Resultatet af min Imedeen hudscanning - Har Imedeen en effekt?

Status – 40 år, midtvejskrise og skilsmisse

skilsmisse

30. november 2018 – datoen for mit sidste indlæg… Og vupti, så gik der 1 år, 3 måneder og 8 dage.
Hvordan starter jeg lige det her indlæg, og hvordan får jeg fortalt hvad pokker der er sket siden sidst?

Indlægget her, har været brygget i mit hoved af flere omgange. Jeg har længe vist, at det måtte komme, at det måtte ud og, at jeg ikke var færdig herinde. Men jeg har ikke været klar. Har ikke vidst hvor meget jeg var klar til at dele, hvor meget jeg kunne dele og om jeg overhovedet skulle dele. Men jeg vidste at når jeg skulle igang igen, så var det her indlæg nødt til at være startskuddet.

Sandheden er, at jeg nok aldrig kommer til 100% at fortælle ALT hvad der er sket. Det er nemlig på ingen måde kun min historie, og historien er ikke tjent udfra én vinkel. For som med alt, så har en historie altid flere vinkler.

2019

Lad mig bare være ærlig – 2019 var på ingen måder mit år.

I januar 2019 mistede jeg min svigerfar, min mand hans far og drengene deres højt elskede farfar.

I marts 2019 blev jeg 40 år – umiddelbart rigtig fint og ikke som sådan noget jeg frygtede at blive. Men det gik nærmest fuldstændig ubemærket hen. Mit liv var nemlig fyldt med en kæmpe sorg, en masse traumer der var dukket op, mit ægteskab hang i laser og personligt stod jeg midt i mit livs værste krise.

I april 2019 (tror jeg) flyttede min mand og jeg fra hinanden. Boede skiftevis i huset med drengene.

I maj 2019 fortalte vi drengene, at vi skulle skilles

I juli 2019 blev vi i tvivl og besluttede at holde sommerferie sammen med drengene.

I august 2019 startede Julius på efterskole, og jeg sad med en masse modsatrettede følelser omkring det. Glæde, sorg, savn og enorm stolthed over mit unge menneske.

Det føltes som et helt nyt liv for mig. En helt anden æra. Et liv hvor mit unge menneske nu ikke var (SÅ) afhængig af mig mere og som selv blomstrede op som den fantastiske dreng vi har opdraget ham til at være. Det mest naturlige og rigtige i hele verden og så alligevel med et stort tomrum og savn i mit hjerte.

Skilsmissen lå og ulmede imellem det hele og i slutningen af måneden blev den for alvor en realitet igen og vi flyttede igen ud og ind hver anden uge.

I september 2019 søgte vi skilsmisse, og begyndte den 3 måneders betænkningstid man skal i når man har fælles børn under 18 år.

I oktober 2019 blev jeg overmandet af de mange voldsomme følelser, praktiske foranstaltninger og ønskede time-out fra skilsmisse. Var det den rigtige beslutning?

I november 2019 blev jeg sikker.

I december 2019 godkendte jeg skilsmissen og det samme gjorde min mand.

Skilsmisse

Det har været en fuldstændig voldsom rejse og udvikling for både mig og helt sikkert også for min nu eks-mand. Et ord jeg nok aldrig rigtig kommer til at vænne mig til. Eks-mand og fraskilt….. Lorte ord!
Og selvfølgelig har det også været en voldsom rejse for drengene. Vores sønner, som nu skal vænne sig til en mor og far der ikke er sammen mere.

Men nu er det ude. Jeg er okay, drengene er okay og 2020 bliver et langt bedre år. Lige om lidt bliver jeg 41 år, og jeg er klar til at sige farvel og stort TAK til livet som 40-årig.

Jeg er mere eller mindre landet i det hele og har ikke brug for medlidenhed eller trøstende ord. Jeg er meget bevist om mit valg, og er ikke i tvivl om, at det er den helt rigtige beslutning for nu.
Ingen skilsmisse er lykkelig – det tror jeg simpelthen ikke på, og alle der har været igennem det kan måske nikke genkendende til det. Men ligesom ingen ægteskaber er ens så er heller ingen skilsmisser ens, og for mig er det vigtigt 100% at rumme min egen situation.

Jeg lader kommentarfeltet her på bloggen stå åbent, og jeg vil foretrække at modtage kommentarer og hilsner herinde. Her kan jeg styre kommentarfeltet, og kommentarerne bliver på mit eget domæne. Det vil glæde mig om du har lyst at smide en kommentar til mig herinde. Jeg lover at læse og svare alle direkte herinde på bloggen.
Derimod håber jeg du vil respektere mit ønske om ikke at modtage kommentarer andre stedet end herinde.

TAK for din forståelse og tak fordi du læste med.

