Test af graviditetstøj

Vind Hound tøj for 1.750 kr.

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderen af HOUNd konkurrencen

Jeg har i samarbejde med HOUNd testet noget af det helt nye HOUNd tøj, og du har her muligheden for at læse hvad vi har syntes om tøjet og få chancen for at vinde alt tøjet selv ;0)

HOUNd har nu i over et årti designet trendy tøj til teenagere.

Målsætningen for HOUNd er at lave tøj til teenagere, der skiller sig ud fra mængden. Det gør de blandt andet ved at lægge sig mere op ad den voksne mode frem for børnemoden og dermed rammer de seje tweens mellem 8 og 16 år.

Hound lynlåstrøje – 499,75 kr. // Hound hvid basis t-shirt – 149,75 kr. //
Julius tester Hound
Julius har igen været heldig at få lov at teste tøj og alt tøjet fra Hound har jeg fået lov at udlodde til en heldig læser. Hound tøjet laves i str. 128/8 år – 176/16 år, og vi har herhjemme aldrig brugt Hound før.
Julius bruger str. 134-140 i de gængse børnetøjsmærker og er derfor ved at vokse ud af de mærker jeg ellers har sværget til de sidste mange år. Derfor troede jeg også at jeg skulle have str. 10 år til Julius i Hound og 8 år i bukser. Han har altid været nummeret mindre i bukser end i toppe. Men str. 10 år var alt alt for stort til Julius og vi måtte have str. 8 år i det hele. Lidt sjovt at str. varierer så meget fra de gængse børnetøjsmærker, men jeg har fundet ud af at det er meget generelt for tweens mærkerne. Se evt. testen af Cost:Bart, hvor Julius også for første gang prøvede dette tween mærke.
Selvom bukserne også kun er str. 8 år, så er de faktisk rigeligt store til Julius. Passer fint i længden, men er meget baggy og skal spændes en del ind i den indvendige justerbare elastik i taljen. Til gengæld passer toppene og jumpsuit’en perfekt.
Jumpsuit
Jeg har måske været en af dem der har været lidt skeptisk overfor de meget populære jumpsuits – tro det eller lad være ;0) Som indkøber er jeg blevet præsenteret for dem de sidste 1½ år, hvor det først er nu de virkelig hitter. Jeg tænkte den ville være super at teste og rigtig rar for Julius som hyggedragt i weekenderne. Da vi pakkede den ud var hans kommentar: “Ej mor, har du købt en sparkedragt til mig” og jeg tænkte at den her ville blive svær at få ham i :0)
Men der gik faktisk ikke 2 min. før han spurgte om han ikke nok måtte få den på. Stadig havde jeg dog holdningen af det var en hyggedragt og IKKE en Julius ville få på i skole…..
Men igen gik der ikke lang tid før knægten proklamerede at den ville han have på i skole – om han måtte få den på i morgen :0)
Dragten er virkelig lækker og med lynlås som kan lynes begge veje. Det synes Julius er rigtig smart når han skal skynde sig på toilettet – så lyner han bare op fra bunden og op – så han skal ikke have dragten hele vejen af.
Lynlåsen går også helt op i hætten – rigtig sej detalje.
Bukserne – “Big twister”
Bukserne er som sagt rigelig store i str. og ret baggy. Vi kan godt lide baggy bukser og eftersom de passer i længden gør det ikke spor – da vi bare har spændt dem godt ind i taljen.
Julius har som sagt først lige stiftet bekendtskab med tøj fra tween mærkerne, og en ting som er rigtig svær for ham er at knappe den øverste knap. Han er jo vant til en nem “børne-løsning” med enten hægte, trykknap eller velcro og på “Big Twister” bukserne skal knappen knappes helt normalt.
Omvendt skal han jo lære det ;0)
Lynlåstrøje
Den grønne hættetrøje er i nylon materiale, som jeg synes er lige lovlig syntetisk. I hætten sidder der en skygge, hvor der inden i er noget stift materiale der knitrer helt vildt. Det minder mig lidt om de der små baby bamser der kan knitrer i ørerne eller lignende :0) Ved ikke lige hvad det skal til for, men det genere på ingen måde Julius når han har den på – jeg undrer mig bare…..
Bagpå trøjen er der et sejt Hound tryk, som dog bliver dækket lidt af den store hætte. Her kunne man måske overveje at lave trykket lidt længere nede og hætten lidt mindre – så det er til at se.
Vi synes kombinationen med grøn hættetrøje og blå bukser er ret fin – og elsker at mikse farverne på den måde uden at tøjet bliver for voksent til Julius.
Basis t-shirt
Vi har afprøvet den hvide basis t-shirt fra Hound, men den findes faktisk i ret mange farver.
Den har stolpelukning og rib i ærmerne. Det er den bedste basis t-shirt vi nogensinde har brugt og jeg er slet ikke i tvivl om at vi skal have flere basis t-shirts fra Hound. Prisen er rigtig god – 149,75 kr.
Alt i alt en rigtig god oplevelse af Hound, som jeg er temmelig sikker på vi fremover kommer til at bruge til Julius.
Priserne skal man lige vænne sig til stiger lidt – nu han kommer op i de str., men i forhold til vores oplevelse af tøjet, så vil jeg gerne give det for det.
Form og farver holder i vask – og bukserne skal ikke styges, som jeg synes nogle gange er ulempen ved bukser i den type.
Vind Hound tøjet til din dreng
VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderen af HOUNd konkurrencen

Du har nu muligheden for at vinde tøjet der er testet til din egen dreng str. 8-16 år. Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email + str. du ønsker tøjet i. Emailen skal jeg bruge hvis du er den heldige vinder.

Jeg finder onsdag d. 28. marts den heldige vinder.

Præmien har en værdi på 1.750 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstattet vi varen med en anden tilsvarende vare.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

98 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af graviditetstøj