Sommerferie 2018 - Det var så den sommerferie....

AnnoAnno modeshow – Alle kroppe er smukke !

AnnoAnno modeshow

Kropsidealer. Jeg har skrevet om det før, og jeg gør det meget gerne igen. Efter jeg deltog i AnnoAnno modeshow igår er det ligesom også oplagt.

AnnoAnno modeshow for plussize kvinder

AnnoAnno stod nemlig for modeugens eneste modeshow med modeller og tøj i str. 42+. Jeg var så heldig at have fået en invitation, og svarede med det samme JA TAK da jeg modtog den. Så længe jeg kan huske tilbage, har det været en evig diskussion omkring modellernes størrelse på catwalken. Fra jeg som ganske ung 13-14 årig drømte om selv at blive model, til de sidste år hvor jeg har arbejdet i modebranchen. Det har ALTID været en debat.

→ LÆS OGSÅ: KROP OG KROPSIDEALER / HAR DE SOCIALE MEDIER SKABT UREALISTISKE IDEALER?

Mere end nogensinde oplever vi altså også idag kvinder der har det svært med deres egen krop. Selvom jeg personligt aldrig har været fortaler for at bebrejde modebranchen for det. Eller bare generelt, at man skulle bebrejde andre hvis man havde det skidt med sin egen krop. Ja så synes jeg altså virkelig at AnnoAnno modeshow, var det fineste initiativ. Jeg er ganske enkelt vild med det.

Plussize - AnnoAnno modeshow

AnnoAnno modeshow for plussize kvinder

Smukke kvinder kommer i alle størrelser

Personligt er jeg selv en plussize, og jeg så at flere af de andre inviterede influencers efterfølgende kommenterede HVORFOR de var inviteret selvom de IKKE selv var plussize. Det var som om deres følgere havde spurgt til hvorfor de dog skulle til et plussize modeshow. Og her går jeg altså lidt kold.
For så er det jeg synes vi igen sætter kvindekroppen i bås, som det ene eller det andet. Og det er bare slet ikke nødvendigt i min optik.

→ LÆS OGSÅ: OPFØLGNING PÅ DET MED KROPSIDEALER

Jeg knuselsker AnnoAnno’s initiativ om et plussize modeshow, og det fact at de rent faktisk gennemfører det og rent faktisk gør noget. Men i virkeligheden så ville det da være endnu mere fantastisk hvis kvindekroppen ikke skulle sættes i bås som enten det ene eller det andet.
Måske kan AnnoAnno’s initiativ gøre, at vi i fremtiden kommer til at se en variation af kropstyper på catwalken sådan helt generelt. Dét ville eddermanme da være topklasse.

Og så må jeg bare lige sige at udstråling altså bare er alt i min verden. Hver og en af de smukke kvinder der gik ned af AnnoAnno modeshow, havde en udstråling som kun de færreste vil kunne hamle op med. Det var en fryd at overvære. Smukke kvinder kommer bestemt i alle størrelser !

AnnoAnno modeshow for kvinder med former

AnnoAnno – hvad er det egentlig?

Inden jeg fik min invitation til modeshowet, kendte jeg faktisk ikke AnnoAnno. Så måske gør I heller ikke?

AnnoAnno er et onlinekoncept, som har specialiseret sig i personlig styling for plus size kvinder. Dét er intet mindre end genialt, og jeg må indrømme at jeg selv overvejer at benytte dem. Det er som om gængse tøjmærker har en utrolig stor variation i de store størrelser. Sjældent er en str. XL særlig godt tilpasset en str. XL krop.Ihvertfald ikke min! Husmodeller der bruges til fitting hos mærkerne er som regel også en str. S eller 36/38.  Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor man ikke har fittingmodeller i flere størrelser, for man KAN altså ikke bare graduere en S op til en str. XL med et par cm her og der.

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forelsket mig i den fineste style, bestilt den hjem for udelukkende at finde ud af at jeg på ingen måder kan være i den selvom jeg har bestilt den hjem i str. XL. Senest var det den fineste nederdel, som jeg bestilte hjem i str. XL. Da jeg fik den hjem lignede den nærmere en str. M. I taljen var den 80 cm i omkredsen. Ej men altså, hvem i str. XL er 80 cm i taljen???? Ihvertfald ikke mig :0)

Hos AnnoAnno opretter man en profil, og så får man sin egen stylist der udvælger og sammensætter tøj til dig. Herefter får du sendt 7-10 stykker tøj hjem, fra +20 forskellige brands, som du i ro og mag kan prøve derhjemme. Det tøj du elsker, beholder du og så sender du resten gratis retur. Du betaler udelukkende for det du beholder.

Du kan prøve AnnoAnno lige her. Det tror jeg ihvertfald jeg skal.

AnnoAnno modeshow - Alle kroppe er smukke

Hvis du vil se og læse lidt mere om AnnoAnno modeshow, så tjek lige hos Lene, som jeg kort mødtes med efter showet. Søde Marie Therese fulgtes jeg med det meste af dagen og hendes indlæg om vores dag kan du læse her.

4 kommentarer

 • Er SÅ enig i at smukke kvinder findes i alle størrelser! Og at udstråling er det vigtigste, når en kvinde hviler i sin egen krop er hun aller smukkest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, er i selv samme situation og er også plussize, som jeg her for nyligt er begyndt at skrive om på en lille blog. Jeg kom her den anden dag forbi ANNÓANNO’S instagram og bestilte min første pakke igår. Glæder mig mega meget til at se hvad de har fundet til mig! Og sidder her og bliver helt jaloux over ikke at have været med til deres show, for har hørt fra alle, at det var mega fedt. Syntes det er så sejt at sådan et mærke smider handskeni ringen. Læser tit med på din blog og er vild med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Oline,

   Ej hvor spændende. Skriv endelig tilbage hvordan din oplevelser med dem er. Jeg synes det er et helt genialt koncept.
   Og tusind tak fordi du læser med her på bloggen <3

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie 2018 - Det var så den sommerferie....