Postkort fra Cannes - Dag 12

Postkort fra Cannes – Dag 13

Læs også: ?Postkort fra Cannes ? Dag 12?

Indeholder Reklame

Sponsoreret samarbejde med HomeAway

Postkort fra Cannes – Dag 13

Så er det vores sidste hele dag hernede, for selvom vi egentlig har lejligheden til i overmorgen, så har vi besluttet at køre hjem i morgen tidlig. Det har været så skønt at være afsted og for pokker hvor er vi glade for, at vi gjorde det sådan som vejret har artet sig hjemme i DK.
Kør selv ferie er SÅ meget os. Det har været skønt at drøne ned igennem Europa i egen bil. Friheden og den følelse det giver er bare fantastisk. Drengene elsker det og vil faktisk allerhelst sove i bilen.
Næste gang tror jeg dog vi skal planlægge nogle forskellige stop ned igennem Europa, for indrømmet 14 dage samme sted, det ligner ikke os. Optimalt for os, er nok at opholde os samme sted i ca. 1 uges tid. Men en uges ferie er bestemt for lidt, så helt optimalt er, at vi rykker os lidt rundt ligesom når vi rejser i Thailand.

Vi har spillet uanede mange slag Uno :0) Både på stranden, når vi har været ude at spise og i selve lejligheden. Det er altså et genialt spil, og husker det også fra min egen barndom. Når vi er ude at spise eller generelt bevæger os væk fra lejligheden, så er der ingen elektroniske hjælpemidler med. Dér er sådan et spil Uno altså genialt og lige til at have med i tasken.

Den sidste dag her, blev brugt på stranden, hvor vi dog gik et andet sted hen for at udfordre os selv lidt. Drengene var begyndt at synes det var lidt trivielt med nærmest samme plet på stranden hver dag. Kan egentlig godt forstå dem, men når nu man først har fundet et perfekt spot, så er det altså nemt bare at vende tilbage ;0)

Vi gik i den modsatte retning end hvor vi plejer og slog os ned et sted med klipper i håb om at drengene kunne klatre lidt rundt som i Thailand. Der stod dog en livredder som fløjtede helt uhæmmet når nogle klatrede for meget rundt. Bevares sikkerhed frem for alt, så det var såmænd nok meget godt ;0)

Sidst på dagen blæste det op og det medførte kæmpe store bølge til stor glæde for drengene. Slet ikke Thailand niveau, men de kastede sig straks ud. Det er altså sjovt at se på folk når bølgerne slår ind og hvordan de bliver overraskede over bølgernes kraft. Drengene virkede i den forbindelse total proff. :0)

Farvel Cannes og tak for denne gang <3

? Imorgen skal vi hjem, men jeg håber I har nydt vores små postkort opdateringer fra vores kør selv ferie til Cannes med HomeAway.

 

Selve ferieboligen som vi bor i, her i Cannes er sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen står vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0) Vi har dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Cannes - Dag 12