Velkommen tilbage til Pforpernille

Hunkemöller og noget om at hvile i sig selv…..

Reklame for Hunkemöller

HunkemöllerBH’er fra Hunkemöller

 

De sidste 3-4 år har jeg forberedt mig langsomt på at lukke domænet her ned. Netop som jeg har troet at NU var det nu, så har jeg fået små tegn på at det alligevel ikke var. Og måske er der en mening med galskaben. Domænet her skal IKKE lukkes endegyldigt ned. Jeg har stadig og måske ikke overraskende rigtig meget på hjertet.
Mest af alt, er jeg klar til at dele lidt ud igen. Noget der måske kan virke simpelt, men det er det bare slet slet ikke.

Det er ingen hemmelighed at de sidste små 4 års tid, ikke har været mine bedste år. Jeg har brugt tid på at finde mig selv igen og midt i den proces var jeg ikke i stand til at dele.

Accept

Noget af det, der er rigtig svært ved at dele på et domæne som dette, det er at det til evig tid kan findes. Det har jeg fået SÅ mange eksempler på de sidste år, som har skræmt mig og også bevæget mig væk fra hvad og hvem jeg egentlig er. Også selvom jeg egentlig aldrig har delt noget jeg følte jeg ville fortryde senere hen. Jeg har altid været meget bevist om hvor min grænse gik og haft klare holdninger til hvornår det blev for tæt på.

Jeg har som person altid bekymret mig meget om hvad andre tænkte om mig. Om andre mon kunne lide mig. Måske kender du den tanke?
Det tror jeg i virkeligheden vi alle sammen gør og uanset hvor meget vi måtte hvile i os selv, så vil vi nok altid gerne have accept.

Mor på tinder…

Så stod jeg pludselig dér som nyskilt og for første gang stiftede jeg bekendtskab med et medie som Tinder !
SHIT mand, her kan vi tale om at blive dømt på hvad der overfladisk kan findes på dig. Behøver jeg nævne, at jeg ikke ubetinget er fan. Det er afprøvet, for ærligt jeg har ikke tænkt mig at leve alene resten af mit liv. Men jeg har måtte lære, at her skal man virkelig være støbt af noget helt specielt.

Lad mig vise jer nogle af de aflysninger på dates jeg har fået. Beskeder fra mænd jeg ellers havde haft en god dialog med og aftalt møde med.
Det her er den barske sandhed.

mor på tinder

Det er enormt angstprovokerende at dele, og jeg gør det ikke for at udlevere nogle. Jeg er sikker på de her mænd IKKE havde været noget for mig – så der er virkelig no-hard-feelings.
Mine profilbilleder på Tinder var ganske almindelige billeder af mig, fra hverdagssituationer og uden filter. Mine venner og veninder har set dem igennem og konstateret, at de VAR vellignende. Der var både portræt og fuldkropsbilleder. Bare så vi har det på det rene 😉

Du er god nok præcis som du er

Billederne der bliver refereret til i ovenstående, var billeder taget af mig i badedragt. Modelbilleder fra mit arbejde, brugt som reklame. Jeg havde delt dem på min private facebook profil, for jeg var pivstolt af de billeder. Jeg ved godt jeg ikke er model, og ej heller er jeg en XS. Men jeg var stolt over billederne og syntes faktisk selv jeg tog mig godt ud (hvis man godt må sige det).

Med et snuptag fik jeg det helt anderledes med de billeder, da den besked tikkede ind om, at jeg var for voluminøs. Tanken om at andre skulle støde på de her billeder af mig, og straks dømme mig alene pga. dét, var FOR meget for mig, så straks slettede jeg billederne – og Tinder.
Manden var jo bare ærlig, og jeg spurgte jo selv. Men hans kommentar fik mig til at føle mig så nedværdiget, at jeg skammede mig helt ind i min grundvold.

Måske også fordi jeg ALDRIG ville vende min grund til en aflysning mod den anden, ved at pointere den andens “fejl”. Jeg ville til enhver tid finde en grund der var møntet på mig, men jeg ville aldrig nedgøre et andet menneske og slet ikke ud fra noget rent overfladisk uden jeg kendte personen bag.

Billederne var taget på et tidspunkt hvor jeg havde tabt mig 6 kg – han så dem da jeg havde tabt mig yderligere. Men det er sagen underordnet, for jeg følte mig tilpas i min egen krop da billederne blev taget. Med et snuptag og flere måneder efter de var taget, følte jeg det pludselig helt og aldeles anderledes, også selvom jeg nu vejede endnu mindre. En simpel kommentar havde givet mig en super nederen følelse med mig selv. Men hvorfor?

Nu er det jo efterhånden lang tid siden jeg modtog den aflysning, og siden har jeg arbejdet meget med den tankegang om at være god nok præcis som jeg er. Måske mange vil finde mig for voluminøs, men jeg er også overbevist om, at et eller andet sted derude, der er der én der finder mig god nok præcis som jeg er.
Jeg er 183 cm høj og er en str. XL – and proud of it !!!

Spar 20% – KUN idag

Hunkemöller har et kømpe stort udvalg og derfor er der også ofte gode rabatkoder til hunkemoller.dk.

Er du medlem, så sparer du f.eks. idag (søn. d. 28. aug. 2022) 20% på ALT undertøj på hunkemoller.dk
Hvis du ikke er medlem, så kan du hurtigt og nemt oprette dig. Rabatten fratrækkes når du er logget ind.

