Fede jeans fra Hust & Claire

Etik og Moral – Økonomiske fordele som blogger

Etik og moral

 

Etik og Moral på Pforpernille.dk

 

Jeg har valgt at opdatere afsnittet omkring Etik og Moral her: Om Mig/Kontakt

Det er vigtigt for mig at pointere at Pforpernille.dk er min egen personlige blog. Jeg opnår på ingen måde økonomisk fordele af hverken indlæg, links eller omtale her på bloggen.
Jeg blogger fordi jeg oprigtigt har meget på hjertet og en masse emner og råd indenfor mit felt. Som indkøber af børnetøj føler jeg også at jeres feedback og holdninger giver mig rigtig meget igen – og DERFOR blogger jeg.

De råd og de anbefalinger I kan finde her på bloggen, er nogle jeg oprigtigt føler for og som jeg derfor naturligt ønsker at anbefale videre. Jeg håber I læser med og ikke føler jeg forsøger at sælge jer noget.

I det daglige arbejder jeg også med børnetøj og har gjort det igennem de sidste 8 år, heraf bl.a. min store viden indenfor dette felt. Men selvom mange af mine links går til min arbejdsplads, så er det ikke noget som jeg på nogen måde har nogen økonomisk fordel af.

Læs mere om mig og hvorfor jeg blogger samt hvad jeg får ud af det lige her: Om mig/kontakt

I er meget velkomne til at stille mig spørgsmål omkring dette ;0)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede jeans fra Hust & Claire