter på mig inde i mit skab ;0)

Så det er mit mål og billederne i dette indlæg er mine FØR billeder.

Jeg er ikke så fokuseret på min vægt og præcis hvor mange kg. jeg skal tabe. Men til de af jer som synes det er interessant at snakke vægt vil jeg både angive jer min vægt og mine cm mål.

Før mål:

Vægt: 88,6 kg
Talje: 88 cm
Hofte: 110 cm
Lår: 60 cm
Overarm: 34 cm

BMI: 26,4

Mit mål for at tabe mig er ikke udelukkende for at jeg kan passe mit tøj igen. Jeg har desværre også en dårlig ryg og fik for ca. 1½ år siden konstateret en diskuspolaps i den nederste del af min ryg. Motion og en sund vægt er alfa og omega for at jeg ikke skal døje for meget med det. Så det er endnu en god motivationsfaktor ;0)

I er mere end velkomne til at følge min kamp herinde – og I er også meget velkommen til at stille spørgsmål, give kritik – ja alt hvad I vil herinde ;0)
Til jer der ikke ønsker at følge min kamp, kan I faktisk bare springe de indlæg over. Jeg kommer stadig til at lave bloggen som jeg hele tiden har gjort og skrive om det som de fleste af jer er her for – nemlig børnetøj ;0)

Nu glæder jeg mig rigtig meget til at høre om I fortsat synes jeg er hysterisk omkring mine ekstra kg.
Og lad mig pointere at jeg på ingen måde er ude på at nedgøre nogle. Hverken dem der er tyndere end mig eller dem der er tykkere end mig. For mig er en smuk kvinde ikke smuk pga. hendes vægt, men pga. hendes udstråling og selvtillid ;0)

Jeg håber ikke jeg har stødt nogen – og jeg håber I vil følge mig i min kamp og ikke mindst støtte mig ;0)
TAK fordi I læste med.

Follow me on Bloglovin? ? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

   

94 kommentarer

 • Britt Tolstrup

  Det kan godt være du er lidt utilfreds med det ekstra på maven, men det der bryst parti ville jeg meget gerne eje, så napper jeg gerne maven med :-)Du er en meget smuk kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Myhre

  Rigtig godt og modigt indlæg! Med til historien hører nok også, at du altid har været ekstremt slank. Det er nok derfor en større omvæltning for dig med lidt løst maveskind, end for mange af os andre. Du er stadig en virkelig flot pige! Det kan godt være vægten er steget med tiden, men det er din selvtillid og dit ‘drive’ altså også – og det klæder dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Hmmm sælger du endeligt ud af. Dit tøj ???? Jeg knne da bestemt godt være interresseret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikke

  Hej 🙂

  Kan så meget følge dig i dit ønske. Mit maveskind, som jeg betegner som en badebold luften er gået af, er til stor gene for mig! Højtaljede bukser er min ven, så de ikke skærer mig midt i mit skind, så jeg får den der delle. Mine veninder siger jeg har en flot krop, men når man ikke selv trives med det, kan det i bund og grund være totalt lige meget hvad andre folk siger. Det er jo ikke dem der skal leve med mit maveskind!!
  Min læge snakkede på et tidspunkt om, at hvis jeg nåede BMI 25, ville hun nok godt indstille mig til en reduktion af maveskind. Har været 4,5 kg fra, så var jeg 8 kg fra, nu 6 kg fra. Røg desværre i et ugideligt hul efter jul, men har nu taget mig sammen 🙂 Tak til 2 graviditeter, hvor jeg begge gangetangerede 100 kg, og endte ud i kejsersnit!
  Flot du står frem og viser at du er i samme båd som mange af os andre 🙂 Hepper på dig herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et ærligt og inspirerende indlæg. Flot du tør stå frem med mavedelle und alles – jeg har også fået en, hvilket har overrasket mig meget da jeg altid har været tynd og velsignet med et skyhøjt stofskifte…
  Jeg har på kun 1/2 år taget omkring 10 kg på (mave, lår og baller), hvilket ses meget på kun 164cm, så det kunne være mig der havde skrevet et indlæg om (rigtig meget) tøj der ikke passer og om at måtte gå en størrelse op – forskellen er bare at jeg ikke er så modig som dig.
  Jeg VIL kunne passe mine gamle bukser og knappe knappen på mine kortærmede skjorter, så jeg følger med og håber at kunne blive inspireret og motiveret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg synes faktisk du ser godt ud. så derfor chokerer dine mål mig lidt. Jeg er selv høj, 180 cm, og vejer 80 kg. Jeg kan godt sætte mig ind i din situation. Jeg føler mig ikke særligt tiltrækkende ved siden af andre små nips. Jeg selv ønsker at ramme 70 kg. Jeg hepper på dig. Tror på du kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Fra en der netop har smidt 25kg, og stadig kæmper med de sidste 5, kan jeg kun sige at det er så fedtdu gider dele med os andre. Jeg har haft stor glæde af bogen “er du pære, æble eller banan” – den hjalp mig med at bekæmpe de kilo der især gerne ville sætte sig fast på maven.
  Held og lykke med din nye livsstil – glæder mig til at følge dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Kan ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet og tænke — tja måske ikke det kønneste syn — men hold da fast vor er det modigt og jeg trivler på at der er ret mange der er sååå sej og modigt at vise sådan billeder ….
  Forsat god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  modige dig, genialt at bruge et par bukser som rettesnor og ikke kilo det der med vægt er bare så fyldt med nedture når vægten ikke flytter sig bla fordi muskler vejer mere end fedt. følger gerne dit projekt og hepper også på at ynglings bukserne blir luftet igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan kun tilslutte mig de andre kommentarer herinde og sige: Kors, hvor er du modig! At du vil fremstille dine mindst glamourøse sider af dig selv, er til ren inspiration. Jeg hepper på at du når dit mål og kommer i dine yndlingsjeans igen 🙂 God kamp og god sommer!
  Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie,

