Måske skulle man flytte til Jylland?

De 3 mest læste i oktober….

Billede fra Pexels

BUM, så gik Oktober også og jeg har igen dykket lidt ned I hvad I har læst mest om herinde. Sjovt nok, så er det absolut mest læste indlæg i denne måned et æld-gammelt indlæg fra dengang jeg primært bloggede om børnetøj. Det er lidt sjovt at se, hvordan det stadig kan være aktuelt.

1. Flyverdragt og vinterstøvler – Hvornår?

Måske er mange af jer ved at finde ungernes vinterovertøj frem? Ihvertfald så er det absolut mest læste indlæg i oktober det her indlæg om hvornår man bør tage flyverdragter og vinterstøvler i brug 😉 Et indlæg jeg skrev helt tilbage i 2012, men tilsyneladende ret så aktuelt stadig.

Og tjek så lige de søde små børn der er billede af i indlægget <3
Hvor blev tiden af?

2. Nethandel kontra Fysisk retail

Mit lille opråb og rosende ord til Lars fra Footlocker, var månedens andet mest læste indlæg. Det var nemlig ikke bare historien om et par sko 😉

Læs indlægget LIGE HER.

Hvad gør at I handler hos netbutikker eller fysiske butikker? Tænker I over det eller er det mest bare en vanesag?
Det er naturligt et emne der interessere mig rigtig meget.

Har du fundet et nyt job?

Igen igen, så er der stor interesse i min jobsituation 🙂 Tredje mest læste indlæg i oktober er således indlægget LIGE HER.

Og nej, jeg har desværre STADIG ikke fundet mit næste job. Jeg er langsomt ved at finde ind til kernen af hvad jeg rigtig gerne vil arbejde med og for, så optimismen er stadig forholdsvis stor.
Jeg har aldrig været god til at gå hjemme, men det føler jeg faktisk måske endelig jeg er blevet. Lige nu nyder jeg ihvertfald den ekstra tid og jeg er på ingen måde desperat endnu. Det rigtige skal nok komme, og det er vigtigere for mig end nogensinde at jeg ikke får kastet mig hovedkuls ud i noget.

Lige nu arbejder jeg faktisk på højtryk på en lille overraskelse herinde på bloggen. Der kommer nemlig meget snart til at ske spændende ting og sager 😉

Har I mon læst alle ovenstående indlæg?
Ellers har I en oplagt chance nu, mens I venter på min overraskelse ;0)

God dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske skulle man flytte til Jylland?