Outfit til konfirmation - Mulighed 2 // Kjole fra Lollys Laundry

Julius’ konfirmation – Fest i konfirmandens ånd – Del. 1

Indeholder Reklame

Bordkort fra ByRavn er sponsoreret

Konfirmationsfest

Bum, så gik der lige en uges stilhed herinde.
Vi har simpelthen haft den bedste konfirmationsfest for Julius sidste fredag. Derfor har vi lidt af “post-konfirmations-syndrom” siden den store dag tror jeg.

Det var simpelthen den bedste dag, og alt gik bedre end vi nogensinde havde turde håbe på. Dagen efter spurgte vi Julius om hvad han ville have gjort anderledes, hvis han skulle gøre det hele igen. Mega tarveligt spørgsmål – I know, for vi skal jo ikke gøre det om. Men hans svar gjorde mig simpelthen så glad. Hans svar var absolut intet ville han lave om. Dagen havde været præcis som han havde ønsket den skulle være.

→ LÆS OGSÅ: KONFIRMATION TJEKLISTE – HVAD SKAL MAN HAVE STYR PÅ?

Sådan holdt vi Julius’ konfirmationsfest

Konfirmationsfest

Julius klædt i Cost:Bart fra top til tå. De har alle dage haft den fedeste konfirmations kollektion, og det var lige med nød og næppe at Julius stadig kunne være i deres tøj.
Han havde valgt et super flot blåt jakkesæt, med lyseblå skjorte, sort slips og pæne sorte sko fra Lloyd.

Konfirmationsfest

De helt store smil var fremme, efter seancen i kirken var overstået. Som I kan se valgte jeg den gule kjole fra Lolly’s Laundry. Tusind tak for alle jeres tilbagemeldinger. Det der gjorde udslaget, var et par kommentarer om at jeg med det andet sæt, ville stjæle opmærksomheden på dagen. Det slog mig, at ja det ville jeg måske gøre med så vovet et sæt.
Jeg var og er så glad for at jeg endte i kjolen.

→ LÆS OGSÅ: OUTFIT TIL KONFIRMATION – MULIGHED 2 // KJOLE FRA LOLLYS LAUNDRY

Konfirmations kørsel

Konfirmationsfest

Min storebror hentede Julius på hans super sprøde Harley Davidson. Noget Julius selv havde spurgt min bror om han ville, og jeg er så glad for at det var lige præcis ham der hentede ham fra kirken. Billedet her er et af mine favorit billeder fra dagen skudt af Bagger Photography <3
Det er så dejligt et minde, med to så vigtige personer i mit liv at have den oplevelse sammen.

Konfirmationsfest

Borddækningen, men servietter som min mor havde foldet. Alt holdt i sort og grønt, efter konfirmandens ønske. Læg lige mærke til de super fine bordkort som vi havde fået lavet i samarbejde med ByRavn. Hver gæst fik en personlig nøglering med deres navn indgraveret.

Konfirmationsfest

På vores terrasse havde vi opstillet en sømblok, til stor glæde for unge som gamle. I det hele taget havde vi planlagt en del aktiviteter i løbet af dagen. Det skal jeg nok komme meget mere ind på i næste indlæg.

Festtelt til konfirmation

Konfirmationsfest

Vi holdt festen i vores have, i et dertil lejet festtelt fra Hr. Dalsgaard. Vi havde lejet telt, borde, stole, service, lyskæder, sømblok, ekstra køleskab og sågar slushice maskine. Hr. Dalsgaard kom et par dage før og slog teltet op. Dagen efter konfirmationen kom de og tog det hele ned igen. Det var simpelthen så nemt, og noget jeg sagtens kunne forestille mig at gøre igen.

Konfirmationsfest

Konfirmationsfest

Maden havde vi også betalt os fra ;0)
Gæsterne var inviteret til kl. 13 og vi gik til bords omkring kl. 14.30. Det var lidt senere end vi lige først havde regnet med, men gjorde ikke spor. Maden havde en af vores venner stået for, som er helt fantastisk til det der med at lave mad. Vi fik simpelthen så meget ros for maden.
Dertil havde vi hyret 2 serverings piger til at hjælpe til i køkkenet.

