Vores hotel i London - Bermondsey Square Hotel

Italian Dining Week 2017

Italian Dining week

Vidste I, at der i denne uge er Italian Dining week? Jeg har personligt aldrig hørt om konceptet før, men var så heldig, at min gode veninde havde ;0)
Så I går var vi inviteret med ud at spise, og de havde sørget for 4 billetter til Spuntino på Vesterbrograde.

Det var meget meget lækkert, så derfor tænkte jeg da lige, at jeg ville tippe jer om det ;0)

Italian Dining Week 2017

Man booker billetter inde på hjemmesiden HER og kan vælge mellem en masse forskellige italienske restauranter. Der er restauranter rundt omkring i det meste af Danmark. Menuen er bestemt på forhånd. Prisen er fast på 225 kr. pr. person for en 4 retters menu. Flere af stederne er det muligt at få vinmenu med til.

LÆS OGSÅ: “Vores hotel i London”

Italian Dining weekItalian Dining weekMenuen på Spuntino til Italian Dining Week 2017

Italian Dining Week på Spuntino

Menuen på Spuntino var bestemt at anbefale, men der er også en masse andre lækre restauranter der stadig har ledige billetter. Tjek restauranterne ud LIGE HER.
Så hvis I nu har fået afsat børnene her i efterårsferien, så var det måske en ide at tage din bedre halvdel med en tur ud at spise? Eller måske tage din kollega under armen og gå ud og spise en lækker italiensk frokost? Det kan man nemlig også via Italian Dining week.

Italian Dining week kører hele uge 42, og altså også lørdag og søndag. Prisen er fast på alle restauranterne, men den enkelte restaurant har selv sammensat en menu. Så menuerne er altså forskellige fra restaurant til restaurant. Der kan både bookes til frokost eller aften.

Det er ihvertfald en super god måde at prøve noget nyt af. Både med valg af restaurant, men også med valg af menu. Hvem ved måske får man prøvet noget man ellers ikke havde ;0)

Desuden kan man hvis man er interesseret i de her events, “like” Dining Week på Facebook. Så bliver man helt automatisk opdateret på kommende Dining Weeks.

Italian Dining week

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hotel i London - Bermondsey Square Hotel