Konfirmationsgaven til Julius // Det gav vi ham.....

Ugen der gik #5 // Kaffemøder, briller og lidt om terapi

Ugen der gik #5

Jeg synes den her uge er fløjet afsted, og alligvel så har jeg svært ved at berette det helt store om ugen. Måske fordi at rigtig mange af de ting jeg har haft på programmet, møder jeg har været til og kommende projekter ikke helt er noget jeg kan dele herinde endnu….

Derudover, så er der også stadig detaljer i vores familieliv, jeg ikke helt har kunne dele med jer. Jeg vil gerne, men skal virkelig finde den rigtige måde at gøre det på. Jeg åbner lidt op for det her i ugens begivenheder. Det handler om Lucas og I kan læse mere herunder.

Og egentlig, så er den nye uge jo faktisk allerede igang. Tænk at have søndag på en mandag 😉

→ LÆS OGSÅ: UGEN DER GIK #4 // SOMMERFERIE, BADEDRAGTER OG TENNIS

Ugen der gik #5

Ugen har bl.a budt på:

1: Glædeligt gensyn med CIFF showrooms

I mandags havde en af mine gamle samarbejdspartnere inviteret mig ind i CIFF showrooms til kaffe og en god snak. Jeg drikker en hulans masse kaffe i disse dage, med rigtig mange spændende mennesker. Alligevel var CIFF showrooms noget helt specielt at vende tilbage til. I sin tid, da jeg startede i børnetøjsbranchen (for mere end 12 år siden), der foregik rigtig mange af møderne herinde. Så det var bestemt et kærkomment gensyn.

2: Vejret

Optur, men stopper det snart? Er jeg den eneste der gruer lidt for om det fantatiske vejr lige nu giver os en mega dårlig sommer? Åhh ville det dog bare fortsætte. Man bliver virkelig ladet op af sol, varme og lange aftener. I går afsluttede vi endda dagen på terassen med en kold flaske rosé og et hold naboer der impulsivt kiggede ind forbi. Ej men altså, jeg lever og ånder for sådanne spontane oplevelser.

3: Digital markedsføring

I den kommende uge starter jeg på kursus hos Bigum i Digital markedsføring. Jeg glæder mig helt vildt, men er også nervøs. Kender ikke et øje.
Min opstart er blevet udskudt af flere omgange, af flere forskellige grunde. Men nu skulle den endelig være der, og jeg glæder mig til at komme igang.

4: Roskilde

Lucas og jeg har været på tur i Roskilde igen. Det er sådan at vi har fundet en virkelig god terapeut I roskilde, som vi er begyndt at gå hos med Lucas. Det er en terapiform der hedder Somatic Experience, og I kan læse mere om det LIGE HER.

Jeg har jo aldrig lagt skjul på, at vi i mange år har betegnet Lucas som særligt sensitiv. Jeg har sågar skrevet utallige blogindlæg om emnet og for 2 år siden gik jeg også ud i et stort interview i Berlingske omkring emnet.

→ LÆS OGSÅ: SENSITIVE BØRN – MØD LUCAS

Der er absolut intet galt i at være særlig sensitiv, og det har jeg aldrig nogensinde ment. Tværtimod har vi altid herhjemme forsøgt at få Lucas til at forstå hvilken kæmpe kvalitet og styrke det også kan være.
Men det er svært at føle sig anderledes, og føle stort og meget. Det har desværre resulteret i at han har været inde i en periode hvor han har været rigtig ked af det. Følte sig udenfor, følte sig mobbet og følte sig ensom.
Derfor er vi altså begyndt i terapi, hos en terapeut i Roskilde som altså praktisere den her terapi form der hedder Somatic Experience. Lucas elsker at gå der, og jeg er virkelig glad for at vi har taget det skridt.

Når vi er afsted til terapi, så er jeg med ham. Det gør, at vi to får en hyggedag sammen. Det er både noget som Lucas og jeg nyder. I torsdags hvor vi var afsted fik Lucas lov at komme på McD efterfølgende.

