Sælger ud.....

Vind sko fra Pom Pom

Så er det ved at være tid til at vi alle skal ud og investere i sandaler og nye sko til de små ;0) I den forbindelse har jeg testet et nyt børnesko mærke vi har fået ind på SmartKids.dk, nemlig POM POM.

POM POM børnesko er sko i lækkert dansk design, hvor der er tænkt over pasform og lagt vægt på god kvalitet. Med POM POM kan du være sikker på, at du får lækre sko, i høj kvalitet uden det behøver at koste en formue.

Jeg har fået 2 små testere til at teste skoene fra POM POM, og både Josephine og Malthe har fået både et par sko og et par sandaler fra POM POM til afprøvning.
Du har her mulighed for at læse deres mødres beretninger om skoene, samt selv at vinde valgfrie sko fra POM POM fra SmartKids.dk.

POM POM sølv sko/sandal – 499,75 kr. // POM POM brun sandal – 499,75 kr. //
POM POM brun sko – 499,75 kr. // POM POM sølv sandal – 499,75 kr. //

Josephine tester POM POM børnesko

Josephines mor beretter:

Josephine på 17 mdr. har haft stor glæde af de 2 par sandaler fra Pom Pom; et par lukkede og et par åbne sandaler med lukket snude. De lukkede sandaler/sko er virkelig søde og ?tøsede? med små blomster på. De åbne sandaler er mere ?basis? sandaler, men stadig rigtig fine. Begge par er sølvfarvede, og det er perfekt, for de passer til stort set alt.

De åbne sandaler var virkelig et hit på vores nyligt overstået ferie til Egypten. Det har stor betydning for mig at Josephine har sandaler med lukket tå, da jeg har hørt fra mange, at de små ikke kan finde ud af at gå i de åbne sandaler og ofte får skrabet tæerne. Det er bestemt ikke noget problem i disse sandaler, for selv om de er åbne, så er hullerne så små, at tæerne ikke stikker ud og snuden er som sagt lukket med en rem ned foran. Derudover, er der 2 spænder, så sandalerne sidder godt fast på fødderne og dermed glider de små tæer ikke ud.

Sandalerne er dejligt nemme for Josephine selv at tage af og på, da de lukkes med 2 ret fleksible velcro-spænder, og de er nemme at få fødderne ned i.

Pasformen på begge par sandaler er fin, hverken for brede eller smalle ? bare helt almindelige i bredden. De er lidt store (lange) ift. hendes andre sko og støvler, så se hellere på sandalernes indvendige mål i centimeter, end på den specifikke størrelse.

De lukkede sandaler/sko er lidt svære at få på, men når de først sidder der, så virker de til at sidde godt og være gode at gå i. Remmen er lidt tynd, og hvis ikke de passer lige præcis i bredden, så tvivler jeg på, at remmen kan justere skoen nok til at sidde godt på foden. Det må dog komme an på en prøve, for som sagt, så passede de Josephine perfekt i bredden. Josephine er endda så glad for dem, at de absolut skulle på i fredags i vuggestuen? Det er sjældent, at man har behov for at kombinere vinterjakke og sandaler, men det gik nu ganske fint, og tøsen var lykkelig, med sandaler på i ca. 3 graders ?varme? :0)

For begge sandaler gælder det, at de virker lidt tunge i det. Sålerne er meget kraftige, og jeg forventede egentlig, at de ville være lidt klodsede for Josephine at gå i. Den frygt blev dog gjort til skamme, for det tog ikke mange minutter, før hun drønede rundt i fuld fart og det virkede bestemt ikke som om, at sandalerne er tunge for hende. Den kraftige sål gør sandalerne meget ?terrængående?, skridsikre og stabile. De virker som om, at det er nogle man kan få glæde af ligeså længe som børnene kan passe dem ? specielt de åbne sandaler virker til, at kunne holde til lidt af hvert.

Den indvendige sål i begge par sandaler er meget, meget blød og behagelig – sådan nogle gad jeg godt have i voksen-størrelse, de føles virkelig rare!

Som bonus, så bliver skoene leveret i en rigtig sød skotøjsæske, som kan indeholde alverdens nips, og pynter rigtig fint på pigeværelset.

Konklusionen må være, at de lukkede sandaler kan bruges i lidt længere tid, da de er mere sko end sandaler, men de åbne sandaler er mere funktionelle og nemme at få på.