   Tak for din kommentar og støtte. Det har bestemt heller ikke været nemt at “springe” ud, men forhåbentlig er det også det der nu holder mig til ilden og får gennemført ;0)

   Tusind tak fordi du læser med og tak for de virkelig søde ord ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Super sejt at du står frem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare sej, at du står frem og siger det som f.eks jeg selv, tænker og føler om min krop. Er også gået i gang med at smide de overflødige kilo, efter graviditet og for meget chokolade indtag. Du kan læse hvordan det er gået indtil videre på min blog, og hvad jeg spiser til daglig, ingen motion inkluderet (:
  Btw, kan godt være du har en lille muffin top, men hold kæft hvor er du altså lækker og virkelig godt skruet sammen! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helena,

   Tusind tak for din kommentar og de virkelig søde ord ;0)
   Vil straks tjekke din blog.

   Tak fordi du læser med ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte kofoed

  Hepper for vildt på dig og følger trop…tog lige nogle frygtelig grimme billeder af mig selv tidligere…..Hold da op, hvor jeg nu hader billeder
  Efter 4 børn er de bestemt ikke et kønt syn der er på kameraet 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Charlotte ;0)
   Jeg tror de billeder bliver guld værd når vi når vores mål. De skal sidde på mit køleskab tænker jeg – og slikskabet :0) Ha ha

   Pøj pøj med din egen kamp <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad der for nogen syntes at være “ingen ting” kan for andre være en stor ting. ens selvopfattelse er forskellig og hvordan man har det med sig selv, ved man kun, ved at mærke efter indeni. Om det er 5 -10 ja eller 30 kilo man har for meget, er det individuelt hvordan man selv ser på det som et problem. Overvægt er overvægt og det er en sej kamp at komme til livs, det handler jo ikke kun om at tabe sig, nej det handler om livsstils ændring. Fedme/overvægt er et stort samfundsmæssigt problem og koster årligt mange mange MANGE millioner i vores samfund. Jeg syntes du er sej, og modig at stå frem, vise afslørende billeder og dele det med os. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stå på, du klarer det hvis du vil! Jeg er en typisk liten og slank jente, men har ikke vært flink å trene og spise sunt de siste månedene. Dette har ført til at jeg har lagt på meg og har mer enn det jeg normalt har. Folk flest ser meg likevel som liten og tynn, men det er noe med hva man er vant til og hvordan man føler seg. Hvor komfortabel man er i sin egen kropp. Jeg føler meg ikke vel, men opplever ofte at hvis jeg sier det høyt så får jeg “kjeft” fordi jeg jo “er så slank og tynn”. Man må bare gjøre som du, la dem få syns hva de vil og jobbe seg tilbake til den formen man liker best å være i selv! Lykke til, du kommer dithen!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din kommentar Silje, og ja bare fordi det er få kg. der er kommet snigende er det jo bare med at tage det i farten. Pludselige er det bare alt for uoverskueligt og der er jeg meget tæt på at være ;0)

   Pøj pøj med din egen kamp og tusind tak for at du læser med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tusind tak for alle jeres kommentarer <3 Jeg skal nok forsøge at svare jer allesammen, og først og fremmest forsøger jeg at kæmpe mig igennem de kommentarer der er lagt direkte på bloggen ;0) Men I skal vide at jeg læser alle jeres kommentarer og ris som ros er selvfølgelig velkommen <3
  TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninni

