London Baby ! Storbyferie med Secret Escapes

London gjorde det godt !

170919 - London gjorde det godt170919 - London gjorde det godt2170919 - London gjorde det godt3

Storbyferie i London

London skulle vise sig at være lige præcis det jeg havde allermest brug for lige pt. Rejsen var faktisk planlagt for ca. et halvt år siden og altså længe inden jeg vidste, at jeg her og nu ville stå uden fast job. Men man må sige, at timingen var rigtig rigtig god og, at turen bare generelt var præcis det vi havde brug for.
Jeg havde helt glemt hvor fantastisk en by London er og på mange måde var det både et glædeligt gensyn, men også endnu en øjenåbner.

Selvom vi fredag morgen vågnede til nyheden om terror i undergrunden, og dertil medfølgende beskeder og henvendelser hjemmefra for at sikre, at vi var okay, så fik vi ro i sindet og følte os ok sikre i London. Omend det hele fik lidt et andet perspektiv når man tog ned i undergrunden, så lod vi os ikke skræmme.
Efter hændelsen ved Parsons Green, så så vi politi og vagter overalt hvilket gjorde os mere trygge ved situationen. Men alligevel gik vi nok lige lidt mere end vi ellers ville have gjort, for kunne vi undgå undergrunden så gjorde vi det altså.

170919 - London gjorde det godt1170919 - London gjorde det godt4170919 - London gjorde det godt7

Hotellet som jeg skrev om i mit forrige indlæg, levede fuldt ud op til forventningerne og området var helt perfekt for os.
Vi boede ved Bermondsey, tæt ved Tower Bridge og The Shard. Godt nok forholdsvis pæn afstand fra nærmeste undergrundsstation, men virkelig tæt på nogle af vores yndlingssteder i London og tæt på Themsen og Tower Bridge.

Vi kom hjem søndag aften, og hverdagen er for længst i gang igen. Men jeg er stadig høj over London og oplevelsen af byen. På en eller anden måde har jeg ikke helt fået nok, så måske kan jeg genleve det lidt ved at fortælle om vores gode oplevelser herinde. Så hvis der er noget I kunne tænke jer at høre mere om, så skriv endelig en kommentar herunder ;0) Så vil jeg tage det med i mine kommende indlæg om London og generelt vores oplevelser i byen.
Ville ønske jeg kunne rejse meget mere, dét er virkelig noget af det bedste jeg ved.

170919 - London gjorde det godt5170919 - London gjorde det godt6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London Baby ! Storbyferie med Secret Escapes