Stjerne-testere er fundet

Vind – Danefæ t-shirts

Konkurrencen er slut

Jeg har fået den ære at udvælge mine 3 favorit t-shirts fra Danefæ denne sæson, og har valgt 3 superfede t-shirts til drengene som Lucas har fået lov at teste :0)

Danefæ har den absolut bedste kvalitet i t-shirts og vi elsker dem herhjemme. Desværre er Julius dog blevet for stor til dem nu, og kan nærmest ikke passe de gængse børnetøjsmærker mere. Men Lucas er en str. 116 nu, så heldigvis kommer vi til at have glæde af Danefæ nogle år endnu. Heldigvis :0)

Trykket på deres t-shirts er forholdsvis stort, og alligevel har jeg aldrig oplevet tryk der holdt bedre end Danefæ.

Vi er glade for den klassiske viking, og derfor er alle vores 3 t-shirt med Vikinge trykket, men dog i 3 forskellige fede farver.
Men der findes mange andre fede motiver fra Danefæ – også til pigerne.

 

Vores yndlings Danefæ t-shirts

DanefæGrøn Danefæ t-shirt med turkis kant – 249,75 kr.
 

Den grønne Danefæ t-shirt har to forskellige grønne nuancer i brede striber og turkise kanter ved ærmer og hals. Blusen har det klassiske vikinge tryk i hvidt. Vi bruger den sammen med turkise bukser eller helt almindelige jeans. På billederne her har Lucas turkise Hummel jeans på, som passer perfekt til den turkise nuance i kanterne på blusen. Hummel jeans’ne er ligenu på tilbud til 329 kr. (koster normalt 449,75 kr.), Find dem her.

DanefæBlå Danefæ t-shirt med orange kanter – 249,75 kr.
 

Den flotte blå Danefæ t-shirt har også brede striber, men i 3 blå nuancer og orange kanter. Jeg sætter uden tvivl pris på farver på børnetøjet, men må også indrømme at jeg de sidste år er blevet mere rolig i den stil jeg klæder drengene i. Det jeg godt kan lide ved Danefæ er at de formår at have farvespillet uden at gøre det for spraglet og nattøjsagtigt. Så på en eller anden måde er de både farverige, stilrene og mere rolige i udtrykket. Det er jeg ret vild med :0)

De orange kanter på den blå Danefæ bluse matcher perfekt med de REBUS jeans som Lucas har på på billederne. De har en ret fed pasform, og jeg elsker de orange stikninger kombineret med de hvide. Den blå Danefæ bluse har vi derfor mest brugt sammen med de her jeans, fordi de to dele bare passer så perfekt sammen. Og så gør det jo ikke spor at de fede jeans fra REBUS kun koster 199,75 kr.

DanefæNavy/hvid t-shirt fra Danefæ – 249,75 kr.
 

Den sidste t-shirt vi har valgt er en med smallere striber end de to foregående. Striberne er navy og hvide kombineret med koboltblå kanter og en blå/hvid viking. Igen er jeg vild med kontrastkanterne, som jeg synes giver lidt mere spil til farverne.

Vi har typisk sat t-shirten sammen med noget i den koboltblå nuance, som f.eks. som på billederne helt blå jeans fra Småfolk. Vi har faktisk også leget lidt med farverne med denne t-shirt og derfor også brugt helt andre farver til, f.eks. grønne eller røde jeans. Danefæ t-shirten her kan gå til stort set alt.

 

Vind dine 3 yndlings t-shirt fra Danefæ

Konkurrencen er slut

Danefæ har så helt igennem mange fede t-shirts til både drenge og piger. Fortæl mig hvilke 3 Danefæ t-shirts du ville have valgt og deltag i konkurrencen om at vinde dem.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: “Synes godt om” Danefæ på Facebook

3: Skrive en kommentar herunder med links til de 3 t-shirts du ville vælge. Links skal være herfra, hvor du finder alle de t-shirts der kan vælges imellem: Danefæ T-shirts

Husk at tjekke at den str. du skal bruge også er tilgængelig ;0)

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder allerede på onsdag d. 19. december, så vinderen kan nå at have sine t-shirts inden jul :0)

 

Præmien gælder kun til Danefæ t-shirts på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

219 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjerne-testere er fundet