  Hatten af for dig Pernille <3…. Det havde jeg ikke lige set! – men jeg kan godt lide dig alligevel :-D… Syntes dog stadig at du har ændret dig meget fra jeg mødte dig første gang!
  – og hey… Jeg kunne tage lignende billeder.. Kæmper med de sidste 9 kg efter graviditeten! Pøj pøj – knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak sødeste Ninni ;0)
   Så håber jeg da at jeg har ændret mig til det bedre ;0)

   Synes nu ikke jeg sådan har ændret mig så meget, men måske er jeg blevet mere selvsikker og hviler mere i mig selv? Desværre giver jeg ikke altid det bedste førstehånds indtryk – tror mange bliver skræmt lidt af min højde når de ser sådan en kæmpe – og så siger jeg jo som regel tingene lige ud af posen ;0)

   Og de der kg du snakker om – nu er det jo heller ikke ligesom lang tid siden du har født ;0) Her er det 6 år siden – ha ha

   Kram til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Vi har sgi da samme kropsbygning:) min mave ser sådan ud også. For helt ondt indeni når jeg ser hvordan bukserne strammer på din mave,

  Men lige nu er jeg GrAVID for tredje gang, så har dog ikke den bekymring, men vi krop lure liiiige om hjørnet når jeg har født.

  Følger dig med glæde i dig kamp, pg hey. Bare fordi man ikke er decideret overvægtig, må man jo gerne have det godt med sig selv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christine,

   Tak for din kommentar.
   Du har helt ret – de bukser strammer SÅ enormt og de røg også af lige med det samme billederne var taget ;0) Nu ligger de bare og venter på mig inde i skabet ;0)

   Tillykke med din tredje graviditet <3 Ville lidt ønske at det var mig ;0)

   Tak for dine søde ord.

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga Sloth Rasmussen via Facebook

  Sejt gået! Det er sgu modigt 🙂 Jeg har samme problem, desværre lidt mere :-/, og ønsker dig stor succes med vægttabet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare modig, Pernille. Oceaner af respekt til dig! Jeg er bygget på fuldstændigt samme måde pt, og har også taget 12 kg på, siden min datter kom til verden, efter at have ligget stabilt på 58-60 kg i 10 år. Ligesom dig, er jeg også høj, og de fleste tror mig ikke, når jeg siger, at det er så meget, det drejer sig om – medmindre jeg har en kropsnær tanktop på som dig, for det er temmeligt afslørende 😉 Derudover er jeg også spinkelt bygget, så den vægt, der har fordelt sig på mave, baller, lår og arme ser meget uproportionel ud. Jeg prøver også selv at gøre noget ved det og glæder mig til at følge dig i din kamp, så du kan være min “online-træningsmakker”, som jeg kan følges lidt henad vejen med 🙂

  Vil virkelig gerne tilbage på min normal vægt.. 95% af min graderobe, kan jeg slet ikke være i og det skærer lidt i hjertet 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann-Sophie,

   Tusind tak for din kommentar og de søde ord. Det er også meget grænseoverskridende for mig, men jeg føler det har været nødvendigt.
   Ligesom du beskriver her, tror folk mig simpelthen ikke når jeg siger jeg vejer for meget og slet ikke når de hører hvor mange kg det faktisk er.

   Så sent som i går var jeg lige en smut ude i den virkelige verden og shoppe lidt udsalg. Går jo altid efter str. XL hvortil ekspedienten siger at så stor en str. skal jeg da slet ikke have. En str. L må være max for tøjet er meget oversize.
   Jeg holder fast i at det skal være XL og da jeg prøver den synes jeg faktisk den er for lille :0( Det er selvfølgelig både godt og skidt at man på den måde kan skjule sig bag sin højde som på en måde skjuler vægten. Faktisk sker det for mig hvergang en ekspedient forsøger at blande sig i mine størrelses valg i butikkerne ;0)

   Jeg er meget gerne “online-træningsmakker” – det er jo klart nemmest når man ikke er alene om det ;0)

   Og så frustrerende med den garderobe der bare må lægge hen :0(

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det Carina Hammershøj Johansen ! – Har selv født 2 børn på 1½ år og fik 2 kejsersnit – dog i samme “snit”/ar – men den der pølse…det bliver bare aldrig til en flad mave igen… – det har jeg så dog affundet mig med, prisen for 2 skønne unger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lerche-Tornøe

  FANTASTISK INDLÆG!!!!

