Hjemme igen..... og på torsdag rejser jeg igen !!!

Klar til 100% ren tøseweekend

tøseweekend

Min weekend starter allerede idag torsdag, med dobbelt op på tøser. Faktisk hele 10 styks af slagsen samlet hele weekenden frem til søndag aften. Spørg lige om jeg er klar til 100% ren tøsehygge af den bedste slags? HELL YEAH.

Kl. 18 i aften skal vi alle 10 møde op i Københavns Lufthavn, og det er faktisk noget nær det eneste vi ved. Og så ved vi at vi KUN må have håndbagage med !!!

→ LÆS OGSÅ: HJEMME IGEN….. OG PÅ TORSDAG REJSER JEG IGEN !!!

Vi er 1o meget forskellige piger, og det er det der også er det helt geniale i konceptet. Der er altid 1 eller 2 af os der får overskredet nogle grænser når vi er samlet. Det gode er, at vi bakker op og støtter dem der har svært ved aktiviteterne og bagefter har vi gjort det i flok.

Tøseweekend – Men hvor går turen hen?

De 7 af os aner ikke hvor turen går hen, og de resterende 3 har arrangeret turen for os. Vi har sparet sammen i 3 år og håbet på at en tøseweekend som denne ville kunne lade sig gøre på sigt.

Vi mødes 4 gange årligt, hvor vi på skift arrangerer for de resterende i selvskabet. For en planlægningsidiot som mig har det været angstprovokerende som én i h……, bare at møde op 4 gange årligt uden at vide hvad pokker vi skulle. Arrangementet i denne weekend er min absolutte test, for jeg aner som sagt ikke hvad vi skal eller hvor vi skal hen.

Det er første gang jeg overhovedet kaster mig ud i at rejse KUN med håndbagage. Jeg har altid skulle tjekke min kuffert ind uanset om det kun var én overnatning. Min makeup osv. har jo ganske enkelt umuligt kunne være i håndbagage med regler om kun 1 liter væske……
Men nu gør jeg det, og ved I hvad – jeg er faktisk overrasket over, at jeg stadig har plads i min lille trolley.

Og hvis I tror det er røv kedeligt med sådan 10 tøser på tur, og at vi umuligt kan lave andet end at tale om vores børn hele weekenden. Så er jeg nødt til at sige, at det jeg forestiller mig er drinks, fest og farver + en masse snak. Også om alt det vi kun tror drenge/mænd snakker om ;0) Men hvem ved – måske skal vi på kanotur på Bornholm og sove i telt…..

Følg med lige her:

Hvis du er nysgerrig for, hvor vi mon skal hen på tøseweekend så håber jeg, at poste lidt på instagram undervejs. Jeg vil blive så glad hvis I vil følge mig derinde ;0)
Find mig på profilen – @pforpernille.dk

Er du mon også med i en pigeloge ala min? Jeg er simpelthen så glad for mine piger, også selvom vi er meget forskellige <3  Jeg har simpelthen lært at ELSKE konceptet så meget at jeg glæder mig helt ind i sjælen til denne weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen..... og på torsdag rejser jeg igen !!!