Alt i alt ? nogle virkelig lækre og søde sandaler fra Pom Pom, som begge klart kan anbefales!

Malthe tester POM POM børnesko

Malthes mor beretter:

Malthe har fået et par nye lækre forårssko og sandaler fra PomPom. De er i lyst skind begge par og utrolig lækre at se på.

POM POM begynderskoen, er en let, lækker lille sko, med en nem velcrolukning der kan åbnes så meget op, at det er rigtig nemt og få en lille buttet fod ned i. Den har meget tykke såler og ude foran er der et ekstra stykke med sål der går lidt længere op, så de kan også tåle en kravle tur uden at skindet bliver helt revet.

Jeg var meget spændt på hvordan de ville være for Malthe at have på, da han stadig er i fuld fart med at øve sig i og gå/løbe og holde balancen. Men det ser nærmest ud som om han ikke har noget på fødderne når han har dem på. Det ser i hvertfald meget let og nemt ud, at tumle rundt med dem på. Jeg var dog også lidt skeptisk i forhold til at give ham forårssko på ?allerede? nu, kan han holde varmen i dem osv. Men utroligt nok, har jeg endnu ikke opdaget nogen små kolde tæer eller fødder, tværtimod. Der holdes godt på varmen i skoen, og kan faktisk godt ende med lidt fugtige fødder. Så det er lidt med at eksperimenterer med strømpernes tykkelse også lige pille skoene af ind i mellem, hvis han skal have dem på længe :0)

Malthes sko er en str 21 og de sidder rigtig godt på hans lille fod. Han har en lidt bred og tyk fod, så det er rigtig vigtigt med en sko hvor der er god plads hele vejen rundt. Plus at de skal kunne åbnes meget op, så det ikke bliver en kamp at skulle få sko på hans små fødder. Det er heldigvis opfyldt i skoene fra POM POM, så det er en fryd at give ham dem på og se hans lille stolte ansigt når han får sine nye sko på 🙂 Er bare helt vild med denne sko, smart og lækker og se på også er kvaliteten bare i orden, vil helt sikkert ikke gå på kompromis med hans sko, så hellere betale lidt ekstra .

POM POM sandalen er en sød og fin lille sandal, i det samme lækre lyse skind som begynderskoen. Sandalen har også en dejlig blød gummisål, som jeg er sikker på må være skøn at have på foden. Især fordi den også er så let. Der er en fast hælkappe bagpå, så sandalen sidder godt fast på foden, sammen med de to velcro lukninger der er det nemt at få skoen til at sidde ordentligt så den ikke strammer.

Det er dejligt nemt at få Malthes fod ned i sandalen da velcroremmene kan udvides eller åbnes helt, og der er god plads og luft til de små tæer. Det er ikke helt sæson for sandaler endnu, men vi glæder os meget til også at lufte dem udenfor og få frisk sommerluft til fusserne. Men de er blevet brugt flittigt indendørs i stedet for, som en form for sutsko, bare med bedre støtte og luft til fødderne. Malthe elsker at have dem på og kan bruge meget tid på at sidde og studere remmene og hvordan han får fat i sine tæer igennem åbningerne :0)

Alt i alt en rigtig lækker og sød sandal, som også passer i størrelsen, denne er en str 22, lidt ekstra længde i, da den gerne skulle kunne passe når vi nærmer os sommer. Jeg syntes det er dejligt med en neutral men flot sandal, så kan den nemlig bruges til lidt af hvert. Både til shortsne eller de lange bukser med en strømpe i hen ad aftenen, kan varmt anbefale dem. Kvaliteten er så lækker og ikke til at gå på kompromis med. Malthes fødder og Malthes mor er glad :0)

Vind POM POM børnesko for 1.000 kr.

Se det store udvalg af POM POM børnesko på SmartKids.dk

Jeg udlodder i samarbejde med POM POM valgfrie POM POM sko og sandaler fra SmartKids.dk til en værdi af 1.000 kr. Skoene fås i str. 19-32 og der er frit valg imellem alle POM POM varer på smartkids.dk

Alt du skal gøre for at deltage er:

1: “Like” evt. dele Smartkids.dk på FB

2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt indsætte link til de sko du ville købe hvis det var dig der vandt ;0)
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder onsdag d. 9. maj 2 heldige vindere og tjekker at begge vindere er med i begge FB grupper.

Præmien har en værdi på ca. 1.000 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

   

216 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sælger ud.....