25% på make-up fra bl.a. MAC, NYX, Tromborg og Youngblood !!!

London Baby ! Storbyferie med Secret Escapes

Indeholder Reklame

Affiliate links

Secret escapes

Workout wednesday er aflyst, for Hr. mand og jeg drager mod London istedet.
Jeg husker det som var det i går, at vi var afsted sidst, men da jeg skulle finde indlægget tilbage fra sidste tur gik det op for mig, at det er intet mindre end 5 år siden vi var der sidst !!! FEM ÅR. PUF.
Vi var ellers så gode til at tage på “kæreste-ferier” bare os to uden børn, men det er bare endnu én af de ting der virkelig er en øjenåbner for mig i forhold til alt det her med at finde “life-balance” igen. Der var simpelthen bare gået for meget hamsterhjul i den på mange måder og mere end jeg egentlig havde opfattet da hjulet først var i fart.

Det er jo ikke fordi vi ikke har holdt ferier og også nydt livet i de 5 år, men vi har også bare haft travlt med SÅ meget andet hen ad vejen og primært holdt ferie som familie når vi endelig kunne trække stikket.

Secret escapesLondon 2012 – Utroligt hvad der sker på 5 år :0)

Spar optil 70% med Secret escapes

I år har vi booket hotel med Secret Escapes og glæder og helt vildt til at bo i et af vores yndlingsområder i London, nemlig nær Tower bridge. Vi skal bo på det her hotel , som jeg forøvrigt ikke kender. Sidste gang boede vi på det her hotel i Kensington.
Det er første gang vi prøver at booke med Secret Escapes, men det virker til at man får lidt mere for pengene – og det kan vi jo godt lide :0)
Det er egentlig ikke fordi vi har tænkt os at skulle særlig meget andet end at have et sted at overnatte, for ellers skal vi primært bare rundt og opleve London og alt hvad den byder på. Men jeg har bare en eller anden tryghed i at have en lækker og skøn base at vende retur til efter en lang dag med mange km i benene.
Da vi skulle booke hotel, havde secret escapes faktisk flere hoteller i London som vi overvejede, så jeg kan indtil nu varmt anbefale at tjekke deres udvalg ud af luksus hoteller inden man evt. booker igennem andre portaler. Udvalget skifter hele tiden, da secret escapes hele tiden opdatere udvalget med håndplukkede luksushoteller rundt omkring i verden til besparelser på op til 70%. Luksushotellerne ligger simpelthen deres ledige værelser på secret escapes for at undgå at have tomme værelser.
Jeg skal nok opdatere når vi kommer derhen, om hotellet nu er også er som forventet. Det er måske lidt farligt, for som I kan høre har jeg ret høje forventninger til det :0)

Har I mon ellers nogle gode råd til hvad vi skal opleve i London?
Vi har 4 hele dage i byen ;0)

1 kommentar

  • Lene Beyer

    I skal helt klart se en musical – jeg kan anbefale Aladdin som jeg så i sidste uge. Reklameskiltene på Piccadilly Circus er under renovering – så spring det “must” over

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på make-up fra bl.a. MAC, NYX, Tromborg og Youngblood !!!