Mors dag - Gave inspiration

Dagens Lucas – KOIN og Kulör

KOINKOINKOINKOIN

KOIN strik cardigan (Gave) // KOIN kortærmet t-shirt (Gave) // Kulör jeans model ANKA (Gave)//
 

Forårsfarver fra KOIN

Lucas har været så heldig at få disse to dele fra KOIN som vi i øjeblikket tester. Efter vi har været på ferie i Egypten har Lucas stadig en anelse glød og den næsten pastel agtige gule farve klæder ham bare super godt, hvis man nu skal spørge moderen :0)

Cardigan’en er i en let strik og ligeledes holdt i pastelfarver, uden at den på nogen måde bliver for fesen. Jeg kan jo egentlig bedst lide farver på børnetøjet, men jeg synes at den her kombination er super fin uden at blive kedelig. Er faktisk helt overrasket over hvor godt det klæder Lucas :0)
I denne periode hvor det stadig ikke er helt varmt nok til kun at have korte ærmer på, så bruger vi ofte basis t-shirts under eller som her en let cardigan som Lucas selv kan tage af når det bliver for varmt.

Sættet er sat sammen med et par Kulör jeans model ANKA, som vi har haft i et stykke tid nu. De har en lidt sjov pasform når man ser dem inden de er på, men de sidder overraskende godt på og så har de nogle ret fede skæve detaljer som giver dem kant. Se evt. min størrelsesvejledning til Kulör i dette indlæg: Kulör størrelsesvejledning

 

Kulör

Cardigan fra KOIN koster 399,75 kr. og fås i str. 3-12 år
T-shirt fra KOIN koster 199,75 kr. og fås i str. 3-12 år
Jeans fra Kulör koster 399,75 kr. og fås i str. 3-10 år
 

Hvad synes I om sættet? Og hvad synes I om pastelfarver til drengene? Hot or not?

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag - Gave inspiration