Midseason sale hos SmartKids

Forår = Nye sko fra Hummel

Hummel sko

Se det store udvalg af Hummel sko på SmartKids
 

Nye Hummel sko

For godt en måned siden tog drengene deres nye sko fra Hummel i brug. Det forklarer sneen på billederne, som jo stadig lå i marts måned.
Hummel har i år lavet den største sko kollektion til børn nogensinde, og jeg har virkelig haft svært ved at vælge mellem de mange farver og modeller der er kommet. Begge drengene har fået 2 par hver, da de slider dem noget så hurtigt og det gjorde jo så at jeg ikke skulle begrænse mig helt så meget.

Hummel sko

Lucas har bl.a. fået den nye lave model som går ned i str. 22 og noget af det første han altid lige skal teste med nye sko er om de kan løbe hurtigt. Det mener han bestemt at de her kan ;0)

Hummel sko
Jeg må dog indrømme at vi alligevel har brugt de andre mere. En høj model i grøn ribstop nylon med ruskind, som bare har virket bedre nu det stadig var lidt køligt. De sidste dage hvor solen har været fremme har han selv foretrukket de blå i den korte udgave.
Vi har efterhånden prøvet flere forskellige kvaliteter af Hummel skoene, både dem i skind, dem med elastik snører, i kanvas osv. For mig at se er det mere et valg af farve og udseende der år efter år afgør om det bliver den ene eller den anden model. Pasformen er den samme og jeg oplever ikke at dem i skind holder bedre end dem i kanvas.

 

Lucas har disse to modeller:


Grønne Hummel sneakers i ruskind og kanvas med blå detaljer – fås i str. 26-38 – 499,75 kr.
Hummel sneakers m. velcro i kort model – fås i str. 22 -32 – 349,75 kr.
 

Julius har fået 2 høje modeller, hvor vi indtil nu faktisk kun har brugt den ene. Det er en sort model med elastik snører, som jeg synes får den til at se lidt mindre barnlig ud. Julius er str. 37 i sko selvom han kun er 8 år, men han kan stadig ikke binde snørebånd….. Men med hans str. synes jeg måske snart det er på tide – for velcrosko er bare ikke så seje mere når man er så stor.

Den sorte model har orange detaljer og jeg valgte den for at den ikke skulle være så sart på ydersiden. Julius tænker nemlig ikke altid på at han skal have andet fodtøj som gummistøvler når det regner eller er komplet mudderet. Så når det nu skal være sort, så synes jeg de orange detaljer frisker modellen meget op.

Julius har disse to modeller:

Hummel sneakers med elastiske snører – 449,75 kr.
Hummel orange sneakers med ruskinds kontrast – 449,75 kr.
 

Vi er ret glade for Hummel skoene i alverdens farver og modeller. De er nemme for drengene at smutte i, og jeg synes som regel de passer til mange forskellige typer fødder selvom modellen er meget standard.
Alligevel synes jeg også de slides ret hurtigt, men nu har jeg også drenge og herhjemme har vi ikke sko udelukkende til pænt brug. Jeg kan ikke rigtig forestille mig drengene skulle have andet og jeg synes også de ser ret seje ud til de seje drenge og piger.

Ser man sig omkring er det efterhånden også rigtig svært ikke at spotte et barn med Hummel sko på.

Man skal være opmærksom på at Hummel skoene er MEGET små i str. Som regel skal man en str. op i forhold til hvad barnet ellers bruger fra andre mærker.

Bruger I Hummel sko til jeres børn og har I gode eller dårlige erfaringer I har lyst til at dele?

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

   

14 kommentarer

 • Rikke Andersen

  Håber at jeg bare har været uheldig med min piges sneakers denne gang – det er samme sko i kort model som Lucas har. 2 ugers brug i børnehaven for en 3-års pige er ikke lang tid før sålen gabte i hælen på begge sko. Jeg har dog fået byttet dem til et nyt par.. Men hun elsker at have dem på, og de er jo super smarte !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Pernille,
  Joshua har for første gang i år fået et par Hummel sneakers, og jeg har sådan glæder mig til han kom op i den str. For jeg syntes de er såååå fede 🙂
  Han har selv valgt farven og det blev samme model som både Lucas og Julius har, bare i den lime-grønne. De er super smarte til ham og han er så stolt. Vores erfaring er også at de er meget små, faktisk har Joshua en str. 26 og hans andre sko er kun str. 24.

  Jeg havde også svært ved at vælge farve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine steinicke

  Vi bruger ikke hummel, da der absolut ingen støtte er i dem. Vores yngste er meget hypermobil og har indtil nu haft sko/støvler med skaft, vi er nu gået over til almindelige gummisko men har stadig fokus på at de støtter rigtigt, så nu kigger vi svangstøtte og stiv hælkappe. Da ingen af delene er at finde på hummels sko kan vi ikke købe dem til hende.

  Desuden har jeg kigget på de hummels sko pigerne i omgangskredsen(8-11år) har haft de seneste sæsoner og egentlig syntes at de så slidte og grimme ud hurtigt. Det samme gjorde sig gældende hos de børn på skolen der har dem. Så bortset fra pasformen så kan sammenhængen mellem pris og kvalitet godt skræmme mig lang væk fra hummels sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Trine,

   Nej med specielle behov, må man jo også gå efter specielle sko. Det er helt forståeligt. Må jeg spørge hvilke mærker du så typisk har godt erfaring med? Kunne være interessant af vide ;0)

   Mht. pris, så synes jeg faktisk at prisen på Hummel sko er ret rimelig. Her har drengene altid flere par at skifte imellem da jeg også vægter deres fødder højt og ikke synes de skal gå i samme sko hver dag i ½ år. Men jeg er godt klar over at det ikke er alle der har den mulighed.