  Kender ALT til det… Er selv 183 cm høj, vejede 109 kg med min søn og 106 kg med min datter (dog kun 16 mdr imellem)
  Her 2 år senere er jeg kommet ned på 75 kg (VED SLET IKKE HVAD DER ER SKET FOR MIN KROP) Plejer at veje 83-83 kg, så det at veje 75 kg er sku lidt mærkeligt :o)
  Jeg er desværre ikke udrustet med dine størrelse bryster, så jeg ligner desværre stadig et hængebugesvin (Min egen joke) Det må der så bare gøres noget ved hvis det ikke virker for mig i fremtiden..

  JEG HEPPER PÅ DIG OG SIGER TAK FOR DIT INDLÆG!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw det lyder jo fuldstændig som mig ;0) Det er ikke tit jeg møder en der er lige så høj :0) Fedt at være nede på 75 kg. Det var også deromkring jeg lå efter mit sidste vægttab – og det var virkelig fantastisk. Ikke at jeg var fast og stram i skindet, men det ville sikkert have virket med lidt motion ;0)
   Sjovt du synes mine bryster er udrustet – ha ha ha – måske fedtet også har sat sig der….

   Tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  kender det alt for godt, jeg har to kejsersnit som de valgte at ligge parralelt med hinanden og ikke oven i hinanden, så nu har jeg den flottest pølse mellem de to ar, spørg lige hvor mange trusse bukser der tilpasser sig dette!!! Lige meget hvor meget jeg træner og taber mig, lige meget hjælper det! Har endda forsøgt mig hos lægen for måske det kunne skæres væk! men nej nej sådan noget gjorde man bare ikke! Det er ikke fedt at være slank på røv og ben, arme og overkrop, når follk lige kaster blikket ned på pølsen i buksen!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg hepper og hopper med ind i kampen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Bjerg Hansen via Facebook

  Flot at du tager dig selv seriøs. Og gør det som er godt for din krop. God kamp, du skal nok komme i mål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det ikke fjollet overhovedet at diskutere, hvor vidt hun er overvægtig eller ej? Hun har skrevet BMI i indlægget, det taler for sig selv. God kamp mod kiloene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et godt indlæg, jeg glæder mig til at følge med dig! 🙂

  Jeg har selv tabt ca 30 kg siden december 2012, min historie er lidt lig din, graviditeten ødelagde ganske simpelt min krop og jeg begyndte at spise en masse sukker for hurtig energi! 🙂 kæmper med de sidste 10 kg nu…

  Glæder mig til at følge med (igen) – det er som oftest rigtig god motivation – har linket til min egen blog om min livsstilsændring 🙂

  Mvh Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pia,

   Tusind tak for din kommentar og stort tillykke med dit vægttab ;0) Det lyder også sejt ;0)
   Vil strakt tjekke din blog ud ;0) Tak for det.

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Bergen via Facebook

  Du er så stærk! Hatten af for dig Pernille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah bergen

  Du er så sej Pernille<3
  Ønsker og håber at du når i sine fiveunits inden længe:)

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maria Jensen

  Sådan havde jeg slet ikke set dig.
  Du er god til at klæde dig rigtigt.
  Men jeg kan også sagtens følge dig.
  Tog 26 kilo på under min graviditet – og har virkelig haft svært ved at tabe de sidste 8 kilo (jeg var nu også meget slank, da jeg blev gravid).
  Da jeg har haft skæve levertal i og efter graviditet, opfordrede lægen mig til at tabe mig, så vi kunne se, om det gjorde en forskel for leveren.
  Har nu tabt 4 kilo og mangler 4. God motivationfaktor, at kroppen får det bedre uden de overflødige kilo på sig. Er spændt på om mine levertal er normale.

  Håber du når dit mål, men jeg følger dig på Instagram og kan se, at du også får trænet (det har jeg lidt svært ved pga. hypermobilitet og stadig løst bækken).
  Pøj pøj med det – tror du når dit mål snart.

  Hilsen

  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din kommentar Christina <3

   Du har helt ret det er en super motivationsfaktor at man kan mærke at kroppen får det bedre. Vill bare ønske det var nemmere og kunne gå hurtigere ;0) Ha ha

   Godt nok flot at smide 26 kilo efter en graviditet også ;0) Misunder stadig dem der nøjes med at tage sølle 7 kg på :0)

   Og ja – jeg træner og er tom motiveret lige nu ;0)
   Nu vil jeg faktisk tage ud og løbe en tur.
   Sådan et indlæg her er jo forbandet forpligtende – Ha ha

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg kan sagtens forstå dig, jeg har den type kropsbygning hvor det ALTID sætter sig på maven, og dermed hurtigt kommer til at ligne en der er 3 mdr henne 🙁 da jeg var i Thailand i 2010 blev jeg ligefrem nægtet thai massage fordi de troede jeg var gravid, trods jeg ikke var overvægtigt :'( nu er hvor jeg HAR været gravid for 10 mdr siden, er jeg lige startet på “spis maven flad” og den kan altså godt anbefales 🙂

  glæder mig til at se og høre om din kamp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sabine,

   Tusind tak for din kommentar <3
   Sjovt – da vi var i Thailand første gang var Lucas 8 måneder og jeg følte seriøst at jeg havde min egen krop igen indtil en Thai-dame tog mig på maven og sagde: "Uhh another one"….
   Damn det var akavet. Ha ha, så den kender jeg godt ;0)
   Og der var jeg endda tyndere end jeg er nu….

