Ugen der gik #7 // Iltmasken, MIG tid og tanker om at være selvstændig....

Mine yndlings parfumer på tilbud lige nu – billigere end TAX-free

Jeg har simpelthen fundet to af mine yndlings parfumer på tilbud, til uhørt lave priser. Så det tænkte jeg da lige at jeg ville dele med jer.

Begge parfumer er absolut nogle af mine egne favoritter, og nogle af dem jeg altid bliver spurgt til når jeg har dem på. Begge er lige nu nedsat i de største størrelser på 100 ml. Personligt køber jeg altid 100 ml. i mine parfumer. Primært fordi jeg har mine yndlings dufte jeg ofte vender tilbage til, og så kan det simpelthen ikke betale sig at købe mindre.

Yndlings parfumer på tilbud

Giorgio Armani – Because it’s you

Den her har været min favorit siden sidste summer hvor Hr. mand købte den til mig da vi var på ferie i Sydfrankrig. Han er selv fan af Giorgio Armani herreduftene specielt den her, men også den her er virkelig en god duft til mænd.

Giorgio Armani – Because it’s you er lige nu nedsat til 399 kr. for 100 ml. LIGE HER.
Det er altså helt ekstremt billigt for til sammenligning koster 30 ml. 395 kr. !!! Så du får altså 70 ml. mere med for nærmest samme pris 😉

Gode parfumer på tilbud

→ LÆS OGSÅ:VERDENS BEDSTE BRYN PRODUKT ER TILBAGE – BENEFIT GIMME BROW

ZarkoPerfume Pink Molécule 090-09

Min anden favorit er ZarkoParfume Pink Molécule, som lige nu også er på tilbud i 100 ml. Den koster normalt 825 kr. og er altså nedsat med 40% til bare 499 kr. Og så får du faktisk en 10 ml. rejsestørrelse med oveni hatten.

Køb ZarkoPerfume Pink Molécule på tilbud LIGE HER.
Tilbuddet her gælder til og med på torsdag d. 7. juni 2018

Begge parfumer ser jeg stort set ellers aldrig nedsat, så det er virkelig gode køb 😉

Yndlings parfumer – Hvilke er dine?

De her to, er mine yndlings parfumer lige pt., men jeg vil meget gerne høre om du selv har nogle yndlings parfumer, du kan anbefale. Du ved dem, man altid vender tilbage til når flakonen er tom? Hit me 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #7 // Iltmasken, MIG tid og tanker om at være selvstændig....