Om halvanden år, så flytter han hjemmefra.....

Insta inspiration #1

Insta inspiration

Jeg er en “sucker” for sociale medier og specielt instagram er jeg tosset med. I virkeligheden bruger jeg nok lidt for meget tid på at “stalke” rundt på instagram, hvor jeg elsker at få inspiration i de små visuelle kvadrater. Når noget af det jeg støder på er ekstra godt, så trykker jeg på den lille “gemt” knap. Så kan jeg altid finde inspirationen frem igen.
Nu tænkte jeg, at jeg ville dele de sidste nye opslag fra min insta inspiration, med jer.

→ LÆS OGSÅ: INSTAGRAM – HVAD GÅR I GLIP AF?

Insta inspiration

1: @By Malene Birger.

Virkelig fine striber fra By Malene Birgers nye kollektion. Elsker den sorte smalle stribe der skiller det hvide og blå fra hinanden.
Kjolen som vises på billedet kan bl.a. købes her: By Malene Birger Eurone dress. Men da jeg skulle finde den, faldt jeg også lige for disse fine bukser. AVS de er pæne 🙂

2: @lulu_copenhagen

Fineste smykker fra lulu Copenhagen, som jeg simpelthen snart er nødt til at eje noget fra. De her små simple øreringe giver mig lyst til at få flere huller i ørene, så jeg kan kombinere flere af dem samtidig. Tjek deres profil ud, de laver også virkelig fine fingerringe og halssmykker.

3: @josefinenocera

Jeg har jo altså en svaghed for børnetøj og det vil jeg nok altid have. Josefine Nocera som er svensk og blogger LIGE HER har de skønneste billeder og det her billede er da noget af det sødeste jeg længe har set. Havde man dog bare en lille baby……
Dragten på billedet er fra mærket LALA og kan bl.a. købes hos Mini Copenhagen.

4: @miriampoulsen

Miriam blogger på Miriamsblog.dk og jeg er vild med hende. Jeg er først lige begyndt at følge hende, efter jeg mødte hende til et event for Hayu for lidt over 1 måned siden. Hun er så skøn, lige til, og så er hendes instastories så meget værd at se.
Den anden dag postede hun det her billede på sin instagram og jeg er VILD med det. Tjek det her og læs hendes tekst til billedet. Det er SÅ vigtigt!
Kan varmt anbefale jer at følge hende 😉

5: @joandjudy

Jo & Jody laver de fineste kalendere og notesbøger. Sådan noget jeg aldrig får brugt og alligevel ikke kan lade være med at købe….
Billedet her får mine drømme om mit eget kontor herhjemme til at blomstrer. Lige nu har vi et fælleskontor hvor drengene også sidder og “gamer”. Vi har planer om at lave en mindre ombygning af det sidste i huset vi snart kan gøre noget ved. Det vil medfører at jeg får mit eget lille kontor, og drengene får hver deres lidt større værelse. De værelser de har nu er mikroskopisk små.
Mit eget lille fine kontor, må meget gerne ende med at se sådan her ud.

6: @ganni 

Jeg er helt tosset vild med den her kjole fra Ganni. Specielt som farven ser ud på det her billede, hvorimod jeg bliver lidt i tvivl når jeg ser den her. Er der nogen der har set den i virkeligheden?
Den findes også i blå LIGE HER, og den er måske heller ikke helt tosset? Er bare mest til den bordeaux/røde udgave……

7: @JaneKoenig

Jeg har længe været vild med “Horn” øreringene fra Jane Kønig og det her billede fik mig til at drømme om dem igen. Endnu en god grund til at få flere huller i ørerne…….

8: @secondfemale

Klart en af mine yndlingsmærker. De har som regel så meget fint i kollektionerne og så har de op i str. XL som er et must for mig.
Jeg er vild med kombinationen her på billedet med de her bukser og den her kimono.

9: @neo_noir

Igen et mærke jeg personligt er ret glad for; Neo Noir. Og igen lidt stribet inspiration 😉 Mærket er tilmed på udsalg LIGE HER, med optil 80% rabat !!!

 

Håber I kunne lide min lille insta inspiration her? Et indlæg som jeg håber kan blive et løbende indslag når jeg har ny insta inspiration. Hvis I får lyst til at følge mig, så kan I finde min profil på instagram under @pforpernille.dk 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om halvanden år, så flytter han hjemmefra.....