   Jeg vil dog sige at i forhold til at slide skoene, så er drengene blevet værre de sidste par år. Ved ikke om det er noget med alderen hvor man pludselig bare slider alting???

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Beklager de pokker stavefejl – iPAD stavekontrol er bare ikke altid enig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Har du drenge på 5 og knap 3 år.

  Den første brugte flittigt hummel, men vi har købt det sidste par nu. I hvad fald så længe det hedder børnehave. Det slides simpelthen alt alt for hurtigt. Rammene splittes op mellem stof og velcro. Hvordan han lige bærer sig ad aner jeg ikke. Men efter 5-6 uger skal jeg have fat i nål og tråd, og det er ikke optimalt for en sko i den prisklasse. Det er sket med alle hans par, det er det 6 han kører på nu, Vi har netop købt nogle Kangaroo letvægts med neon knald på, som iflg ham selv er seje. De er taget i brug også, og indtil videre holder de bedre.

  Lillebror har også et par hummel kanvas, de bliver slet ikke slidt i samme grad endnu, nok fordi han stadig er i dagpleje et par måneder endnu.

  Men når de kommer i skole alderen vil jeg med glæde investerer i hummel igen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Åhh måske er de drenge bare ekstremt hårde ved deres fodtøj?
   Jeg kan ihvertfald godt røbe at det ikke bliver bedre når de kommer i skole ;0) Jo hvis I kun vil bruge dem som indesko :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B.

  Jeg har tit overvejet Hummel til mine børn, men har faktisk ikke prøvet det endnu. Måske fordi min datter har meget smalle fødder og ikke særlig mange sko derfor passer på hendes fod. Mine drenge har begge meget store & brede fødder – begge med tendens til at være platfodet, så det her med at skulle en størrelse op virker lidt voldsomt (min den store er lige blevet 7 og bruger str. 37 i f.eks. Angulus).

  Til mine drenge bruger jeg derfor fortrinsvis Angulus & til min datter har det hovedsageligt været SuperFit som jeg synes er rigtig gode når man har meget smalle fødder.

  Jeg kunne nu godt tænke mig at prøve Hummel – især til drengene fordi der er så mange fede modeller, men nu må vi se om jeg tør tage springet.

  Har du nogen erfaring med Hummel til børnefødder som mine drenges?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Mette,

   Julius har ret normale fødder – men store. Er også str. 37 selvom han er 8 år. Det er dog i Hummel. I Angulus ville han nok kun være en str. 36, da de generelt er ret store i det.
   Lucas derimod har meget smalle fødder og her er det også kun Superfit der duer i sandaler.

   Jeg oplever at Hummel skoene passer begge drengene godt, men hvorvidt de er gode til super brede fødder er jeg faktisk ikke helt sikker på. Jeg tænker dog at børnene som regel ikke fortsætter med at have SÅ brede fødder når de kommer op i de størrelser.

   Hvis du køber dem på SmartKids så får du altid en returlabel med så du nemt og hurtigt kan sende tilbage. Man kan derfor sagtens prøve at bestille og sende retur hvis det ikke er noget alligevel.
   Jeg har personligt ALDRIG drengene med i butikker og prøve sko eller tøj ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Hjorth

  Havde købt nogle sidste år til datteren og efter 2 mdr var de gået op under bunden, fik dem ombyttet men det samme skete igen efter få mdr, fik nyt par men det var det samme. Efter 3 par sko forlangte jeg at få pengene igen og ved ikke om jeg tør købe dem igen. Kan godt være vi har været uheldige…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Dorte,
   Her tror jeg måske I har været uheldige. På AW kollektionen havde vi også selv problemer, så hvis de er fra den kollektion så er det måske derfor. Jeg ved det er blevet rettet op på efterfølgende og det er bestemt ikke standard at det skal være sådan.
   Men kan godt forstå at du ikke helt ved om du tør dem igen ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Carina

  Vi bruger flittigt Hummelsko herhjemme
  Vores yngste på 3 år bruger en str 27/28, han har de høje modeller og her er den velcro der sider øverst lige kort nok. Han tager selv sko af og på, men problemet for ham er når slippen med velcro, ryger ud af hullet, så kan han ikke få den ind i hullet og lukket skoen uden hjælp.så lidt mere længde på slippen ville hjælpe!
  Er dog imponeret over holdbarheden oppe på skoen men oplever at sålen, slipper i siderne under skoen;(
  Vi har også haft vintermodellen til vores store på 11år, og her var de et hit! Må indrømme jeg skulle pudse og pleje lige lovlig meget, for de så hurtigt meget smadret ud. Dog de bedste vinterstøvler efter sønnens mening;)
  Den store er meget bevidst om sin smag, så næste år har vi igen hummel vinterstøvler;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Ann-Carina,
   Det med slippen der er for kort, skal jeg nok sørge for at give videre ;0)
   Mht. holdbarheden så tror jeg at vores problem er at de bliver brugt konstant og de sættes virkelig på en prøve uden lige når vi taler drenge i alderen 6 og 8 år….. Faktisk tror jeg det vil ske med noget nær alle mærker.
   Hvis jeg brugte mine egne sneakers i 1 mdr. og udsatte dem for det drengene udsætter deres for, så er jeg bestemt sikker på at de ville se meget værre ud ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midseason sale hos SmartKids