Nu gør jeg det igen....

Hjemme igen….. og på torsdag rejser jeg igen !!!

Fuerteventura - PlayitasFuerteventuras fantastiske natur

Aktiv familieferie på Playitas

Så er vi landet vel hjemme igen, efter 1 uges aktivferie på Playitas på Fuerteventura. Jeg har masser at fortælle om, om netop den type ferie og specielt min første oplevelse af Playitas kontra La Santa som jeg tidligere har været på. Det vil jeg komme meget mere ind på i et indlæg dedikeret til lige netop det. Lige nu ville jeg egentlig bare bryde ugens tavshed her på bloggen.

Denne ferie var en ren dyrket familie ferie, med min svigerfamilie. Vi var 12 ialt der var afsted og til dét var Playitas virkelig fantastisk. Der var lidt for enhver smag kan man sige. Vi var både komplet sportsidioter afsted og så var vi faktisk også en del af flokken som absolut ikke havde brug for alle sports aktiviteterne ;0) Og så var der dem midt i mellem. Alle var tilfredse.

→ LÆS OGSÅ: NU GØR JEG DET IGEN….

Playitas

Playitas sports resort

Playitas med Apollo

Jeg selv, var ret glad for aktiviteterne på Playitas, og specielt danseholdene. Typisk tog jeg et hold kl. 10 om formiddagen og så et igen kl. 17 om eftermiddagen ;0) Alt derimellem var ren afslapning og hygge.

Min svigerfar havde fødselsdag imens vi var afsted, hvilket egentlig var anledningen til at vi var hele holdet afsted med børn, svigerbørn og børnebørn.
Vi rejste med Apollo, som har stået for stort set alt i forbindelse med vores rejse.

Træning på PlayitasMig på slap line i fuld gang med Zumba tror jeg.

På torsdag rejser jeg igen….

Min september måned kommer til at gå lige lovlig op i rejser, på torsdag rejser jeg nemlig igen. Jeg ved bare ikke hvorhen……

Det er nemlig sådan at jeg er med i en pigeloge, hvor vi er 10 piger ialt. Vi mødes 4 gange årligt til arrangementer som 2-3 af os har arrangeret for de resterende piger. Vi har været sammen i noget der ligner 3 år og sparet så meget sammen nu, at vi kan tage på forlænget weekend sammen.
Dét har 3 af de andre piger arrangeret og alt vi andre har fået af vide er at vi skal møde i lufthavnen kl. 18 torsdag med vores pas og håndbagage……

Måske kommer jeg til at poste lidt løbende på min insta – så hop lige ind og følg mig derinde 😉 Mit profilnavn er: @pforpernille.dk

Det er om at nyde det imens jeg kan, for som det ser ud lige nu har jeg nemlig fået job allerede fra d. 1. oktober !!!! JUHUUUUUU
Kan desværre ikke sige så meget mere endnu, men jeg glæder mig super meget til at dele det med jer. Jeg kan mærke at det føles helt helt rigtigt og det er lige præcis den type job jeg har ledt efter og håbet på der var til mig.

→ LÆS OGSÅ: JEG HAR SAGT MIT JOB OP…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu gør jeg det igen....