Jeg vil meget gerne fortælle meget mere om det, men det må komme når vi har fået det hele lidt mere på afstand. Lige nu er vi midt i det, og nu har jeg fået åbnet lidt op for det.

5: Brille jagt

Mine briller jeg købte for 1 år siden, er blevet stjålet 🙁 Så jeg er på jagt efter nye.
Jeg gad virkelig godt gå mere med briller, men jeg har virkelig svært ved at finde nogle der er brede nok til mit ansigt. Det er som om alle briller er for små til mig…..
Hvis der sidder nogle med her på linien som har samme problem, så hit lige med anbefalingerne ;0)
Er der et godt sted at købe briller når man åbenbart har et stort hoved?

6: Fisk og Creme Brulée

Ugen har også budt på date med en veninde og gammel samarbejdspartner på Holbæks bedste fiske restaurant – Restaurant Suri.
Og dagens frokost sluttede af med intet mindre end Creme Brulée til dessert. VERDENS BEDSTE.
Åhh – elsker virkelig Creme Brulée.

7: Camp Adventure

I dag har hele familien været ude at klatre i trætoppe hos Camp Adventure – alle 4. Personligt synes jeg det er både mega grænseoverskridende (det er højt oppe), men det er også virkelig god træning. Man bruger virkelig muskler man ikke anede man havde.
Vi var sidst på Camp Adventure for 2 år siden, og har snakket om lige siden at vi gerne ville afsted igen. NU skulle det så endelig være, takket være min veninde som spurgte om vi ikke ville med igen. Så vi 4 tog afsted med hende og hendes datter, som er et år yngre end Lucas.
Det er simpelthen så fedt at kunne gøre sådan noget med drengene.

Vi har stort set været der hele dagen. Fra kl. 11 i formiddags og til kl. 18 hvor de lukkede.
Behøver vist ikke skrive at vi er pænt trætte og ømme i vores kroppe nu.

I kan tjekke min insta, hvor jeg har smidt et par videoer op i stories – (@pforpernille.dk).
Her kan I også se mit lettere tilskadekomne ben….. AV jeg hamrede det nemlig lige ind i en platform på en svævebane hvor jeg bare kom med fuld fart….

8: Træning

Ugens træning er gået virkelig godt. Jeg er bl.a. endelig kommet igang med mit styrketrænings program, som jeg fik lagt for et halvt år siden!

Jeg synes simpelthen styrketræning er noget af det allermest røvsyge i hele verden. Men takket være 2 andre mødre fra Julius’ klasse, som er begyndt at træne i samme center som jeg, så er jeg nu kommet igang. Vi er gode til at hive fat i hinanden og tage ud at træne sammen. Det er SÅ meget sjovere når man er flere, så jeg forventer mig virkelig meget af min styrketræning nu.

9: Mega fed Maxi nederdel

Jeg er blevet ret vild med det her mærke. Bl.a. har de en helt vildt flot maxi nederdel fra deres nye kollektion, som jeg er helt og aldeles pjattet med. Den er her på deres egen forside. Den lange, hvor modellen har en sort t-shirt på til med sølv tryk. Nederdelen er sort, med orange og støvede gule blade på.

Er der nogle af jer der kan anbefale en webshop med stort udvalg i det mærke? Det virker ikke til at de webshops jeg normalt handler i, har det mærke. Den her webshop er nok den eneste, men de har ikke nederdelen…..

10: Skridt

Jeg kæmper virkelig en kamp for at holde mig igang med mine skridt, men det går faktisk meget godt med at nå mit mål hver uge. Føler jeg bevæger mig og får dyrket det motion jeg gerne vil, men min kost den hænger altså lidt i en tynd tråd. Jeg SKAL virkelig tage mig sammen……
I denne uge nåede jeg 72.274 skridt – til og med søndag.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmationsgaven til Julius // Det gav vi ham.....