Workout wednesday - Bodylab BCAA

Hvad der sker på 2 år…

Hvis man er mor til nogen, så ved man at tiden går ualmindelig hurtigt. Det er nærmest en kliche og jeg kan skræmme jer yderligere med, at det bestemt ikke går mindre hurtigt når barnet bliver ældre.
Når barnet er lille er det vildt så hurtigt det som helt spæd bare vokser i løbet af de første uger og måneder. Så kommer øjenkontakten, smilet, så vender de sig, møver sig frem, kravler, går og inden man får set sig om er barnet i skole.

Når først barnet når skolealderen sker der noget helt magisk. Tiden sætter yderligere lige en speeder i bund og barnet er pludselig det her meget selvstændige væsen. Derfra er der kun én vej og det er fremad – i fuld fart.

Tiden – Hvem bliver ved at stjæle den?

En af mine yndlings app’s er timehop, og den anden dag dukkede der et 2 år gammelt billede op af Julius på præcis samme dag for 2 år siden hvor vi også var til bøjletandlæge.

Tiden

Okay – nu er det så bare lige jeg spørger: “Hvem fanden er det der bliver ved med at stjæle tiden?”

Det gode ved det er, at Julius nu er i slutløbet med bøjlen og forhåbentlig inden konfirmationen næste år kan se frem til at få den helt af.
13 år lige om lidt og allerede en ung fyr på højde med sin mor og med større fødder end både mor og far……

Små børn små problemer……
Store børn store problemer……

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout wednesday - Bodylab BCAA