Opfølgning på det med kropsidealer

Efter et halvt års brug af Lactoclear

Indeholder Reklame

Ambassadør samarbejde

Lactoclear

For ca. et halvt års tid siden, kastede teenageren i huset sig ud i at prøve at komme sine bumser og generelt urene hud til livs. I kan se vores før billeder i dette indlæg.

Først og fremmest så kæmpe applaus til ham. Jeg synes simpelthen det er så sejt, at han stiller sig op her på bloggen og har indvilliget i at vise sine før og efter billeder frem af noget man i bund og grund ikke er pisse stolt af og bare generelt synes er lidt pinligt.
Og så midt i hans teenageår. Jeg synes han er pisse sej, og hvor ville jeg ønske jeg havde haft hans mod da jeg var 13 år.
Jeg håber hans mod til at vise det frem her på bloggen, kan inspirere andre derude til også at hjælpe jeres teenagere med at afhjælpe problemet med uren hud.

Vores erfaringer med Lactoclear

? Tjek Julius’ før billeder LIGE HER

Og sådan ser Julius ud i dag:

Lactoclear

Vi har som sagt brugt de 3 produkter fra Lactoclear i omkring et halvt år nu. Vi har med en teenager at gøre her, og det betyder altså at det tog noget tid at indføre rutinen for alvor. Han glemte det simpelthen.
Så selvom han selv havde ønsket at komme den urene hud til livs, så var vi nødt til at skubbe lidt på og minde ham om at huden altså skulle behandles både morgen og aften.

Skrub cremen skal jeg ærligt indrømme stadig ikke er en fast rutine, men ansigtsvask både morgen og aften kører nu nogenlunde. Efter Lactoclear ansigtsvasken smører Julius om dagen med Lactoclear ansigtscremen og om aftenen smører han med Clindoxyl (50 mg/g + 10mg/g gel).
Hans akne var på stadiet til at blive virkelig slemt og da hans far havde virkelig svær akne i hans teenageår, så fik vi udskrevet Clindoxyl nogenlunde samtidig med, at vi startede op med Lactoclear.

Efter noget tid med Clindoxyl så det dog ikke ud til at virke og som lægen sagde, så var det lidt sværere med drenge når man skulle bekæmpe den urene hud. Pigerne kunne man som regel “bare” give p-piller, men det kan man jo ikke til drengene ;0) Så vi fik faktisk en henvisning til en hudlæge/dermatolog.

LactoclearLactoclear

Vi har dog aldrig fået gjort brug af den henvisning, for pludselig var det som om der skete noget med hans hud. Den begyndte langsomt at blive pænere.

Som enhver anden teenager så elsker Julius usunde ting som chokolade, mayonnaise, pizza, burgere, pomfrites, sodavand og det der ligner. Noget jeg ikke tænker umiddelbart gavner bekæmpelsen af den urene hud. Men vi er ikke nået dertil hvor det som sådan bliver begrænset for ham. Vi spiser generelt sundt i huset, og ovenstående ting flyder på ingen måder i rå mængder.

Så alt i alt så er vi altså yderst tilfredse med Lactoclear og de resultater Julius har opnået med jævnlig brug af produkterne. Det kræver bare lidt af teenageforældrene, som dagligt lige skal minde teenageren om det ;0) Vi har tydeligt kunne se, når Julius har glemt at bruge produkterne og der går ikke lang tid før hans hud slår ud og ser slemmere ud end når han husker at bruge dem. Derudover så kræver det altså, at man har lidt god tålmodighed. Ovenstående resultat er efter et halvt års brug af produkterne fra Lactoclear.

Selve dagcremen, bruger jeg faktisk selv som natcreme. Men mere om det en anden dag ;0)

 

Produkterne fra Lactoclear er modtaget til test og vi er efterfølgende blevet så glade for dem at vi har sagt ja til et ambassadør samarbejde.

1 kommentar

 • Line J. Elley

  Hej Pernille.
  Hils teenageren og sig at han er sej! Tak for tippet, jeg har netop bestilt et prøvesæt til husets teenager, som heldigvis også er med på at ‘gøre noget’.
  Nu håber vi så på samme resultat 🙂
  God weekend.
  Mange hilsner
  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfølgning på det med kropsidealer