Julius' konfirmation - Del 2 // En anderledes konfirmationsfest

Julius’ konfirmation – Del 3 // Sumobrydning

Indeholder Reklame

Deltafun har sponsoreret promillebriller
og sumodragter i dette indlæg.

Sumobrydning

→ LÆS OGSÅ: JULIUS’ KONFIRMATION – FEST I KONFIRMANDENS ÅND – DEL. 1

→ LÆS OGSÅ: JULIUS’ KONFIRMATION – DEL 2 // EN ANDERLEDES KONFIRMATIONSFEST

Dessert og sumobrydning

Da vi brød festen op, og gik i krig med konkurrencerne, gjorde vi de direkte efter hovedretten. Efter en god omgang aktiviteter, stod desserten klar til os. Lækker lun chokolade kage, med masser af is og udskåret frugt.

Sumobrydning

Promillebriller og sømblok

I vores have fortsatte aktiviteterne, hvor promillebriller blev testet sammen med sømblok. Det er pænt svært kan jeg godt røbe 😉

Sumobrydning

Sumobrydning

Derudover havde vi fået lov at låne dragter til sumobrydning af Deltafun. Vi havde 2 voksen dragter og 1 junior dragt. Junior dragten var til stor glæde for Lucas, som er 11 år og ca. 146 cm høj. Julius havde valgt at der ikke skulle være børn med til hans konfirmationsfest, så derfor var Lucas den yngste i selskabet.
Har man børn med, så vil jeg klart anbefale at man har taget junior dragter med, for voksen dragten var alt for stor til Lucas.

Sumobrydning

Sumobrydning

Sumobrydning

Sumobrydning i haven

Vi havde simpelthen så meget sjov, med sumobrydning i haven. Det bedste af det hele var, at folk kunne gå til og fra. Dem der havde lyst til at prøve, kunne kaste sig ud i sumobrydning. Igen var det både unge som gamle der deltog. Ja selv hundene havde en fest hvergang nogle kastede sig ud i en kamp.
Sumodragterne blev sågar testet på trampolinen hvilket simpelthen ser alt for sjovt ud. Hvis I vil se, så kan I se en video på min instagram (Pforpernille.dk), hvor Julius forsøger at lave en salto på trampolinen iført en sumobryder dragt.

Sumobrydning

Sumobrydning

Sumobrydning

Mor og Lucas i sumobryder kamp. Jeg har tidligere prøvet sumobrydning, hvor det har været sådan et event center man mødte op i. Det her med at man har dragterne derhjemme, var simpelthen så genialt.
Deltafun leverer udstyret til din dør og henter det igen når du er færdig med det. Det gjorde at vi kunne nyde dagen, uden at bekymre os om at tiden løb ud. Samtidig må jeg sige at jeg var meget imponeret over dragternes stand. De var i bedre stand end hvad jeg havde turde håbe på.

Sumobrydning

Sumobrydning

Sumobrydning

Selv ud på de sene aften- og nattetimer blev der kæmpet.
Som aftenen skred frem, blev vi vist også mere og mere modige. Således forsøgte vi os også med de oppustelige heste på trampolinen. Det er der så heldigvis ikke nogle billeder eller videoer af ;0)

 

→ LÆS OGSÅ: JULIUS’ KONFIRMATION – FEST I KONFIRMANDENS ÅND – DEL. 1

→ LÆS OGSÅ: JULIUS’ KONFIRMATION – DEL 2 // EN ANDERLEDES KONFIRMATIONSFEST

 

Alt udstyr fra Deltafun i dette indlæg, er sponsoreret. Det vil sige vi har fået stillet udstyr til rådighed, fra firmaet og altså ikke betalt for at leje det. Ord og holdninger er 100% mine egne, og Deltafun har på ingen måder påvirket min beskrivelse af deres udstyr i dette indlæg.

3 kommentarer

 • Kamilla

  Hvad endte i så med at give ham i gave?
  Totalt fed måde i har holdt konfirmation by the Way, så fedt med aktiviteterne, 👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Kamilla,

   Tusind tak. Vi og ikke mindst Julius er også så glade for måden vi endte med at holde det på.
   Jeg har planlagt et indlæg for sig, med hvad vi gav ham i gave. Det fortjener det næsten 😉

   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Okay, det vil jeg glæde mig til at læse. Dejligt at han havde en perfekt dag, det er trods alt det vigtigste 😀 der er godt nok 4 år til min den første skal konfirmeres, men vil da helt sikkert skrive nogle af jeres ide’er bag øret, vi vil også generelt gerne det sker lidt frem for ja sidde ved bordet-suppe-steg og is galant 😀
   Tak for en god blog 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julius' konfirmation - Del 2 // En anderledes konfirmationsfest