   Spis maven flad er også super. Den har jeg også brugt ;0)

   Pøj pøj med din egen kamp ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Du er så sej og modig Pernille. Det er de samme steder jeg tager på og jeg hader simpelthen dellen over buksekanten.
  Jeg synes det er fedt, at du ikke ligger dig fast på et bestemt vægttab, men i stedet går efter hvornår det føles rigtigt. tror det er den rigtige indgangsvinkel. Det har også været mit mål, når jeg har forsøgt.
  Jeg står næsten i den omvendte situation med et vægttab der svinger mellem 8-10 kg, men ikke med vilje. Det er desværre stress, der har skabt mit vægttab og jeg ligger nu på grænsen til at være for tynd. Ikke desto mindre har jeg stadig den her blævremave, men håber på at lidt motion kan hjælpe på det. Den er bare rigtig svær at komme af med sådan en efter-gravid mave.
  Jeg vil fortsat følge dig i din kamp og kæmpe med på sidelinjen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tenna,

   Tusind tak for din kommentar ;0) Du er sgu også en helt igennem sej og modig kvinde selv <3

   Du må med til boksning en dag? Det er virkelig en god måde at afreagere på. Min hverdag er også temmelig stresset jo, men heldigvis på den gode måde.
   Og ja føde-pøllen den er bare tæt på at være kronisk når man først har været gravid. Men nu skal den altså bare dø ;0)

   Pøj pøj til dig også sødeste Tenna <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sgu sej Pernille!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Gram

  Kære Pernille, uanset hvor tyk/tynd man er, så er det klart at man ikke altid er tilfreds, når tingene ikke er som man er vant til – og især når man begynder ikke at kunne passe sit tøj. Så uanset om man vejer 60 eller 100 kg, så er de ekstra kilo man har taget på, ift den vægt man var vant til, bare ubehagelige. Og hvis men er tynd og vant til stramt tøj, så er det jo klart at man kan mærke meget få kilo – det ved jeg desværre ikke selv men det siger min veninde 😀
  Så jeg forstår dig godt og ønsker dig held og lykke med kampen, samme kamp jeg selv forsøger at vinde 🙂
  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Louise <3
   Og du har helt ret. I min verden er kampen for vægten heller ikke et spørgsmål om HVOR meget man skal tabe ;0) Det er sejt og hårdt lige meget hvad. Specielt når man som mig er pisse glad for mad :0)

   Held og lykke til dig også ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle bøgebo

  hej der ,
  så kan jeg godt se at jeg må se stor ud med mine små 166 cm og 79 kilo uf , ja vi er nok meget kritiske med os selv. og vil for alt i verden se godt ud og være den perfekte i alt her i livet men det an og skal vi ikke . jeg vil dog kæmpe ligesom dig med de irriterende kilo, sammen er vi stærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle,

   Jeg er nok ekstremt kritisk overfor mig selv – det indrømmer jeg gerne. Men omvendt så vil jeg heller ikke stille mig tilfreds eller forsøge at acceptere noget som jeg i virkeligheden ikke synes er flot.

   Og så igen, så er mit ønske om vægttab ikke kun et spørgsmål om udseende – men desværre også en nødvendighed i forhold til min diskuspolaps i ryggen som jeg nægter skal bremse mig i en så tidlig alder ;0)

   Held og lykke med dine egne irreterende kilo ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • du er så modig og sej søde! jeg støtter dig, det ved du! håber du kommer af med dem så du blir mere tilfreds med dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et super indlæg på din blog. Og hold nu kæft hvor jeg føler med dig. Det er pisse anstrengende ikke at være tilfreds med sin krop. Jeg har lige taget kampen op mod min ekstra kilo efter 3 fødsler. Og det er gået over al forventning. Smidt 12.7 kg på 12 uger så det kan lade sig gøre. Man skal bare lige finde motivation først. Og det kan godt være svært i en travl hverdag. God kamp mod kiloene….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Dolly Christensen via Facebook