25 kommentarer

 • Tine Maj

  Kram på dig på din fødselsdag og for din modige beslutning, jeg ved den har været hård og undervejs lang tid♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kære Pernille. Godt skrevet. Kan kun genkende dine tanker og følelser i alt det her lorte skilsmisse og lorte lort, men er sikker på du kommer stærkere ud på den anden side. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussan

  Respekt, Pernille. Du er for sej! Godt at høre du er ved godt mod selvom det er/har været en træls tid. Kæmpe kram herfra 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas sandgaard kuhl

  Godt skrevet Hel & Lykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej, tak fordi du deler din historie. Blev også selv skilt i ’19,noget jeg aldrig havde regnet med. Har det også rimelig stramt med ordene’ exmand og fraskilt’
  Pøj pøj med år 2020

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Kærlighed din vej ❤️ Glæder mig til at se dig i morgen aften. Måske uden kys og kram, men med afsprittede hænder og kærlighed i luften 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette T. M.

  Du er som en pilegren. Kan være helt nede. Nedbøjet. Men knækker aldrig. Jeg ønsker dig al medvind og kærlighed i verden. Du ved, at der er mange arme, som står klar til at hjælpe dig med alt. Stort som småt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  En skilsmisse er ikke nem, hvis ham man er sammen med også er ens bedste ven. Nogle gange kan skilsmissen gøre venskabet lettere og nogle gange går begge i stykker. Jeg håber for jer alle at i finder det der vil fungere for jer og jeres børn. Men det er en stor sorg og den skal bearbejdes. Tag den tid du skal bruge og negligere den ikke selvom hverdagen presser på<3
  Ønsker jer al held og lykke med at finde et nyt godt ståsted for jer selv og jeres børn.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Rune Cichos (Nielsen)

  Hej Pernille og tak fordi jeg måtte kigge med i din historie.

  Skilsmisser kan være hårde og brutale. Skal man kæmpe for noget man engang havde eller skal man opgive til fordel for et muligt nyt og bedre liv? En ting er sikkert, lige meget hvad man vælger, så er det en hård process at skulle igennem. Ikke kun for dig, men for din ex og dine børn også. Alle får væltet rundt i deres liv og man skal have det hele til at fungere sammen igen, men bare med nye retnings linjer.

  Var selv samme tur igennem i 2008-2009, dog uden børn, men derfor gør det nu ikke mindre ondt og kan give sine tvivl. Kan kun håbe du er over det værste og at i kan få tingene til at fungere sammen, for børnenes skyld og ikke mindst for din skyld også.

  Kram og mange tanker fra Martin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Kære Pernille, jeg har egentlig fulgt dig en del år. Du er lidt ældre end mig og dine børn lidt ældre end mine. Men ellers kunne det have været mig der skrev. 2019 var absolut heller ikke mit år, i december søgte vi skilsmisse og skal nu bekræfte det endeligt. Ingen skilsmisse er lykkelig – det tror jeg heller ikke på.
  Håber det bedste for jer, og hepper på 2020 sammen med dig. Vh Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian Toft

  Ønsker jer hver især det bedste fremover bedste tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej kusine. Jeg ønsker dig og dine alt det bedste. Mange tanker herfra ❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vil bare sende et ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  1000 kram (på trods af Corona😱) til dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reinier

  Puhaa Pernille 😢 det er et voldsomt år du har været igennem. Er sikker på du lander igen 😊 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Modigt, ærligt og vigtigt indlæg😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kæreste Pernille♥️
  Det er en stor beslutning at tage, at blive skilt. Men man skal heller ikke bare være sammen for at være sammen. I skal begge være glade. Jeg vil sende dig varme tanker og kærlige krammere. Du må sige til, hvis du kan bruge mit øre eller mig erfaring, som parterapeut.
  Men du har nok massere, som er tættere på dig.
  Al held og lykke til dig♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Vil blot sende dig et kram ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninni

  Kære Pernille,
  Du har helt ret – ingen skilsmisser er ens – for ingen mennesker er ens. Lykkelige skilsmisser findes ikke, men jeg tror, at nogle skilsmisser kan gøre lykkelig ❤️…. alt afhængig af, hvem man er skilt fra!
  Jeg håber og ønsker for dig og drengene, at 2020 bliver jeres år og I vænner jer til det nye liv. Alt bliver som regel bedre, når det hele kommer lidt på afstand.
  Stort knus fra mig til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du blomstre og jeg elsker at se dig smile igen. Ingen skilsmisse er nem. Men du har klaret den SÅ flot !!! Kram til dig skønne kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære du
  Sikke et år. Jeg håber at dit 2020 bliver langt bedre og at du finder dig tilrette.
  Du har ret i at hverken ægteskaber eller skilsmisser er ens. Jeg har også været der. Men når føles rigtigt at træffe den store beslutning, så er det det også. Trods alle de store følelser som er involveret. Tror jeg.
  Kh
  Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Dejligt at høre fra dig igen, men sikke et år du og I har haft. Jeg håber 2020 bliver et godt nyt kapitel med masser af glæde hos jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mange kram! Og tillykke med, at du er landet og kan se fremad mod et bedre 2020. :kys:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultatet af min Imedeen hudscanning - Har Imedeen en effekt?