Vinderen af bObles konkurrencen

Vinterstøvlerne der bare aldrig rigtig kom i brug……

Rugged Gear

 

Rugged Gear – Vinterstøvlerne til en hård vinter

De sidste 3 år har jeg sværget til canadiske støvler til drengene om vinteren, som man kalder den type vinterstøvler hvor der er en støbt underdel, som kunne minde om en gummistøvle. Typisk har denne type støvle en indvendig uldsok, og de er ekstremt varme og virkelig vandtætte.
Efter vi en vinter oplevede at et par helt almindelig vinterstøvler ikke holdt vådt ude, så anbefalede en pædagog i drengenes børnehave at vi prøvede denne type vinterstøvler.
Og jeg har personligt været fan lige siden ;0)

Sidste år havde vi canadiske støvler fra Sorel, som I kan læse om her. Og året inden det var det primært Kamik vi sværgede til.

I år skulle Lucas så teste det helt nye mærke Rugged Gear, som også er kommet med en type der ligner. Den er virkelig lækker og jeg er ikke et sekund i tvivl om at vi ville have haft lige så stor glæde og erfaring med Rugged Gear som vi har haft med de foregående mærker vi har haft.
Men i år blev vinteren bare slet ikke sådan rigtig vinter!

Så for at være helt ærlig, så har støvlerne fra Rugged Gear slet ikke været i brug. Hvor sørgeligt er det lige?
Sådan en type støvle er nemlig virkelig genial til en kold vinter, fyldt med sne og med mange frostgrader. Men omvendt er de simpelthen alt for varme til en vinter som den vi har haft her i 2013/2014.

Jeg skal ikke kunne udelukke at dem med børn der er ude nærmest hele dagen, måske stadig kan have glæde af en støvle som denne. Men er der ikke frostgrader, så vil jeg vove den påstand at den i de fleste tilfælde vil være alt for varm.

Rugged Gear

 

Nu har jeg faktisk bare et lille spinkelt håb om at Lucas stadig vil kunne passe støvlen fra Rugged Gear næste vinter. Som I kan se så har den fortsat mærke på, og ser præcis lige så lækker ud som da vi fik dem.
Og selvom vi ikke har fået brugt dem denne vinter, så vil jeg alligevel nok stadig holde fast i denne type vinterstøvler til drengene.

Hvordan har I andre oplevet vinteren og ungernes vinterstøvler?
Har I haft ligeså meget glæde af vinterudstyret – flyverdragter, vanter, luffer og vinterstøvler som I plejer?
Og er der mon nogle af jer, der på trods af den milde vinter fortsat har haft glæde af canadiske vinterstøvler som denne?

 

 
 
   

3 kommentarer

 • Diana Hansen

  Vi har aldrig haft den type vinterstøvler du viser. Personligt tænker jeg, at de er endnu dårligere fodtøj, ergonomisk, end en gummistøvle?
  Da vores var mindre, havde han vinterstøvler fra Angulus.Da han kom i børnehave kunne de ikke længere klare midten, så vi prøvede vinterstøvlerne fra Viking – med stor succes.
  Så her er vinterfodtøjet et par Viking vinterstøvler og termostøvler – her er Vikings utrolig lette, sammenlignet med andre.
  Han er meget ude, så de har også været gode i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn har testet dem. Han havde både et par Angulus, som vi selv have købt og så støvlerne fra Rugged Gear til test. Han har faktisk mest brugt støvlerne fra Rugged Gear. Jeg forstår ikke at han ikke kampsvedte med dem på, men han var simpelthen så glad for at gå i dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af bObles konkurrencen