Gaver til konfirmanden

Konfirmationsfest

Konfirmationsfest

Julius havde primært ønsket sig penge, og folk havde været virkelig kreative.
Af både farmor og mormor, fik Julius en erindringsbog med minder og billeder fra deres liv. En bog jeg vist i sin tid har givet til dem begge, fordi jeg synes det er så vigtigt at have deres historier og erindringer. Jeg er dybt begejstret for hvordan de begge havde taget den opgave til sig, og lavet de fineste erindringsbøger. Det er den her fine bog: “Til mit barnebarn” af  Christina Hauberg Rasmussen.

Vores tale til konfirmanden

Konfirmationsfest

Konfirmationsfest

Talen fra mor og far <3 Lidt skeptisk Julius 🙂
Vi holdt en tale for ham, hvor vi skiftevis bød ind med små erindringer op igennem hans barndom. Dertil indlagte sketch’s, hvor der også blev taget lidt pis på den unge mand. På den gode måde, synes vi selv.

Konfirmationsfest

Vores gave til Julius, fik han overrakt i forbindelse med vores tale.
Jeg skal nok komme meget mere ind på, hvad vi endte med at give ham. Tusind tak for alle jeres input i den forbindelse.

→ LÆS OGSÅ: KONFIRMATION – GAVER….. HVAD GIVER MAN SIT EGET BARN I KONFIRMATIONSGAVE?

Konfirmationsfest

Matchende hund og sko 😉 Julius’ konfirmationsfest blev jo holdt hjemme i vores egen have, og hundene var således tilstede under hele dagen. For at være ærlig havde vi faktisk lidt glemt at arrangere hvor de skulle være. Så dagen før måtte vi indse at festen måtte holdes med dem omkring.
Det gik super fint og som I kan se så blendede de naturligt ind i selskabet 😉

Konfirmationsfest

Igen en hund (her er det Walther) der lige får sneget sig til et lille kæl fra konfirmanden.

Konfirmationsfest

Sømblok, mor og Lucas in action. Det var virkelig genial underholdning.
Vi havde lejet sømblok igennem Hr. Dalsgaard, som også leverede søm og hammer.

Bedste billede fra dagen

Konfirmationsfest

Et af mine absolutte favorit billeder fra dagen. Mine 3 yndlingsdrenge.
Julius og Lucas, sammen med deres fætter, min nevø og gud”barn”. Min søsters søn, som i den grad har en helt speciel plads i mit hjerte.

Konfirmations Fotograf

På dagen havde vi hyret en fotograf, som altså har taget de fleste af billederne her i dette indlæg. Bagger Photography var med fra vi var i kirken, og til den første del af Julius’ konfirmationsfest. Selvom det koster lidt at gøre brug af en professionel fotograf, så er jeg simpelthen SÅ glad for at vi brugte pengene på det.
Derfor har vi også allerede booket Bagger Photography til næste konfirmation, selvom der altså er 3 år til 😉 Det betyder meget at man har en fotograf man stoler på tager nogle gode billeder, og det ved jeg med Cilie. Jeg føler virkelig at hun har fanget så mange helt unikke øjeblikke igennem linsen, som jeg slet ikke selv ville have været i stand til.

Konfirmationsfest Del. 2

Efter hovedretten tog konfirmationsfesten en drejning, som vores gæster vist også blev ret overrasket over. For at sige det som det er, så endte vi alle sammen i vores klædeskab, hvor festtøjet blev skiftet ud, for nu skulle der ske ting og sager. Læs med igen i morgen, hvor jeg håber på at have næste indlæg klar til jer 😉
I kan godt glæde jer…….

1 kommentar

  • Dorthe

    Kan du løfte sløret for hvad i fik, min datter synes det ser lækkert ud og skal konfirmeres om 1 år

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit til konfirmation - Mulighed 2 // Kjole fra Lollys Laundry