Skal vi tale lidt om squishies? // Squishy gate

Vores sommerferie planer

sommerferie i Sydfrankrig

Vores sommerferie hænger lidt i en tynd tråd. Eller det vil sige vores planer gør, for vi har faktisk ikke nogle.
Vi har simpelthen ikke kunne tage en beslutning om hvad vi skulle, eller hvor vi evt. skulle tage hen. Så nu er det faktisk endt med at vi slet ingen planer har.

Jeg har det sådan en anelse beklemt ved det, og omvendt er jeg faktisk også helt ok med det.
Det er bare ikke helt det samme at bruge en masse penge på at rejse, når man står i en situation hvor man ikke helt ved hvad fremtiden bringer. Det er vi ikke specielt gode til, og det er som om hele situationen omkring mit arbejdsliv det skærper sig lidt ind lige pt. Vi klare den, det er slet ikke det. Vi kan ikke ligefrem påstå at vi mangler noget – altså udover at jeg mangler et job ;0)

Dyrt at rejse i sommerferien

Det er jo helt ekstremt dyrt at rejse her i sommerferie perioden, og dét har nok især fået os til lige at trække os fra rejseriet.
De sidste mange år, har vi rejst til Thailand i marts/april måned. Det har vi heller ikke gjort i år, da der lige kom en konfirmation ind over. Vi kunne måske godt have rejst, men vi er simpelthen nødt til at overveje vores udgifter meget nøje. Så det blev igen den fornuftige løsning om at lade være.

→ LÆS OGSÅ: THAILAND – VORES REJSERUTE 2017

Sommerferie planer

Sydfrankrig i sommerferien

Vores sommerferie sidste år

Sidste år var vi så heldige at vi i samarbejde med HomeAway havde 14 dage i Sydfrankrig. Selvom der ikke er noget samarbejde i år, så havde vi overvejet at tage nogenlunde samme tur i år. Det var sådan en god tur og specielt Hr. mand og Lucas var hooked på den ide. Jeg kunne måske godt tænke mig noget andet, og overvejede i en periode et mobilehome på en campingplads i Italien.
Begge dele er bare så forbandet dyrt i forhold til hvad vi er vant til at få i Thailand i marts/april, så det blev vi på en eller anden måde ved med at sammenligne med.

→ LÆS OGSÅ:SOMMERFERIE MED FERIEBOLIG IGENNEM HOMEAWAY

Så kom det gode vejr i Maj, og så glemte vi faktisk alt om sommerferie og nød det bare herhjemme. Nu er det som om, at vi bare har indstillet os på at vi skal være hjemme hele sommeren, og det er egentlig også ok.
Vi starter traditionen tro ud med at kickstarte vores sommerferie med at tage på Vig festival. Det er en voksenting, så imens skal drengene hygge sig med mormor og morfar. Imens skal vi hygge os med venner og bekendte i forhåbentlig godt vejr og en masse kolde drinks.

Sommerferie

Sommerferie i Cannes

Hvad skal du, i jeres sommerferie?

Efter Vig festival, har vi så 3 ugers ferie sammen.
Jeg tænker en masse turer til stranden, hvis vejret tillader det, og ellers er jeg åben for alle gode ideer. Jylland kunne også godt trække i os, men ellers har vi absolut ingen planer.
Har du nogle gode ideer til hvad vi skal? Måske har du et godt tip til en billig rejse? Ja jeg har nok stadig ikke helt udelukket det….
Hvad skal du og familien i ferien? Måske kan jeg finde inspiration i jeres planer ;0) Del gerne i kommentarfeltet, så bliver jeg så glad <3

→ LÆS OGSÅ: TING DER GJORDE MIG GLAD I JULI….

Sommerferie i Monaco

Sommerferie Cannes La Bocca

Billederne i indlægget her, er fra vores ferie i Sydfrankrig sidste år, hvor vi havde feriebolig igennem HomeAway.
Selve ferieboligen som vi boede i, var sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen stod vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0)
Vi havde dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

 

5 kommentarer

 • Jack

  Hej Pernille,

  Længe siden så jeg håber du har det fantastisk 😀 Er også selv i den jobsøgende situation så sig til hvis du har behov for lidt sparring.

  Jeg blev lidt nysgerrig nu det drejede sig om ferieplaner. Vi har de sidste par år – og skal også i år – været på Campingferie i Alsace, hvor vi har taget den helt med ro i telt og bare koblet helt fra. Der er en del danskere, og Villads finder hurtigt nogen at lege med. Der er opvarmet pool, lækkert landskab og masser af fantastisk hvidvin og cremant. I år er det 13 dage med et par dage i Strasbourg. Der er kort afstand til både det helt landlige franske hygge i middelalderbyerne og så de større byer som Colmar og Mulhouse.

  Jeg ved ikke om det er din/jeres type ferie, men for os er det virkelig lækkert, da vi både kan slappe af med slowfood på trangia og jeg eksempelvis kan cykle i bjergene tæt på. Og så koster det ikke mere end en tur til Bornholm når man selv kører.

  God fornøjelse med ferieafklaringen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Jack,

   Ej hvor hyggeligt at du har fundet vej herind ;0) Velkommen til <3
   Er ked af at høre at du også befinder dig i det limbo som jobsøgende. Lad os da endelig mødes over en kop kaffe en dag ;0)

   Det lyder altså virkelig lækkert med Alsace – det kunne bestemt godt være noget for os. Vi elsker faktisk at køre, og da Kasper har firmabil, så er transporten jo nærmest gratis bare vi kan køre dertil 😉 Vi bliver jo beskattet det samme uanset hvor og hvormeget vi kører.
   Tror dog ikke jeg behøver at komme ud at cykle – ha ha.

   Rigtig god ferie til dig og familien. Lad os tales ved efter ferien ;0)

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vores tur går til Amalfi kysten i Italien i år, vi har heller ikke det stire budget til at rejse for. men vi kender nogen som har et hus vi har fået lov til at leje billigt. Men de seneste år har vi brugt Airbnb meget og der findes faktisk rigtig mange lækre lejligheder/huse rundt omk i verden til rigtige billige penge. på den måde møder man også de lokalepå en helt anden måde. Håber i finder på noget skønt 🙂 Rigtig god ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Jeg kan inspirere med at vi er igang med 3 uger i den vestlige del af Canada….. godt vi ikke er afsted for sol og varme for så skulle vi have blevet i DK 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ej, det lyder også bare mega fedt. DET gad jeg virkelig godt.
   Rigtig god ferie til jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi tale lidt om squishies? // Squishy gate