Aktiv efterårsferie på Vejstrup

Vores hotel i London – Bermondsey Square Hotel

Indeholder Reklame

Indeholder Affiliate links som er angivet med *

Bermondsey Square HotelBermondsey Square Hotel

Bermondsey Square Hotel – London

Jeg lovede jo faktisk i det her indlæg tilbage i september at give en tilbagemelding på Bermondsey Square Hotel. Det var det hotel vi boede på i London og som vi havde booket igennem Secret Escapes.

Det er første gang vi har booket hotel igennem Secret Escapes* og jeg var i forvejen en anelse skeptisk. Det med, at man kan spare optil 70% og, at det skulle være SÅ meget billigere end alle andre steder var jeg faktisk lidt i tvivl om.

LÆS OGSÅ: “London Baby ! Storbyferie med Secret Escapes”

Bermondsey Square Hotel

Jeg har efterhånden været i London en del gange og jeg må altså tilstå, at jeg aldrig før har boet på så lækkert et hotel i London som på Bermondsey Square Hotel. Så jeg bider ordene lidt i mig igen og kunne sagtens forestille mig at booke igennem Secret Escapes en anden gang.

Området omkring Bermondsey Square Hotel

Hotellet lå i et af vores absolutte favorit områder i London omkring Tower Bridge. Den nærmeste undergrundsstation lå dog omkring 700 m. fra hotellet, men det var nu ganske fint for os. Det havde vi været lidt bekymret for inden vi tog hjemmefra, men det viste sig at fungere ganske fint.
Mange gange gik vi faktisk alligevel blot ned til Tower Bridge og så ellers langs Themsen. Det er en fantastisk rute at gå, med en masse at se på både gamle bygninger og nybyggeri.

LÆS OGSÅ: “London gjorde det godt”

Bermondsey Square HotelBermondsey Square HotelBermondsey Square HotelBermondsey Square HotelBermondsey Square HotelBermondsey Square HotelBermondsey Square HotelBermondsey Square Hotel

Lige ved hotellet lå Bermondsey Road, som er den hyggeligste lille gade med små restauranter, lokale butikker og kaffebarer. Allerede da vi ankom og gik op ad Bermondsey Road var vi helt solgt. Vi kom ret sent onsdag aften, så det var mørkt og alligevel var gaden bare helt igennem hyggelig.

Om lørdagen lukker gaden helt og så er der ellers marked i total engelsk stil og om aftenen når mørket falder på er der liv i barerne. Det kan virkelig anbefales at besøge Bermondsey Road hvis man er i London – også hvis man ikke lige bor i nærheden.

Bermondsey Square Hotel

Jeg kunne bestemt godt finde på at bo på Bermondsey Square hotel igen, og i den grad også at booke hotel igennem Secret Escapes*. Jeg føler på mange måder, at vi fik præcis hvad vi blev lovet igennem Secret Escapes. Billederne der blev vist af hotellet på deres side skuffede på ingen måde i virkeligheden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aktiv efterårsferie på Vejstrup