Efterskole - Så er Julius afleveret.....

Minimalistisk livsstil – Jeg sælger ud…..

En del af hele den her situation jeg står i lige nu, uden fast job er, at jeg ønsker at skære ned på mit forbrug og leve mere minimalistisk. Det går ikke helt så godt hvis jeg selv skal sige det. Jeg bliver stadig fristet udover det uendelige af lækkert tøj, som jeg har gjort det de sidste 8 år med job i nogle af de største e-commerce partnere indenfor modetøj.
På mine arbejdspladser har jeg altid sørget for at få min lyst styret ved at købe direkte hvor jeg arbejdede. Derfor har en hel ny verden åbnet sig for mig nu, og jeg er i den grad blevet fristet af at købe mit tøj alle mulige andre steder hvor jeg ikke har købt fra i mange år.

Men når nu jeg ikke helt kan styre min lyst til at købe nyt, så kan jeg da i det mindste så få sorteret ud i det jeg allerede havde. Og det har jeg altså gjort. Jeg har i den grad fået ryddet ud i mit tøjskab, og det har jeg nu lagt til salg inde i min lille salgsgruppe på Facebook.
HVIS IKKE I ER MEDLEM I GRUPPEN, SKAL I LIGE ANMODE OM MEDLEMSSKAB FØRST – LIGE HER!

Jeg er selv en str. XL, så derfor er meget af tøjet altså i den størrelse. Men der er både virkelig lækre ting, ting som aldrig har været i brug (for fanden Pernille !!!), sportstøj og så er der det som måske ikke helt er så meget værd og som jeg har sat til blot 20 kr. For hvem ved om der lige er en anden der alligevel kan få glæde af det?
Det er lidt mit håb, så hop lige ind og se om der ikke er noget du kan bruge i blandt mit overforbrug…..

Det er i selv samme gruppe jeg sælger ud af drengenes aflagte tøj, og der er faktisk også smidt lidt ny ind i mapperne.
Jeg opretter en billedmappe pr. størrelse, så det er nemt at finde frem til lige den str. man står og kan bruge.

Gruppen er hemmelig, men I skal bare anmode om medlemsskab, så godkender jeg jer og I får fri adgang.

I finder gruppen her: Pernille – Salg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterskole - Så er Julius afleveret.....