  Flot du vil tabe dig. Og ja, jeg synes faktisk du er overvægtig. Det er hverken sundt eller pænt. Og jeg ønsker dig al mulig held med det. Bare husk at sætte realistiske mål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes du er fantastisk Pernille, at du tør og være så ærlig med billeder og det hele. Det turde jeg sgu ikke!!
  Jeg har altid syntes du var en utolig smuk pige, og det synes jeg stadig du er trods de ekstra kilo 🙂 Men kender godt følelsen af ikke at være den samme kropsmæssigt som man var før. Jeg er glad for jeg ikke er den eneste mor, der har svært ved motionen efter børnene er kommet til. Glæder mig til at se billederne når du er i mål <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er så “fed”, god kamp til dig… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Supersejt gået!! Det er virkelig grænseoverskridende, at skulle vise den side af sig selv frem. INTET stødende ved det! Pt har jeg samme problem, og er ved at have nået grænsen for, at jeg vil “finde mig i det” længere. Der er jo så mange ekstra plusser ved ved det at tabe sig, så jeg vil til og i gang 🙂

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke,

   Tusind tak for din kommentar.
   Det er jo lige præcis det der er kernen i det, hvornår er nok nok og hvor længe kan man finde sig i den langsomme vægtøgning som pludselig er så markant at ens tøj nu er for småt? Er det så ok at man tager hul på bylden og som mig står frem og siger NU skal det være?
   Det undrer mig faktisk meget at der tilsyneladende var en usynlig grænse for HVORNÅR man kan tillade sig at sige at man har lidt for mange kilo på sig ;0)

   For mig er der også rigtig mange plusser ved et vægttab, men derfor bliver det ikke nemt. Du kan da hoppe med på vognen ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Haumann Jensen via Facebook

  … ups 🙂 Sjovt som det skrevne ord opfattes forskelligt 🙂 Med formuleringerne om “stærke billeder” m.v. og billedet af en “VOM”, tænkte jeg, her er helt sikkert en humoristisk og selvironisk blog indlæg 😀 Dramaqueen mv. var slet ikke ord, jeg tænkte på B)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Vedel Jacobsen via Facebook

  Jf. tonen “meget stærke billeder “advarsel” osv. som om der var tale om krig død, blod og ødelæggelse og så er der tale om en billeder af en i øvrigt smuk kvinde med lidt ekstra på sidebennene. Hvis det ikke er at overdramatisere og agere dramaqueen, så har jeg svært ved at se, hvad det ellers skal kaldes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Vedel Jacobsen via Facebook

  Malene Braad Jensen vægte sine ord med omhu?? Jeg har en smule svært ved at se, hvordan jeg skulle lade min kritik komme til udtryk, med mindre det du efterlyser er meningsonani, og det er der nu endnu ingen, der har profiteret af. For mig at se er børnetøjsindkøberen ikke overvægtig, hun har fået lidt sul på kroppen, der burde kunne klares via små ændringer i dagligdagen. Jeg synes hele tonen i hendes indlæg indikerer, at hun overdramatisderer, og det forbeholder jeg mig ret til at skrive. Ikke mindst fordi hendes blog har mange læsere og når ud til rigtig mange læsere heriblandt også helt unge piger, der i mine øjne risikerer at få et forkvaklet syn på, hvad dvs. at være normalvægtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Haumann Jensen via Facebook

  Jeg forstår godt dit “problem”. Jeg vil dog heller ikke kalde det “overvægt”. Men velvære problem, min vom ser vist nogenlunde ud som din 😀 Jeg er 50 år, så jeg burde nok ikke tænke meget over det… det gør jeg så alligevel, netop grundet velvære. Jeg føler mig ikke godt tilpas med den vom. Gennem de seneste år, har jeg været temmelig syg, og derfor ikke bevæget mig ret meget… så i mit tilfælde skyldes vommen bare inaktivitet. Jeg må ud og gå nogle laaaange ture, så fedt igen kan blive til muskler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes satme det er cool gjort. 😀 Jeg har samme kropsbygning, og er slet heller glad for min baller, lår og mave. :/ Og hvorfor accepterer det, når man kan gøre noget ved det? 😀 Kom ikke og sig, at de fleste kvinder synes det er fedt, at den hænger ud over buksekanten. 🙂 Jeg hepper på dig. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din ærlighed Pernille ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hvor er det skønt, at du tør – det ville jeg ikke! Jeg kan så godt sætte mig ind i din situation – jeg vejer det samme, men har desværre kun 170 cm at fordele det på:( Synes det er spændende at følge dig – både når det handler om børnetøj og dig og din familie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Linda – det er jeg super glad for ;0)
   Måske har du lyst at springe med på vognen :0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

   Ja har ligefrem været så inspireret af dig, at jeg i dag har fået trænet og spist sundt – bortset fra lidt lækker chokolade fra konnerup her til aften:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha ha – Fantastisk ;0)
   God aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bruun Berthelsen via Facebook

