Julius' konfirmation - Fest i konfirmandens ånd - Del. 1

Julius’ konfirmation – Del 2 // En anderledes konfirmationsfest

Indeholder Reklame

Deltafun har sponsoreret promillebriller,
heste og sumodragter i dette indlæg.

Anderledes konfirmationsfestBillede taget af Bagger Photography

→ LÆS OGSÅ: JULIUS’ KONFIRMATION – FEST I KONFIRMANDENS ÅND – DEL. 1

En anderledes konfirmationsfest

Helt fra vi begyndte at tale med Julius, om hans konfirmation og hvordan han evt. ønskede en fest gav han udtryk for at han ikke ønskede en “suppe, steg og is fest”. Han ønskede en anderledes konfirmationsfest og, at det blev en fest, hvor man ikke bare sad. Vi skulle ud at lave ting….. (hans egne ord).
Og derfra gik vores hjerne egentlig i fuld gang med at planlægge hvad det så kunne være, selvfølgelig i samarbejde med konfirmanden. For hvordan laver man lige en anderledes konfirmationsfest i konfirmandens ånd?

Jo mere vi kom frem med planlægningen, jo mere tog det om sig 😉 Vi havde ting som rundbold, kongespil, crocket osv. i tankerne. Det var bare som om det ikke helt var nok. Vi manglede ligesom et eller andet, sådan et eller andet mere specielt. Og derfra skal jeg da så lige love for, at vi gik i selvsving 😉
Jeg fik nemlig kontakt med Deltafun, som er et event firma der lejer udstyr til events. Det var simpelthen så perfekt, og nu tog Julius’ anderledes konfirmationsfest for alvor form.

Anderledes konfirmationsfest

Rundbold

Midt i festen, sådan ca. efter anden omgang hovedret, der satte vi legene igang. Jeg gik ind og skiftede den flotte gule kjole ud med sportstøj. Da jeg var omklædt gik jeg retur i festteltet, og proklamerede at nu skulle vi ellers konkurrere. Og så skal jeg lige love for at det fik konkurrence mennesket op i vores gæster.
I vores invitationer havde vi meddelt at folk skulle have tøj på, de kunne røre sig i samt behageligt fodtøj.

→ SE VORES INVITATIONER HER:KONFIRMATION – INVITATION / SÅDAN SER VORES UD.

Mit tøjskifte havde vist været lidt for voldsomt, for nu endte det meste af selskabet i mit og Hr. mands klædeskab hvor vi ellers fandt sportstøj til de fleste.
For os, var det simpelthen så fedt at se hvor meget folk gik op i det. For ærligt, så havde vi været i tvivl om vores gæster ville finde det ligeså sjovt som os. Men det skal jeg da lige love for at de gjorde.

Vi startede ud med en omgang rundbold, som konfirmanden satte i gang.

Anderledes konfirmationsfest

Hr. Mand valgte lige at sætte lidt ekstra krydderi på kampen, iført sumodragt fra Deltafun. Det var simpelthen så sjovt, både ude i marken hvor han nemmere blev ramt af bolden og i den grad også når han var inde med sit hold og skulle løbe fra kegle til kegle.

Anderledes konfirmationsfest

Anderledes konfirmationsfest

Unge som gamle, tykke som tynde gav den fuld gas med rundbold. Havde vi haft tiden, så tror jeg simpelthen vi kunne have fortsat i en uendelighed.

Anderledes konfirmationsfest

Store og brede smil, hele vejen rundt. Det ene hold var vist dog, på trods af lodtrækning med holdene, sådan rimelig overlegne 😉

Promille ridning

Efter en god omgang rundbold, gik legene videre med stafet. Men ikke bare en hvilken som helst stafet ;0)
Her taler vi simpelthen om promille ridnings stafet.

Deltafun havde sponsoreret et par “hoppe-ponyer”, som pustes op og promillebriller.
Udstyret med hver sin pony og et par promillebriller, galt det om at hver deltager på hvert hold tog sig en tur op og ned ad banen i fuld galop.
Sjældent har jeg grint SÅ meget, og igen så gik vores gæster bare all-in til stor glæde for Julius.

Anderledes konfirmationsfest

Anderledes konfirmationsfest

Julius og Hr. mand lagde ud. Her var Julius total overlegen og indhentede hurtigt sin far. På det sidste billede lige herover, kan man se rumpen på Hr. Mands hest. Promille ridning, det er vist ikke hans stærkeste side 😉

Anderledes konfirmationsfest

Anderledes konfirmationsfest

Lucas i fuld galop, og et lille styrt.
Det var ikke helt nemt, men virkelig sjovt.

Anderledes konfirmationsfest

Anderledes konfirmationsfest

Anderledes konfirmationsfest

Anderledes konfirmationsfest

Anderledes konfirmationsfest

Alle kæmpede virkelig en brag kamp med stafetten. Igen så tror jeg vi kunne have blevet ved og ved. Man behøver ikke promille brillerne for at lave Ponyræs, men det gav altså lige det hele lidt ekstra.
Både promillebriller og de oppustelige ponyer kan lejes hos DeltaFun.

Anderledes konfirmationsfest

Efter kampene, pakkede vi sammen og gik i nogenlunde samlet flot retur til festen. Her ventede endnu flere spændende aktiviteter, så legene var slet ikke slut, selvom mange måske åndede lettet op.

→ LÆS OGSÅ: JULIUS’ KONFIRMATION – FEST I KONFIRMANDENS ÅND – DEL. 1

Læs med igen i morgen, hvor jeg håber at have næsten indlæg klar til jer med billeder og beskrivelse af sidste del af festen.

 

Alt udstyr fra Deltafun i dette indlæg, er sponsoreret. Det vil sige vi har fået stillet udstyr til rådighed, fra firmaet og altså ikke betalt for at leje det. Ord og holdninger er 100% mine egne, og Deltafun har på ingen måder påvirket min beskrivelse af deres udstyr i dette indlæg.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julius' konfirmation - Fest i konfirmandens ånd - Del. 1