Er du så uheldig at komme ind på dette indlæg efter, så kan du altid se aktuelle kampagner og rabatkoder på ovenstående link.

Hunkemöller bodystocking

Sort bodystocking

Hunkemöller – Diversitet i front

Så hvad kunne være mere oplagt end at smide billeder af mig selv online, præcis som jeg er og i det lækreste undertøj fra Hunkemöller. Billeder der til evig tid kommer til at ligge til frit skue for hvem der end måtte google sig frem til dem. So be it !
Jeg tager 100% kontrollen tilbage, for jeg er stolt af den jeg er. Én ting er sikkert – der er ingen mand der skal diktere hvordan jeg skal eller bør se ud ! Ham jeg gerne vil finde han vil mig 100% som jeg er – for jeg er god nok præcis som jeg er. Plus eller minus ekstra kg på sidebenene.

Da Hunkemöller kontaktede mig for at høre om jeg kunne være interesseret i dette samarbejde, kunne jeg mærke, at det var mit clue til at komme igang herinde igen.

For selvom badedragtbillederne har medført nederlag, så har de faktisk også primært medført tonsvis af rosende ord. Rosende ord fra kvinder der syntes det var SÅ sejt jeg gjorde det og ligefrem takkede mig og min arbejdsplads for at vise tøjet frem på kvinder i alle str. og former. Vise at selvom vi måtte være en XL, så kan vi sagtens se lækre ud i tøjet.
Og der har bestemt også være dem fra det modsatte køn, der også syntes om billederne. Så de få der brugte det som nederen grund til ikke at møde mig som person – de skal ikke have lov at fylde mere!

Hunkemöller er for mig indbegrebet af diversitet. Deres hjemmeside og sociale medier har billeder af modeller i alle former, størrelser og etnicitet. Jeg er VILD med det, og udvalget af lækkert Hunkemöller undertøj er jo kæmpe.

Hunkemöller IsabelleGul blonde BH // Gule blonde trusser

Undertøj til str. XL

Jeg er selv rigtig glad for at bruge bodystockings som undertøj. Hunkemöller har virkelig mange fine bodystockings.
Den sorte blonde bodystocking jeg har på, på billederne her hedder Isabelle Body og fås i flere forskellige farver. Jeg har den på i str. XL og den er pænt stor – kunne måske godt have taget den i L (så jeg vil sige den er stor i str.).

BH sættet er også fra Isabelle serien, og fås også i flere farver.
Den gule BH, som jeg har på, følger den pasform som Hunkemöller kalder “Delicious Demi”. En pasform som jeg måske ikke umiddelbart ville have skudt mig selv til at kunne være i. Men en af de gode ting ved Hunkemöller er at de har en pasforms test, som du kan tage online.
Ved at tage testen kan du finde din perfekte pasform og stil til din unikke form.

Hunkemöllers pasforme

Da jeg tog testen blev min perfekte pasform lige netop “Delicious Demi”, og det bekræftede mig i at jeg godt turde prøve Isabelle BH’en, som modellen hedder jeg har på.
Jeg har Isabelle BH’en på i str. 85E og her vil jeg også sige den er til den store side. Den sidder perfekt til start, men ved brug giver blonden sig altså en del.

Der findes 4 forskellige pasforme, og når du først har fundet din perfekte pasform så kan du nemt finde en BH med samme pasform. Igen og igen kan du vende tilbage til Hunkemöller og finde nye BH’er med samme pasform. Ret genialt og ret nemt når man skal investere i nye BH’er synes jeg.

Hunkemöller undertøj i XLHunkemöller Isabelle BH // Hunkemöller Isabelle trusse

HUSK – det er bare en krop og du er god nok præcis som du er 💋

10 kommentarer

 • Jannie

  WHAT !!!!!! Du er jo så sindsyg smuk og naturlig. Wow … Mænd eller retter vatnisser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Jensen

  jeg synes at det er MEGA lækre billeder- af dig….
  Du er ikke bare dig.. Du er SKØN som du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R Jensen

  Du er smadder flot og det er så sejt at stå ved hvem du er. Personligt, så ville jeg ikke turde lægge billeder ud som dem du har lagt ud. Jeg ville frygte det blev misbrugt af klamme mænd😢. Det handler ikke om at du er smuk som du er, men om at der findes mange mærkelige typer på nettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Pernille,

   Tusind tak <3
   Jeg forstår dit udgangspunkt og din frygt – 100 procent.
   Personligt har jeg dog taget et aktivt valg om at mit liv ikke skal leves i frygt for hvad der i værste fald kunne ske. Jeg vil allerhelst bevare min positive og måske ofte lidt naive tilgang til livet og hvad det byder mig. Grundlæggende har jeg en tro på at livet vil mig det godt 🙏🏼

   Findes der "klamme" typer derude der vil udnytte mine billeder eller mine ord, så er det helt sikkert noget i dem som er galt og ikke noget som jeg har kunne forhindre ved at begrænse mig selv eller frygte.

   Håber det giver mening <3

   De bedste hilsner
   Pernille 💋

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Du ser så godt ud og de som afviste må ærge sig godt og grundigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   TAK <3 I virkeligheden gjorde de mig jo en kæmpe tjeneste 🙏🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Så godt skrevet 💪❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen tilbage til Pforpernille