1 år siden.....

Ugen der gik #4 // Sommerferie, badedragter og tennis

Ugen der gik #4

Det har virkelige været en uge i lavt gear. Mest pga. de ekstra fridage torsdag og fredag som både Hr. mand og drengene havde. Vi har simpelthen haft brug for de her dage sammen som familie.
Jeg var nemlig ikke den eneste der startede nyt job i starten af året. Hr. mand har også fået nyt job, og startede 1. februar i nyt job efter mere end 12 år samme sted.
Modsat mig, så er han dog stadig i sit nye job. Det er bare altid hårdt at starte nyt job, så han havde virkelig også brug for et par ekstra fridage.

De 3 dage inden kristi himmelfart, var desværre også lidt hårde for Lucas. Som jeg tidligere har været inde på, så er Lucas en meget følsom dreng og det rammer ekstra hårdt nogle gange. Det gør det lige pt. og jeg går lidt og pønser på hvorvidt jeg kan dele lidt om det herinde. Sidst jeg gjorde det stak det jo desværre helt af, og det blev virkelig på alle måder for meget. Husker du det ikke, eller er du måske helt ny her på bloggen så kan du finde det her: “SÅ RULLER BUSSEN – SÆRLIGT SENSITIVE BØRN” og dette indlæg: “VI ER ALLE SAMMEN OPMÆRKSOMHEDSKRÆVENDE CURLINGFORÆLDRE !
Siden dengang har jeg faktisk ikke rørt emnet herinde :0)

Ugen bød desværre ikke på helt så mange indlæg, som jeg havde planlagt. Der har været lidt tekniske problemer, så hvergang jeg har ville sætte mig ned og skrive indlæg, så har bloggen været nede. Ved ikke om I har oplevet noget til det?
Jeg har set det som et tegn, og så absolut ikke gide at stresse over det.

Ugen der gik #4

Ugen der gik har bl.a budt på:

1: Smækket mig ude af min bil

Jeg har simpelthen præsteret at smække mig ude af min bil i løbet af ugen. Skulle bare lige have et par småting i Netto på vej hjem fra træning i Holbæk. Smed varerne ind bagi, sammen med bilnøglen og smækkede!!!
Kender I det, lige da jeg smækkede tænkte jeg bare: “FUCK – gjorde jeg lige det”
Og ja, det gjorde jeg så…..

Måtte ringe til min søde far, som kørte hjem i vores hus efter ekstra nøglen og kom og reddede mig ;0)

2: Easis is

Apropos de varer jeg havde fået smækket ind i min bil, så fandt jeg de her i Netto. Jeg ELSKER Mars is, men når man nu prøver at leve bare en lille smule sundt så går det jo ikke.
“I kid you not” – de her Easis is, de er fremover min erstatning for Mars is. Helt uden sukker !!!

Selvom de strandede i en glohed bil, i mere end en time, ja så overlevede de faktisk.
Så man behøver ikke at tøve med at købe dem, hvis man tænker de smelter inden man når hjem 😉

3: Nu skal du vist snart ud i det virkelige liv

I løbet af ugen, fik jeg en sms der fik mig til at tænke lidt ekstra.
Den førte bl.a. til det her indlæg: “1 ÅR SIDEN…..

Jeg føler i SÅ høj grad at jeg er i det virkelige liv, og er stolt over hvor jeg er i dag, kontra for 1 år siden.

4: Frem i Livet

Jeg har virkelig overvejet mange ting, beslutninger og detaljer i mit liv det sidste år. Det har på ingen måder været nemt. Til tider gør alle de beslutninger mig virkelig ked af det, frustreret og ikke mindst fortvivlet. Men for det meste har jeg gode dage nu.

Jeg vil dog rigtig gerne få lidt struktur på det hele, og hvor det er jeg er på vej hen.
Derfor har jeg netop meldt mig ind i Frem i livet, som er et netværk og en metode skabt af Solaima Gourani.

Netværket optager kun medlemmer en gang om året ca. Lige nu kan man blive optaget, så hvis du er interesseret i at høre mere, så kan du tilmelde dig FB-gruppen: “Frem i Livet – Start“. Start gruppen er gratis, og her får man en forsmag på hvad det drejer sig om.
Jeg kan allerede sige at jeg er vild med “Frem i livet”.

5: Badedragter

Jeg har et eller andet med badedragter for tiden. Er jeg den eneste der synes, der simpelthen er kommet så mange virkelig fine på markedet?
F.eks. den her. Eller måske den her? Der er også den her :0)
Jeg kunne seriøst blive ved. Overvejer et indlæg KUN om flotte badedragter ;0)

6: Overvejelser omkring sommerferie

Vi er virkelig i tvivl om hvad vi skal i vores sommerferie i år. Normalt er vi jo i Thailand i foråret, men det har vi ikke været i år. Af flere grunde. Men jeg er seriøst så rejselysten og alligevel kan jeg ikke finde ud af hvad jeg har lyst til.
Vi har ikke uanede mængder af penge at bruge på sommerferie, så vi overvejer kør-selv igen.

Kan nogle af jer anbefale en virkelig god campingplads sydpå? Eller anden form for ferie?
Shoot me with ideas please ;0) Hvad skal I?

7: Lange gå-ture

Ugen har budt på et par lange gå-ture. Fredag gik Hr. mand og jeg en lang tur, og vi kom faktisk rundt i Fårevejle til steder han aldrig havde været før.
Nu har vi så også kun boet her i byen i mere end 15 år, og det er seriøst verdens mindste by ;0) Ha ha.

8: Hvad der sker på 1 måned

På vores lille gå-tur, kom vi bl.a. forbi der hvor jeg tog et billede for 1 måned siden. Se lige en forskel på blot en måned.

Ugen der gik #4

9: Tennis

Idag har Lucas og jeg været til tennis. Han går normalt til badminton, men sæsonen er slut for nu. Så nu kaster han sig over tennis. Det er simpelthen så sejt og jeg elsker at mine unger vil forsøge sig med alle mulige sportsgrene. Min holdning er, at så længe de selv ønsker at gå til noget, så er jeg ikke den der begrænser dem. Hvad end det er anden, tredje eller måske endda fjerde sportsgren på en uge de vil prøve. Jeg vil gøre ALT for at få det til at lykkedes og bakke op.

LÆS OGSÅ: HVORFOR ER DIT BARN IKKE MED TIL IDRÆT I SKOLEN?

10: Skridt

Sidste dag i ugen, og min skridttæller står på 72.133 skridt.
Endnu en uge hvor jeg nåede mit mål om min. 70.000 på en uge ;0) Faktisk har jeg haft 3 dage i løbet af ugen, hvor jeg lå under de 10.000 skridt.

 

Nu venter en ny uge, og jeg er mere end klar. Har rigtig mange spændende planer, som jeg glæder mig til at berette om i opfølgningen på denne “Ugen der gik #4” ;0)
Rigtig dejlig uge til dig 😉

2 kommentarer

 • Beate

  homeaway.dk !!
  Der kan du søge efter en feriebolig i hele verden, med masser af søgekriterier. Det har vi gjort de sidste 3 år og det har været super! Se hvad der er ledigt, bestil, kør/flyv => FERIE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hvor sjovt. Dem var vi jo faktisk afsted med sidste år til Sydfrankrig og det var også dem jeg var i Stockholm med sidste år på event.
   Kunne sagtens finde på at booke igennem dem, men jeg ved simpelthen bare ikke hvor vi skal tage hen 😉

   Måske skal jeg slippe planlægnings manien lidt 😉

   Hvor er I endt henne så i de 3 år?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år siden.....