  Flot indlæg, modigt og der er for mig intet midforstået ideal i det, men bukser der strammer, det er da bulletproof bevis på, at man har taget på eller købt alt for små bukser ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy via Facebook

  for dit mod, sku’ der stå…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy via Facebook

  Respekt for for mod!
  Forstår dig 100%
  God kamp. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Braad Jensen via Facebook

  Det var nu Lisa kommentar jeg hentydede til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mor og er også opereret for kræft i min mave, så et grimt ar fra navle til trekant og ekstra kilo er hvad jeg kæmper med og jeg tog ikke andet end 5 og 7 kilo på i mine graviditeter og har stort set ikke kunne amme, så det har været lidt anderledes end de fleste. jeg har været plaget af en del sygdom før under og efter. Tristhed, sclerose, mavesår, fødselspsykose, tristhed og kræft. Så kroppen stresser og det er enormt svært at få tabt sig uden det kræver voldsom viljestyrke og en kamp, som jeg ikke har rygrad nok til og det er vildt irriterende, for jeg har det som dig. Det er tøjet der piner mig mest, at jeg ikke kan passe. Jeg har en 5-7 kilo som meget gerneforføje sig, så jeg glæder mig til at blive inspireret af dig og jeg synes da, at du er modig og måske er det the tippingpoint, at vise sig frem….hvem ved. Og i sidste ende, aå er det dig der skal være gad og jeg hører jo at det ikke handler om modelidealer, men om at være bedre tilpas i sig krop og rent praktisk at kunne være i de helt normale størrelser, men da din BMI er lidt for høj, så er det måske også et mål i sig selv, for det er bare ikke sundt at have for meget på maven især. Så rigtig god kamp!!!! Du er dej og modig og jeg beundrer dig for det. Gid jeg må adopterer lidt af din vilje! KH Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke,

   Først og fremmest må jeg lige sige at jeg er ked af at høre at du har været ramt af kræft :0( Jeg har selv haft det meget tæt inde på livet og faktisk mistet min søster til sygdommen. Håber du er kommet godt over det – og i sådan et tilfælde så er ekstra kilo jo det mindste ;0)

   For mig har det også været et issue og jeg overhovedet kunne tillade mig at lade vægten fylde så meget, når man har haft noget så alvorligt inde på livet. Min søde assistent kæmper også ligenu mod brystkræft, så set i forhold til det – er mit “problem” her jo helt uden af betydning.

   Men jeg er også af den holdning at man ikke skal stille sig tilfreds med noget som man egentlig ikke ER tilfreds med ;0)

   Jeg er helt sikker på at mit indlæg her forpligter mig endnu mere og min motivation er også stor af at nogle “holder øje” med mig ;0) Så det tror jeg du har helt ret i.

   Tusind tak for dine søde ord <3 Og rigtig meget held og lykke til dig også ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi Camilla Andersen via Facebook

  Nej, på ingen måde overvægtig, men følelsen af ikke at føle sig godt tilpas i egen krop, er vi nok mange der kan nikke genkende til – misforstået skønhedsideal eller ej! Jeg synes du er über cool at du tør stå frem og vise din krop frem på denne måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Braad Jensen via Facebook

  Jeg ved hvordan det er at se sådan ud, hvilken kamp det er bare at motivere sig selv til at få gjort noget fordi man så brændende ønsker synlige resultater med det samme.. Andre synes måske ikk der er et problem, men det jo ikk deres spejlbilled og selvtillid og selvværd der ligger på randen… Noget støtte.. Nogle motiverede ord og nogle råd, hjælper mere end negativ respons

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes det er flot og modigt af dig at dele noget så personligt. Jeg har selv tabt mig 25kg pga amning og sygdom efter min sidste fødsel (Alberte er 16 mdr), men nu begynder kiloene lige så stille at komme krybene igen, håber jeg kan tage det i opløbet :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Braad Jensen – Jeg er ikke helt med, men kan fornemme at jeg måske har sagt noget du ikke var enig i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Braad Jensen via Facebook

  Ved godt at man som
  Blogger skal skulle kunne tage positiv og negativ respons, men Har man ikk noget positiv at sige kan man vel vælge sine ord med omhu. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Vedel Jacobsen via Facebook

