Koldhævede boller - Nemme og virkelig lækre.

Kaktus krukke – Opbevaring med kant

Indlægget indeholder Reklame

 Reklame for Jotex

180227-jotex-krukke1

Min nye kaktus krukke

Ja egentlig er det jo ikke en kaktus krukke, men det har vi altså døbt den herhjemme. Den er lidt speciel, og skiller sig lidt ud fra hvad jeg ellers har haft af forskellige opbevaringsløsninger. Men jeg synes den giver kant til vores ellers rent stringente stil herhjemme, og ikke mindst kontrast.

Krukken hedder YAVA og er fra Jotex, som er et nyt fedt site med inspiration til din bolig.
Krukken fås også i en mindre udgave LIGE HER, og i andre farver som f.eks. denne hvide udgave.

Den store udgave koster 299 kr. og den lille 199 kr.

180227-jotex-krukke4

Hvad gemmer der sig i min JAVA krukke

Jeg har haft min nye krukke i noget tid nu, og faktisk været lidt i tvivl hvor jeg skulle stille den og ikke mindst hvad jeg skulle putte i den.
Løsningen er jeg blevet ret glad for 🙂

Jeg har nemlig brugt krukken til opbevaring af alle mine mange MAC læbestifter. Ubestridt de bedste læbestifter i verden, og jeg elskede dem allerede inden jeg begyndte at arbejde for brandet. Nu har de så fået det perfekte sted at bo, i YAVA krukken fra Jotex.

→ LÆS OGSÅ:DER ER NOGET JEG IKKE HAR FORTALT….

Nu skal jeg så bare have fundet en løsning på vores badeværelse, hvor jeg altid lægger min makeup. Vi har ligesom ikke nogen dekorativ plads, hvor jeg synes krukken kan stå. Jeg tænker måske noget ala den her – KLIK. På den ville jeg også have plads til lidt andre personlige ting, og måske en lille YAVA krukke i samme farve.

180227-jotex-krukke2

180227-jotex-krukke3

Og der er faktisk plads til at min samling den kan vokse lidt endnu 😉 Mine favoritter er primært i de nude nuancer, men jeg kan sagtens bruge flere varianter end jeg allerede har.

Hvad ville du bruge YAVA krukken til, hvis den stor hjemme ved dig?

180227-jotex-krukke5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede boller - Nemme og virkelig lækre.