Hummel badetøj 2013 - Anbefaling

Dagens Lucas – KOIN shorts og Freds World

KOIN shortsKOIN shorts

Fede KOIN shorts

Jeg synes godt det kan være svært at finde fede shorts til drenge på Lucas’ alder. Det må stadig godt være rart og behageligt at have på, men skal måske mere have det lidt mere seje udtryk.

Vi har fundet de her fede KOIN shorts, som er vildt behagelige for Lucas at have på og som mange af de andre typer af de her shorts, så har de her ikke hængerøv og mærkelig pasform for at se sejere ud. Til gengæld er lommerne placeret lidt skråt og de er store, sådan at shorts’ne alligevel får det lidt seje udtryk.

Lucas er ret smal – for ikke at sige direkte tynd – og han kan bedst selv lide at hans bukser sidder lige i taljen. De her shorts kunne godt sidde lidt længere nede, men for ham fungerer det bare bedre når de lige bliver hevet en ekstra gang op ;0) Og mon ikke det i virkeligheden gør det for mange børn i den alder? Jeg kan ihvertfald godt undrer mig over pasformen på disse shorts generelt ;0)

Taljen er pænt stor, men der er indvendig justering i dem og vi har justeret elastikken pænt langt ind for at de ikke bliver for store til Lucas.
Derfor har han også kun shorts’ne i str. 5/6 år. Han er ellers normalt str. 116 nu og ofte str. 122 i t-shirts og bluser.

KOIN shorts

KOIN shorts fås i 3 forskellige farver til 349,75 kr. og i str. 3-12 år 
 

Jeg overvejer faktisk om vi skal have de 2 andre farver til Lucas også nu, simpelthen fordi det er så sjældent at jeg finder en type shorts som denne hvor knægten kan lide at have på. Jeg valgte de sandfarvede primært pga. at jeg synes de kan passe til stort set alt og til alle farver. De røde og grønne vil jeg nok have lidt sværere ved at sætte sammen med alle hans farvestrålende t-shirts. Men jeg synes virkelig de er flotte i farverne og color splash er jo super aktuelt – så måske vi bare skulle springe ud i det?

KOIN

KOIN shorts’ne er også gode til trampolinspring :0)
 
 
Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummel badetøj 2013 - Anbefaling