Ugen der gik #14 // Intet nyt er godt nyt.... eller?

Julius 14 år – Nu mor til en på FJORTEN !!!

Lagkage - Fjorten år

Idag er det Julius’ fødselsdag og vi har haft hele familien til brunch og efterfølgende lagkage. Meget stille og roligt. Jeg havde valgt at springe over hvor gærdet er lavest, og bestilt både morgenbrød og lagkage udefra.

Det kommer jo ikke som den store overraskelse at knægten bliver 14 år idag. Alligevel så synes jeg et eller andet sted, at det er helt surrealistisk nu at være mor til en på FJORTEN år. I fjorten år har jeg nu været nogens mor.

→ LÆS OGSÅ: JULIUS’ KONFIRMATION

Mor til en på fjorten…..

Først var det konfirmationen. Det var altså også ret vildt. Nu fjorten års fødselsdag og om under 1 år så drager han afsted på efterskole. Ikke bare i 1 år, men i hele 2 år. Av mit mor hjerte. Men jeg ved, at det er for hans eget bedste. Helt præcis er det hans eget valg og hans helt store drøm. Han har fået plads på hans 2 absolut mest ønskede efterskoler hvor gymnastikken er i højsædet. Den ene i 9.klasse og den anden i 10. klasse. Han glæder sig helt enormt, og jeg kan ikke lade være med at glæde mig på hans vegne.
Jeg var selv på efterskole i 10. klasse og det er stadig den dag i dag et af de absolut bedste år i mit liv.

Jeg har fulgt lidt med på sidelinien hos dem der netop har afleveret deres unge mennesker på efterskole. Opslagene på forældrenes sociale medier, og specielt den her video:

Helt så galt tror jeg dog ikke det kommer til at gå for os ;0)
Jeg føler på mange måder, at jeg er klar til at slippe de helt faste tøjler i min teenager. Og så alligevel så er opgaven som forældre også bare blevet SÅ meget større jo ældre han er blevet.

→ LÆS OGSÅ: OM HALVANDEN ÅR, SÅ FLYTTER HAN HJEMMEFRA…..

Julius Fjorten år

TILLYKKE Julius med de 14 år <3
Jeg elsker dig herfra, til månen og tilbage igen.

Dine ambitioner og drømme er store. Jeg bakker dig op i hver og én af dem <3

2 kommentarer

 • Tina

  Stort tillykke med sønnike:-)
  Håber han havde en fed dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak <3 Vi havde en rigtig hyggelig dag.
   Bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #14 // Intet nyt er godt nyt.... eller?