Hverdag efter ferien.... Hov hvor er du egentlig ???

Ting der gjorde mig glad i Juli….

Vupti, så gik juli sørme også.
Mig som troede at tiden bare ville gå en anelse mere langsomt uden fast job…….

Heldigvis har der været masser af ting der har gjort mig glad i juli måned :0)

Liste over ting der gjorde mig glad i juli….

→ Super baren under Vig festival :0) Det er jo sådan når vi tager på Vig festival hvert år, så indlogere vores venner sig her i vores hus. Det er simpelthen SÅ hyggeligt og vi kommer alle hjem og sover tørt og godt. Helt perfekt.
I år havde vi den vildeste bar opstillet herhjemme i vores køkken, hvor de lækreste drinks blev mixet sammen inden vi tog på festivalpladsen. Dét var virkelig topklasse.

→ Ja og så må jeg jo nævne Vig festivalen. For pokker en fest vi havde. Lidt for god måske, for jeg husker faktisk ikke meget af musikken. Vejret var også med os, for heroppe i det skønne Odsherred skinnede solen de 3 dage det stod på og kun enkelte regndryp fik vi. Det var vist virkelig heldigt taget den danske sommer sådan generelt i betragtning.

→ Hr. Mand har virkelig også gjort mig glad her i juli måned. Vi har haft den skønneste ferie, vi har grint, vi (nok primært mig) har været trist og alligevel har det nærmest alle dage været en fest. Vi har kendt hinanden så mange år, at han ubestridt må løbe med medaljen for at være allermest tålmodig med mig. Nu bliver det måske lidt for kvalmende, men dertil kan jeg så tilføre, at han faktisk har skadet min sprit nye bil……. Jep den er god nok. Den skal nu på værksted og fikses for et sted mellem 10-15.000 kr. TIS altså.

→ At vi kom til sydens sol og varme nu den danske sommer skulle vise sig fra så grim en side. For pokker hvor har jeg dog bare sagt den sætning mange gange.

→ Cannes. Dejligt gensyn – virkelig. Kunne sagtens forestille mig at komme tilbage til Cannes igen – også selvom prisniveauet er lige en tand over Thailand.

→ I noget nær 14 dage har jeg rendt rundt uden Make-up og det har været virkelig skønt. Ferie kan altså virkelig bare noget. Normalt er jeg virkelig dårlig over at gå rundt uden make-up. Jeg har altid som minimum haft mascara på når jeg bevægede mig udenfor en dør, men det er jeg klart blevet meget bedre til at slippe her på mine ældre dage.

→ Kvalitetstid med vores unger.
Primært har det været rart at hive dem væk fra de dumme computere som de til tider (ok størstedelen af tiden) er dybt afhængige af. På vores mange gåture til og fra Cannes har vi virkelig fået snakket sammen. Nogle gange snakker de nærmest så meget at jeg helt savnede voksensnak ;0) Vores drenge er jo så gamle nu at de faktisk er ligeså længe oppe som os andre i ferien. Kender I det?

→ Uno. OMG Uno reddede os virkelig mod den værste spillenarkomani på vores ferie. Det er altså et genialt spil. Jeg har slet ikke tal på hvor mange slag Uno drengene og jeg spillede på vores ferie i Frankrig.

→ Jeres reaktion på dette indlæg i starten af måneden. Virkelig skønt at I tog så godt imod det, og jeg har faktisk også et nyt indlæg på tegnebrættet med en lille opfølgning. Jeg er nemlig stødt på rigtig mange fine og fornuftige indlæg rundt omkring som jeg gerne vil dele med jer.

→ At jeg i juli måned blev kontaktet af flere ang. min jobsituation. Hvem ved, inden længe er jeg måske ikke bare mig selv mere. Jeg skal ihvertfald ud og have mennesker omkring mig igen kan jeg mærke.

Generelt var juli virkelig god ved mig og det håber jeg også den har været ved jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdag efter ferien.... Hov hvor er du egentlig ???