  Ja, jeg har læst dit indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Gylling Myltoft – Tak for din kommentar og ja det virker så enkelt, så hvorfor skal det alligevel være så svært? Super flot med dit vægttab ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Vedel Jacobsen – Jeg er nødt til at spørge om du har læst indlægget og hvad jeg rent faktisk skriver???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget protein, mange grøntsager og ikke så meget kulhydrat samt en smule fedt dagligt hjælper på et godt vægttab – ja og så motion selvfølgelig ved siden af – men må sige, at mine tabte 20 kg, som jeg endelig har tabt siden jeg gik igang i januar, udelukkende er tabt via kostomlægning – og så almindelig aktivitet i dagligdagen så som at cykle altid og tage trapper etc. – god fornøjelse ! – smil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Vedel Jacobsen via Facebook

  jeg synes altså stadig det vildt overdrevet, at du lægger det ud som om, du er decideret overvægtig. Lige ud af posen mener jeg at du lider under et misforstået skøkhedsideal, der dikterer at kvinder skal være skind og ben 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hepper gerne med på sidelinien 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Christiansen

  Hej der, hvor er du sej.. Hatten af for dig. Og jeg har virkelig samme problem som dig, eller jeg er første skridt på vej til at passe alt mit tøj igen :-)… Men jeg var stor stor i vinters og har stadig vej at gå. Jeg begyndte på zumba, spiser mindre specielt af det søde og tomme kulhydrater. Hvidt brød er blevet en luksus ting som nydes… Jeg undlader Intet spiser bare mindre… Og ja cykler 12 km hver dag 🙂 knus fra mig som nu sidder med låst bækken og ikke rigtigt kan røre sig, så nu bliver vejen nok lang igen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ulla,

   Tusind tak for din kommentar og tillykke med dit eget vægttab ;0)
   Jeg elsker mad og når jeg tillader mig selv at nyde luksus ting, så sker der bare ikke noget. Jeg føler egentlig ikke at jeg har givet den max gas og indtaget lige hvad jeg ville siden jeg tabte mig sidst. Og alligevel er kiloene bare kommet snigende. Så jeg skal helt sikkert ikke bare lave små justeringer – for dem lavede jeg for 1½ år siden.
   Måske er det også bare fordi jeg ikke opdager at det tager overhånd med de søde og usunde sager ;0)

   Æv æv med låst bækken 🙁 Hvordan sker det?
   Håber du snart er på højkant igen, og du igen kan komme igang med at røre dig ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Erez

  Jeg tager sku hatten af for dig, synes det er flot at du tør “udstille” dig selv på denne måde, det gør jeg ikke. Blogger selv om vægttab, men mål og fuldkropsbilleder må folk selv fantasere sig til. Og selvom jeg rent faktisk vejer mindre end dig, så er mine bare fordelt dårligere, for jeg ser noget større ud end dig, jeg er dog også noget lavere.
  Men flot at du gør det, og vil med glæde følge din kamp. Kan godt forstå at du hader dit tøj ikke passer og at du føler dig ukomfortabel. Men, du bærer de ekstra kilo godt alligevel.
  Vh Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah,

   Tusind tak for de søde ord <3
   Jeg havde faktisk heller ikke planlagt på den måde at udstille mig selv, men efter de første kommentarer da jeg luftede mine tanker omkring mine ekstra kilo, så følte jeg at jeg var nødt til at bevise HVORFOR jeg ønskede at tabe mig. Jeg synes ikke selv det er hysterisk at ville tabe sig med mine kilo og min kropsform som i min verden på ingen måde er sund.
   Jeg er glad for at du vil følge med – jeg følger også dig ;0)
   Og ligesom du synes om mig, så synes jeg også om dig at du bærer de ekstra kilo godt ;0) Har faktisk aldrig tænkt på dig som en der skal tabe sig, men omvendt forarger det mig på ingen måde at folk ønsker at tabe sig ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan sagtens følge dig. Jeg er bygget på samme måde, bare lidt lavere. Så jeg forstår godt dit ønske om at tabe dig. Gid jeg havde samme viljestyrke, for alt mit tøj sidder også alt for stramt.
  Håber mine kilo smider sig selv en dag, for jeg har ikke den samme motivation som dig ligenu.
  Hvad er dine mål mht vægt og cm?

  God arbejdslyst. Det er spændende at følge.

  Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte,

   Tak for din kommentar ;0)
   Som jeg også skriver i indlægget så vil jeg ikke puste for meget til ilden og skrive mit mål for selve vægten herinde. Omvendt vil jeg faktisk også hellere fokusere på at komme ned i de bukser igen og ikke umiddelbart hvad vægten siger.
   Det var egentlig min tanke at jeg løbende ville komme med en status, men nu må vi lige se hvordan indlægget her bliver modtaget for min blog er jo ikke en vægttabs-blog eller på den måde sundhedsblog. Min fornemmelse er bare at mange faktisk ønsker at læse om det og derfor vil jeg selvfølgelig gerne dele. Men det er enormt grænseoverskridende, da jeg også ved at mange i min omgangskreds, mine kollegaer, min familie, mine venner m.m. følger med herinde ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor i 2nd one jeans og Ganni