Schnoor - Fedeste drengetøjs- kollektion i efteråret 2017

Weekend med fart på…..

Vild weekend, skolelørdag og 40 års

Hold nu op, for en weekend det har været. Vi har simpelthen haft fuld tryk på, på den fede måde med masser af planer.

Idag har drengene fri for skole, så jeg hygger med dem herhjemme mens Hr. mand jo er på job. Det er altså én af de ting jeg nyder nu jeg ikke som sådan er i fast job og bare er mig selv. Godt nok er drengene efterhånden så store, så de ville sagtens kunne klare en dag alene hjemme. Ingen af dem går i institution mere, men der er alligevel bare en enorm tryghed i at vi kan være sammen.

For 2 år siden rykkede vi jo drengene fra folkeskolen og hen på en friskole. Det er det bedste vi nogensinde har gjort i deres institutions-/skoleliv. På skolen går der ca. 180 børn fra 0. – 9. klasse og begge drengene har aldrig lært så meget på så kort tid som de 2 år de har gået der. Det vildeste er, at de faktisk har færre lektioner end deres jævnaldrene i deres gamle klasser. Jeg behøver vist ikke at sige, at vi ikke er de helt store fortalere for folkeskolereformen vel?
Anyway, én gang om året, så har de skolelørdag hvor der i samme omgang er åbent hus og det var altså i lørdags. Dérfor har de altså fri i dag, på en helt almindelig mandag.

Lørdag aften stod den på vild fest for mig og Hr. mand. Vi er nået den alder hvor det nye sorte er 40-års fødselsdage. For nogle år siden var det bryllupperne, nu er det 40-års fødselsdage og snart bliver det kobberbryllupper tænker jeg :0)
Vores gode ven, blev 40 år for nogle uger siden men havde valgt ikke at fejre det. Dét kunne vi jo ikke helt acceptere, så i lørdags stod den for surprise fest for selv samme gode ven. Det blev simpelthen den fedeste fest med folk der bare var total klar og en fødselar som gav den max gas.
Så i går var det altså med en anelse ondt i håret at vi måtte se søndagen passere forbi. Men det var det hele værd ;0) Det er altså virkelig lang tid siden jeg har haft sådan en festlig aften.

Idag stod drengene og jeg tidligt op, for Lucas skulle til bøjletandlægen. Nu er Julius ved at være igennem hans forløb med bøjle, og så kan lillebror jo ligesom tage over. Det er dog uvist endnu om han skal have bøjle på, men det skulle ihvertfald undersøges idag. Derefter kørte vi til frisøren, hvor de begge blev klippet.
Resten af dagen står på ren hygge, lidt arbejde, vasketøj og så skal vi vist lave græskarmænd. Senere har jeg en kaffeaftale med en veninde.
Jow jow – livet uden fast job kan faktisk være enormt givende og det er jeg langsomt ved at forstå. Jeg er blevet ret god til To Do lister, hvor jeg hver dag har en række punkter der skal nåes. Indtil nu har jeg ikke kedet mig. Men jeg har jo også en del selvstændige aktiviteter som konsulent/freelance og så har jeg bloggen her.

Rigtig dejlig mandag til jer alle og tak fordi I læser med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Schnoor - Fedeste drengetøjs- kollektion i efteråret 2017