Walther anbefaler - Spar 25%

Hmmm….. Det der med vægten og vejen mod et sundere liv

Vægten

De sidste 3 måneder har jeg været på lidt af en rejse. Jer der følger mig på instagram (@pforpernille.dk) har fået små kvadrater af det jeg har gang i, og det har længe været noget jeg også gerne har ville åbne lidt op for herinde.

Jeg nåede nemlig min absolutte max vægt nogensinde, for 3 måneder siden. Hvad jeg max har vejet uden jeg har været gravid – faktisk så meget at jeg næsten vejede det som jeg vejede som højgravid. Faktisk havde jeg til sidst også så fin lille en mave at jeg flere gange uafhængigt af hinanden blev spurgt om hvor langt jeg var henne…..

 

Vægten og vejen mod en sundere livsstil

Så endnu en gang besluttede jeg mig for at der skulle ske noget, og ja det har jeg bestemt også meldt ud før. Men denne gang er det bare som om hele mit mindset er opsat på at der skal ske noget.
Rigtig længe har jeg været virkelig ked af min vægt og ikke mindst min form. Jeg har faktisk aldrig set mig selv som overvægtig eller tyk – heller ikke selvom jeg rent faktisk var det. Og det var jeg !

3 måneder er der gået nu – og jeg har det bedre end jeg nogensinde har haft det. Eller ihvertfald end jeg har haft det længe – virkelig længe.
På de 3 måneder har jeg nu tabt mig 8 kg, og på de sidste 6 uger har jeg smidt hele 20 cm fordelt på 4 forskellige steder på kroppen. Jeg har stadig lang vej, men jeg er på vej og det føles helt enormt og fantastisk dejligt.

Det lyder mega kliche agtigt, og jeg ved det, men denne gang er det for mig en total livsstilsændring. Det er IKKE en kur, men hele tiden en bevist handling og et spørgsmål om prioritering.

Jeg vil rigtig gerne åbne en lille smule mere op for min proces og udvikling igennem denne livsstilsændring. Hvad det er jeg gør og hvordan jeg prioritere 3-5 ganges træning om ugen og sund kost.
Så jeg håber I vil tage godt imod.
I virkeligheden er det et spørgsmål om at finde sig selv, finde den metode der virker for en og ikke mindst lærer at leve med at man ikke kan spise og gøre som man hidtil har gjort. Og guderne skal vide at det virkelig har taget mig uanede mængder af tid og afprøvning af forskellige kurer de sidste mange år.
Det ER en lang sej kamp, for det er IKKE nemt og forandringen kommer ikke med mindre man er virkelig dedikeret. Men man kan hvad man vil – og alt er et spørgsmål om prioritering.

Så nu er mit spørgsmål til jer om det overhovedet er noget I gerne vil høre om og hvad I evt. har af spørgsmål? Hvad kunne I tænke jer, at jeg tager hul på først? Er det kosten? Træningen? Tiden? Motivationen?
Hvad kunne I tænke jer at høre om?

vægten

5 kommentarer

 • Sisi

  Jeg vil også gerne høre! Og inspireres! Og gerne lidt om det hele, kost, træning, motivation, prioritering/tidsudfordringer. Jeg kom selv i gang med at træne i starten af året, og havde nået rigtig gode resultater da vi nåede sommeren – men så gik det nedad igen. Så hvordan man HOLDER motivationen, igennem de skiftende sæsoner med hver deres udfordringer, og både når det går godt og når det begynder at gå baglæns…det er nok mit største issue.
  I øvrigt tillykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Sejt gået!! Vil rigtigt gerne høre mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Vestergaard

  Jeg vil meget gerne høre om det. Vil selv rigtig gerne tabe mig efter jeg har fået 2 børn og maven bare ik rigtig er tilbage hvor den var før. Er selv gået i gang med træningen, men synes tiden er knap i en travl hverdag. Så jeg vil gerne høre om hvordan du får tid og ikke mindst hvad der har motiveret dig denne gang?
  Mvh Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Øv møg tlf som vil stave for mig ? der skulle selvfølgelig stå inspireres ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vil så gerne inspireret. .. er lige selv startet på kursus tjek på liv stilen. Er selv overvægtig og ked af min figur. Vil rigtig gerne høre om din kost og især hvad du har gjort for at komme ud af sukker spiralen og ” jeg spiser lige lidt guf når ungerne er puttet” problematikken ( sådan er det nemlig her) . Og hep hep herfra og tillykke med flot resultat indtil videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walther anbefaler - Spar 25%