Ugen der gik #4 // Sommerferie, badedragter og tennis

Verdens bedste bryn produkt er tilbage – Benefit Gimme Brow

Benefit Gimme BrowBenefit Gimme Brow er tilbage – Mit absolutte must-have produkt til mine bryn

Jeg får fortsat en del spørgsmål om mine bryn. Ikke fordi de måske er specielt iøjenfaldende, men fordi jeg har delt en del om at jeg løbende får behandlinger hos en brynspecialist. Det gør jeg primært fordi jeg ikke er helt tilfreds med mine naturlige bryn, og gerne vil have dem fyldigere. Dog ønsker jeg ikke en løsning hvor de skal tatoveres eller anden form for permanent makeup.

→ LÆS OGSÅ: “SÅDAN FIK JEG MINE NATURLIGE BRYN MERE FYLDIGE

Benefit Gimme Brow er tilbage

De behandlinger jeg får, er en on-going proces og noget jeg altså skal have gjort løbende. Egentlig bør man nok gøre det hver 4. uge, hvis ens bryn virkelig skal stå skarpt. Jeg strækker den som regel til hver 8. uge, og det betyder altså, at jeg imellem mine behandlinger er nødt til at friske dem lidt op med lidt makeup.

Til det har jeg et absolut favorit produkt, som jeg nærmest ikke kan leve uden.
Benefit Gimme Brow er mit all-time favorit produkt til mine bryn. Den har været af markedet noget tid, og på ingen måde til at opdrive nogle stedet. NU er den endelig tilbage, og den kan købes LIGE HER.

Den er simpelthen guld værd, hvis man som mig har det lidt stramt med hårdt optegnede bryn. Den giver nemlig en helt naturlig farvning af dine egne hår. Helt konkret så gør den at dine egne bryn bare ser mere markante og fyldige ud. Du kan sagtens bruge den, selvom du ikke får behandlet dine bryn som jeg.
Den fås i 3 farver og koster 235 DKK. Jeg bruger farve 3 i den.

Benefit Gimme Brow er ubetinget grundet til at jeg kan lade der gå 8 uger imellem mine brynbehandlinger.

Benefit Gimme Brow

Benefit Browvo! conditioning primer

Udover den fantastiske Gimme Brow, så bruger jeg også en øjenbrynsprimer. Primeren er med til at sætte mine bryn og holde dem på plads. Hvor Gimme Brow farver, så er Browvo! conditioning primer helt klar og uden farve.

Er min farve af brynene virkelig gal, så kan jeg spæde til med Goof Proof Brow Pencil. Med den kan jeg tegne hullerne i mine bryn op, men jeg går helst udenom. For efter mine bryn er blevet mere fyldige, så har jeg faktisk ikke rigtig behov for at tegne dem op.
Har du selv følelsen af, at du har behov for at tegne dine bryn op, så kan jeg virkelig anbefale Goof Proof Brow Pencil. Det er den jeg selv har brugt inden mine egne bryn blev fyldige nok 😉

Så værs’go – mine absolutte must-haves til mine bryn udover brynbehandlingerne.
Håber det kunne bruges 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #4 // Sommerferie, badedragter og tennis