Ugen der gik #9 // Reklamefilm, Grisefest og Sankt Hans

Skal vi tale lidt om squishies? // Squishy gate

Squishies

Squishy gate

Okay, skal vi tale lidt om Squishies :0)

Lucas havde faktisk brugt knap 600 kr. af sine egne lommepenge på squishies, som han havde besluttet sig for at sælge. Han havde mistet interessen og jeg havde således den sidste måned lovet ham at sælge dem for ham. Så da nyheden kom om, at de nu var giftige og skulle smides ud, tænkte jeg bare “SHIT”. Han ville helt sikkert blive ked af det og sur over, at jeg ikke havde nået at få dem solgt for ham…..

→ LÆS OGSÅ: MINIMALISTISK LIVSSTIL – JEG SÆLGER UD…

Få pengene tilbage for alle dine squishies

Heldigvis så havde han købt alle sine i Toys r’ us, som faktisk tilbyder at tage alle squishies købt hos dem retur. Du får pengene tilbage – også selvom du ikke har bon på dem mere. Altså hvis dét ikke er klasse, så ved jeg ikke hvad er.
Fair nok, alle kan komme til at lave en fejl. Dét her er så nok så dumt som det kan blive, men at Toys r’ us og BR tackler det på den her måde, det må jeg virkelig indrømme, at jeg synes er så top i orden. Det er simpelthen klokkeklar og verdensklasse krisehåndtering ✔

Vi har jo alle et eller andet sted været dumme og tro, at de her squishies var gode nok. Jeg er trods alt glad for, at vi ikke har importeret de små sataner hjem fra wish og eBay som mange andre vist har gjort.

Squishies - Få dine penge tilbage

Squishies - penge retur

Vidste du det? Hvis du har købt Squishies hos Fætter BR eller Toys r us, så kan du aflevere dem tilbage og få ALLE dine penge igen!

Squishies - Squishy gate

Vi har været afsted og Lucas fik 560 kr. tilbage for de 7 stk. han havde. Vi viste hverken bon eller noget der ligner. Kom bare retur med alle 7 stk i en pose.

Flere jeg har talt med de sidste dage, har smidt alle deres squishies ud, og var faktisk ikke klar over at man kunne få pengene tilbage. Så afsted med jer hvis I også har squishies fra Toys r’ us eller BR ;0) Tip hermed givet videre.
Har du hørt om andre steder der også tager squishies retur?

***************************************************************

EDIT – Følgende steder skulle også tage squishies retur:

BabyFryd
Har du købt squishies ved BabyFryd, så kontakt dem og de tilbagebetaler dig uden du behøver at sende retur.

Kvickly

Salling Group, herunder:

 • Føtex
 • Bilka
 • Salling

Er der mon flere?

6 kommentarer

 • Camilla

  Mine børn har købt på Babyfryd.dk – de overførte blot pengene til min konto, så smed vi dem bare selv ud. Virkelig fin service – fik blot en mail om at de ville sætte penge ind på min konto.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   DET er verdensklasse og undrer mig slet ikke med lige præcis Babyfryd 🙂
   Dejligt og jeg får straks noteret det ind i selve indlægget.
   Tak for tip 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er fin stil. Jeg mener også, at både Bilka, Føtex og Kvickly giver pengene tilbage uden bon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja jeg synes virkelig det er rigtig fint at man retter op på sin fejl og tilbyder alle kunder deres penge tilbage. Fedt hvis Bilka, Føtex og Kvickly gør det samme – det noterer jeg ind i indlægget 😉

   Bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er ret sikker på, at når der kommer en tilbagekaldelse skal butikkerne tage dem retur (også uden bon). Jeg arbejder selv i Salling Group og der tager vi dem også retur uden bon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hvor er det fantastisk Nanna. Det noterer jeg lige ind i indlægget også 😉
   Tusind tak for oplysningen.

   Bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #9 // Reklamefilm, Grisefest og Sankt Hans